• Danmarks Største Udvalg
  • 30 dages fortrydelsesret
  • Fri fragt fra 199 kr.

reMarkable: Etuier, Covers og Skærmbeskyttelse

"Vi gætter på at reMarkable har ændret dit liv. Det har i hvert fald ændret vores, og vi takker for at have lavet den. Med en kombination af de bedste dele ved en computer og telefon, har tabletten ændret måden vi interagerer med internettet for altid. Det gælder hvis du bruger din reMarkable til at streame film og TV-serier, som en lettere og mindre version af en bærbar til skole eller arbejde, eller til at tjekke de sociale medier - Hvis du er ligesom os, så bruger du den til alle tre ting. Men ligesom med din smartphone, så er det vigtigt at holde din tablet sikker og personlig, fordi det ikke bare er et værktøj, til at gøre dit liv nemmere, det er også et tilbehør. Her finder du et bredt udvalg af cover, etuier og skærmbeskyttere til reMarkable. Uanset hvad du leder efter, så kan du finde det her. Vi har farverige og reMarkable flipcovers med masser af udtryk, i alle slags designs og mønstre, der både passer til din personlighed og holder din sikker. Vi har også simple og slanke silikone og plastik reMarkable etuier, der ikke fylder så meget, mens din reMarkable er beskyttet. Og nu når vi er inde på at holde din reMarkable sikker, så kan den også altid se ud som ny, med vores gode sortiment af reMarkable skærmbeskyttelse i både hærdet glas og plastik folie.
2 varer
Stigende orden
2 varer
2 varer
Stigende orden
2 varer

Covers til reMarkable:

At have et reMarkable cover føles så naturligt, er det helt mærkelig at forestille sig uden et. Når alt kommer til alt, så beskytter du din telefon med et cover eller et etui, så hvorfor ikke også gøre det med noget, som du bruger ligeså meget, som mobilen. Derudover, så er den bevægelse, at lukke et cover over skærmen, når du er færdig med at bruge den, en instinktiv bevægelse - Ligesom når du lukker en laptop eller slukker skærmen. Udover at det føles naturlig og instinktivt, så er det også en smart måde at holde din reMarkable beskyttet og sikker, og siden din enhed kommer til at være derhjemme eller ved din side hele tiden, så hvorfor ikke få den til at se personlig ud? Så er du i hvert fald kommer til det helt rigtige sted. Vi har reMarkable covers i alt fra klassiske, professionelle, læderetuier til de mere livlige og vovet covers med designs og print. Og for god ordens skyld, et reMarkable trifold cover, kan blive foldet tilbage og bruges som stativ, så kan du bruge den håndfri. Og fordi vi vil have, at du skal have muligheden, for at have din egen unikke stil, kan alle vores reMarkable covers findes i et kæmpe udvalg af farver og designs.

Tilbehør og Skærmbeskyttelse til reMarkable

Selvom din reMarkable er et perfekt stykke teknologi til at scrolle internettet, se film eller gøre dit arbejde - Så er den også modtagelig overfor skrammer og pletter. Det ved du især, hvis du bruger din tablet til at underholde børnene i bilen, eller distraheret når du laver mad. Men bare rolig: Vi har alt hvad du har bruge til reMarkable beskyttelse. Her finder du vores udvalg af reMarkable skærmbeskyttelse og tilbehør, både i plastik og hærdet glas. Leder du efter noget til at få din reMarkable til at se fabriksny ud, så vent ikke på skrammer og ridser - Beskyt din tablet i dag!