• Danmarks Største Udvalg
  • 30 dages fortrydelsesret
  • Fri fragt fra 199 kr.

Crosscall: Covers, Etuier og Skærmbeskyttelse

Et cover eller etui til Crosscall er næsten ligeså vigtig som selve telefonen. Når du har noget så nødvendigt og kostbart i din lomme eller hånden hele dagen, er det vigtigt at have den beskyttet - og personlig. Du vil måske være sikker på at din smartphone er beskyttet med et robust og hårdt cover med beskyttelsesfilm i hærdet glas. Måske har du brug for en farverig måde, at have din enhed og pung samlet ét sted. Måske du bare vil være sikker på at din Crosscall ikke glider ud af hånden på dig. Du er kommet til det helt rigtige sted! Her finder du ethvert Crosscall mobilcover og etui du kan forestille dig. Vi har praktiske og pålidelig magnetiske etuier, der effektivt lukker tæt og holder din smartphone lukket og beskyttet. Vi har også etuier med pung og flip etuier, der lader dig have alt samlet på et sted, så får du mere plads i dine lommer, pung eller taske. Hvis du vil have din Crosscall til at se ny, ren og lige så intakt, som den dag du købte den, har vi også et bredt udvalg af skærmbeskyttelse og tilbehør. Vi har alt fra simple og tynde plastik eller silikone covers og læder etuier med kortholder. Hvis du er på udkig efter noget mere pålideligt og stærkt, har vi også kulfiber etuier og beskyttende, stødsikre etuer, lige så vel som bumpers. Alle covers og etuier til Crosscall findes i et bredt udvalg af farver, materialer, mærker og designs - Alle der passer perfekt til din personlige stil. Og glem ikke at holde din smartphone sikker og fri for skrammer og ridser, med et stort udvalg af beskyttelsesfilm, både i hærdet glas og plastik folie. Vi har alt du skal bruge til Crosscall.
1 vare
Stigende orden
1 vare
1 vare
Stigende orden
1 vare

Etuier til Crosscall:

Leder du efter et Crosscall etuier? Vi har alt du kigger efter! Med stor variation, når det kommer til Crosscall etuier. Et etui med pung er det bedste af to verdener og kombinerer både pung og flip etui, så kan du slippe for at have begge med, samtidig med at fronten og bagsiden på din mobil er beskyttet. Et pung etui til Crosscall kommer med indbygget kortholder, hvor du kan holde dine kort og sedler. Etuiet lukker tæt til med magnet eller lås, så de mest vigtige ejendele er sikkert og beskyttet. Vi har også Crosscall flip etuier, hvor bagklappen kan foldes og virker derfor også som en stander - Perfekt til at se videoer eller se på billeder, uden at skulle holde din Crosscall i hånden. Hvis du ikke beslutte dig, eller har brug for begge, så har vi Crosscall 2-i-1 magnetiske etuier, hvor du har et flip etui med et hårdt cover indeni - Mere funktionelt bliver det altså ikke. Uanset hvilket etui du vil have, har vi et godt og bredt udvalg af alle slags stilarter, designs og farver. Alt fra det helt simple og professionelle look til det helt udtryksfulde og massere af farver. Du kan også finde et stort sortiment af forskellige materialer til dit telefon etui. Vil du have din Crosscall i luksuriøs og ægte læder, eller måske kunstlæder? Måske du hellere vil have noget mere enkelt som et stof etui eller silikone case. Uanset hvad; Vi har hvad du leder efter!

Crosscall Cover:

Leder du efter et cover til Crosscall? Du er kommet til det rigtige sted. Et mobil cover til Crosscall lader dig holde det enkelt, mens din Crosscall stadigvæk er beskyttet og sikker. Her finder du et stort udbud af fleksible plastik og silikone covers, der fæster helt tæt til din mobil, og ikke tager for meget plads i din lomme. Du kan også finde covers i læder, kulfiber, stof, nylon, glas - og selv i træ! Nogle af vores Crosscall covers inkluderer også en pop socket som vedhæfter på bagsiden, som holder din enhed sikker og komfortabel i din hånd. Vi har også bredt udvalg af bumpers, hvis du vil holde det fuldstændigt minimalistisk. Du kan finde vores Crosscall covers i hver slags farve og design, du kan forestille dig; fra de mere æstetiske covers til de mere enkle, ensfarvet covers. Hvis du vil undgå farver og designs, har vi, selvfølgelig, også transparente covers.

Skærmbeskyttelse og Tilbehør til Crosscall:

Er der noget værre end en ridse på din Crosscall skærm? Vær sikker på at holde din mobiltelefon fri for ridser, blænding og skidt med en Crosscall beskyttelsesfilm. Uanset om du har brug for skærmbeskyttelse i hærdet glas eller plastik film, så er de altid nemme og påsætte og fjerne igen. Hold altid din Crosscall skærm til at se fabriksny ud.