Ring til os 69 91 86 83

Danmarks største udvalg af mobil covers!

Dankort VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser

Lux-Case.dk ejes af WePack AB.

WePack AB Volframgatan 3 21364 Malmö Sweden

Tel. +46 (0)40 222 900

Organisations no. 556865-7539

Momsreg.nr./VAT-nr: SE556865753901

Produktinformation: På Lux-Case International oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til mail(at)lux-case.com

Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt hos Lux-Case International. Denne tidsfrist gælder fra varen er leveret. Du skal for egen regning sende varen tilbage til følgende adresse: WePack AB Volframgatan 3 21364 Malmö Sverige Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtaget. For at vi skal kunne acceptere din returnering skal varen være i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Beløbet vil blive indsat på din konto.

Reklamationsret: Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen skal meddeles indenfor rimelig tid. Du bedes angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager refunderes returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Lux-Case International dækker ikke følgeskader på tilsluttet tilbehør og/eller indirekte tab så som tabt arbejdsfortjeneste, driftstab, datatab, installationsomkostninger og lign. Såfremt en reklamation viser sig at være ubegrundet eller fejlen ikke er omfattet af reklamationsretten, vil eftersyns-gebyr på DKK 50,- samt fragt blive faktureret. Varen sendes til: WePack AB Volframgatan 3 21364 Malmö Sverige Vi har brug for følgende information når du sender varen til os Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Brug gerne vores RMA skema her[indsæt link]. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Fragt: Ved køb på lux-case.dk tages der ikke et fragtgebyr.

Lux-Case International forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website.

FRASIGELSE AF ANSVAR OG BEGRÆNSNING AF ANSVAR LUX-CASE INTERNATIONAL LEVERES AF OS PÅ EN "AS IS" OG "AS AVAILABLE" BASIS. LUX-CASE INTERNATIONAL KAN IKKE GØRES ANSVARLIG, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET, FOR SÅ VIDT ANGÅR BRUGEN AF DETTE SITE, ELLER INFORMATIONEN, INDHOLD, MATERIALE ELLER PRODUKTER INDEHOLDT PÅ LUX-CASE INTERNATIONAL. DU ACCEPTERER UDTRYKKELIGT, AT BRUGEN AF LUX-CASE INTERNATIONAL ER PÅ EGEN RISIKO. I DET OMFANG LOVEN TILLADER DET, FRASIGER VI OS ALLE GARANTIER, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET. VI KAN IKKE GARANTERE AT LUX-CASE INTERNATIONAL, DETS SERVERE, ELLER E-MAIL SENDT FRA OS ER FRI FOR VIRUS ELLER SKADELIGE KOMPONENTER. VI KAN IKKE GØRES ANSVARLIG FOR EVT. SKADER AF ENHVER ART DER STAMMER FRA BRUGEN AF LUX-CASE INTERNATIONAL, INKLUSIV, MEN IKKE BEGRÆNSET, TIL DIREKTE, INDIREKTE, TILFÆLDIGE OG AFLEDTE SKADER. OVENSTÅENDE GÆLDER, MEDMINDRE ANDET FØLGER AF UFRAVIGELIGE DANSKE REGLER.