Samsung Galaxy J5 (2016) Covers, Etuier og Skærmbeskyttelse

Samsung Galaxy J5 (2016) kom på markedet i marts 2016. Den vejer blot 159 gram og er 8.1mm tynd og fås i farverne hvid, sort, guld og rødguld! Den har en 5.2” AMOLED skærm med en opløsning på 720x1280 og hele 282 pixels per inch! Galaxy J5 har et lynhurtig Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 chipset og en Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53 processor som sørger for at alt kører flydende og at dine apps åbnes øjeblikkeligt. Med 2 GB ram er der ikke meget som du kan kan kaste efter denne smartphone, som den ikke vil kunne klare. Samsung Galaxy J5 (2015) har 16 GB internt lagerplads som dog kan udvides op til 256 GB med et MicroSD kort via den dedikerede kortslidse. Med et 13 megapixels primært kamera kan du skyde billeder i god kvalitet og dets 5 megapixel sekundære kamera er perfekt til Skype opkald eller til at tage selfies med. Det er værd at fremhæve at batteriet i denne smartphone er udskifteligt, så selvom det ”kun” er på 3100 mAh, så kan du med fordel have et ekstra liggende i reserve, så du altid har strøm lige ved hånden.


Hos Lux-case kan du find alt det du måtte stå og mangle til din smartphone! Vi har Danmarks største udvalg af covers og etuier, så der er helt sikkert noget for enhver smag! Vi har naturligvis også et stort udvalg af skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas, så du kan skåne skærmen på din smartphone for ridser og skrammer. Mangler du et kabel, et par nye høretelefoner eller en ny oplader? Hos Lux-case kan du finde det hele! Vi har også powerbanks, mini-højtalere og en masse forskellige gadgets til din smartphone! Hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores store sortiment!



Samsung Galaxy J5 (2016) Covers



Er du på jagt efter et nyt cover til din Samsung Galaxy J5? Hvis dette skulle være tilfældet, så er du kommet til det helt rette sted, for her hos Lux-case har vi Danmarks vildeste udvalg af covers. Vi er derfor også overbeviste om at du nok skal finde det cover der falder i din smag. Vores vilde udvalg af covers i flere materiale såsom hårdt plastik (PC), Aluminium, metal og TPU. Sidstnævnte beskytter mod både skrammer, ridser og, stød da det er et mellemhårdt materiale med stødabsorberende egenskaber. Vi har covers i forskellige farver, med flotte mønstre, glimmer og sjove motiver.



Vi er overbeviste om du nok skal finde et cover der falder i din smag samt beskytter din Samsung Galaxy J5 mod skader i det daglige brug. Bestiller du dit nye cover til Samsung Galaxy J5 i dag, så sørger vi naturligvis for at sende det til dig hurtigst muligt!
Læs mere
Vis mindre
chevron-down
Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Sort

Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Sort

99,00 DKK Original 239,00 DKK
0.25mm hærdet skærmbeskyttelsesglas til Samsung Galaxy J5 (Arc Edge)

0.25mm hærdet skærmbeskyttelsesglas til Samsung Galaxy J5 (Arc Edge)

49,00 DKK Original 109,00 DKK
Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Blå

Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Blå

99,00 DKK Original 239,00 DKK
Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Rød

Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Rød

99,00 DKK Original 239,00 DKK
Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Lyserød

Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Lyserød

79,00 DKK Original 239,00 DKK
HD Clear LCD skærmbeskyttelsesfilm til Samsung Galaxy J5 (2016)

HD Clear LCD skærmbeskyttelsesfilm til Samsung Galaxy J5 (2016)

29,00 DKK Original 79,00 DKK
5-pak HD Clear LCD skærmbeskyttelsesfilm til Samsung Galaxy J5 (2016)

5-pak HD Clear LCD skærmbeskyttelsesfilm til Samsung Galaxy J5 (2016)

59,00 DKK Original 159,00 DKK
Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Pink

Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Pink

99,00 DKK Original 239,00 DKK
Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Hvid

Mankell læder-etui med litchi overflade til Samsung Galaxy J5 (2016) - Hvid

99,00 DKK Original 239,00 DKK

Samsung Galaxy J5 (2016) Cases

Det anbefales at du anskaffer dig et etui som beskytter din Samsung Galaxy J5 (2016)! Skulle din smartphone ved et uheld lande på gulvet og gå i stykker, så kan det hurtigt blive meget dyrt at få den repareret. Et etui til Samsung Galaxy J5 (2016) sørger derfor også for at du har gavn af din smartphone i længere tid og det er en billig investering der skal gøres i forhold til at skulle ud og investere i en ny smartphone eller hvis du er nødsaget til at betale for at få den repareret. Vi har et stort udvalg af etuier til din smartphone i vores sortiment, så det handler sådan set bare om at du går på opdagelse og finde dit nye etui!

Du kan selvfølgelig vælge imellem mange forskellige modeller, farver og materialer og vi har også massevis af etuier til Samsung Galaxy J5 (2016) med en indbygget holder så du kan se film uden at skulle sidde med din smartphone i hænderne. Du kan også finde etuier med indbygget slidser til dine kreditkort!

Samsung Galaxy J5 (2016) Armbands

Har du ofte din nye Samsung Galaxy J5 (2016) med på løbeture? Så anbefaler vi helt klart at du opbevarer din smartphone i et beskyttende armbånd som sørger for at den bliver hvor den skal. Det kan hurtigt blive ret dyrt hvis din smartphone ved et uheld flyver ud af lommen og lander helt forkert. Har du også din smartphone med når der regner, så har vi selvfølgelig også armbånd til Samsung Galaxy J5 (2016) som er vandtætte!

Du kan som altid vælge imellem mange forskellige farver og bestiller du dit armbånd til Samsung Galaxy J5 (2016) i dag, så sørger vi for at det er på vej til dig hurtigst muligt.

Samsung Galaxy J5 (2016) Pouches

På udkig efter en pung til din smartphone? Her hos Lux-case.dk kan du finde rigtig mange forskellige punge til din Samsung Galaxy J5 (2016) og vores store udvalg giver dig naturligvis også mange valgmuligheder når det kommer til farvevalg og valg af materiale. En pung er perfekt til dig som helst vil undgå at gemme din smartphone væk i et cover eller i et etui, men som stadigvæk gerne vil beskytte sin smartphone mod utilsigtede skader såsom ridser og skrammer. Bestiller du din pung til Samsung Galaxy J5 (2016) i dag, så sørger vi selvfølgelig for at sende den til dig hurtigst muligt, så du kan begynde at tage den i brug! Bestiller du inden kl 17 sender vi allerede i dag.

Samsung Galaxy J5 (2016) Screen Protectors

Leder du efter skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy J5 (2016)? Hos Lux-case kan du finde lige præcis det du er på udkig og meget mere! Vores skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas er selvfølgelig pasformet og nemt at montere på din smartphone. Det er ikke besværligt at beskytte sin enhed mod ridser og skrammer! Selvom du køber skærmbeskyttelse så kan du stadigvæk godt have din smartphone i et cover eller et etui for øget beskyttelse. Jo bedre du beskytter din smartphone, jo længere vil den holde!

Bestiller du et skærmbeskyttelsesglas eller en skærmbeskyttelsesfilm til Samsung Galaxy J5 (2016) i dag, så sender vi det selvfølgelig til dig hurtigst muligt.

Samsung Galaxy J5 (2016) Car Accessories

Mangler du et eller andet biltilbehør til din Samsung Galaxy J5 (2016)? Hos Lux-case kan du finde det hele! Vi har et kæmpe udvalg af både bilopladere og holdere til bilen til din smartphone. Vælg blandt andet en holder med præcis den monteringsløsning som du foretrækker og placer den som du ønsker. Vi har også massevis af bil opladere der passer til din Samsung Galaxy J5 (2016) i vores sortiment. Du kan både finde bilopladere som kan oplade flere enheder på en gang såvel som bilopladere som understøtter hurtig opladning af din smartphone. Uanset hvad du måtte lede efter af tilbehør til Samsung Galaxy J5 (2016), så sørger vi selvfølgelig for at det er på vej til dig hurtigst muligt.

Samsung Galaxy J5 (2016) Car Holders

Her hos Lux-case.dk anbefaler vi altid at du anskaffer dig en rigtig holder til Samsung Galaxy J5 (2016) så du kan anvende din smartphone forsvarligt imens du kører bil. Anvender du din smartphone til at navigere med eller til at lytte til musik på, så er det selvfølgelig også oplagt at bestille en holder! Vi har mange forskellige varianter og modeller i vores sortiment, så gå på opdagelse og find din nye holder der passer dig i dag!

Der er mange monteringsløsninger at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde noget som falder i din smag. Vi sørger naturligvis for at sende din nye holder til Samsung Galaxy J5 (2016) så hurtigt som muligt efter at du har bestilt den!

Samsung Galaxy J5 (2016) Car Chargers

Er du løbet tør for strøm når du er på farten? Undgå at stå uden strøm igen, bestil en bil oplader til Samsung Galaxy J5 (2016) her hos Lux-case så har du altid en strømkilde ved hånden når du er ude og køre! Du kan tilmed finde en bil oplader i vores sortiment som giver dig mulighed for at oplade helt op til 4 enheder på samme tid! Det er helt sikkert noget som dine venner eller børn vil sætte pris på!

Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem, så se dig om i vore sortiment og find frem til det du mangler. Bestiller du din nye bil oplader til Samsung Galaxy J5 (2016) i dag, så sørger vi naturligvis for at den er på vej til dig hurtigst muligt!

Samsung Galaxy J5 (2016) Stands & Holders

Står du og mangler en smart holder til din nye Samsung Galaxy J5 (2016), så er du kommet til det rette sted, vi har holderen i mange forskellige afskygninger, så det handler bare om at du går på opdagelse i vores sortiment og finder frem til det du leder efter! Ser du mange film på din smartphone så er det selvfølgelig oplagt med en holder så du ikke altid behøver at skulle sidde med den i hænderne. Bestiller du din nye holder til Samsung Galaxy J5 (2016) i dag, så skal vi selvfølgelig nok sørge for at sende den til dig hurtigst muligt, så du snart kan få taget den i brug!

Samsung Galaxy J5 (2016) Chargers

Leder du efter en oplader til Samsung Galaxy J5 (2016)? Hos Lux-case.dk finder du et kæmpe udvalg af opladere til din smartphone og vi er derfor også sikre på at du nok skal finde den oplader du går og mangler. Vi har blandt andet en smart oplader som kan oplade flere enheder på samme tid! Det vil dine venner helt sikkert også sætte pris på, når deres tablets eller smartphones er løbet tør for strøm. Du kan også finde en oplader som sørger at din Samsung Galaxy J5 (2016) bliver lynhurtigt opladet!

Der er rigtig mange valgmuligheder og farver at vælge imellem så gå på opdagelse i vores sortiment og find det du mangler! Vi sender selvfølgelig din nye oplader til Samsung Galaxy J5 (2016) hurtigst muligt.

Samsung Galaxy J5 (2016) Headphones

Går du og mangler et par høretelefoner til Samsung Galaxy J5 (2016)? Så er du heldig for her hos Lux-case kan du kan finde alle de høretelefoner som du måtte mangle til din Samsung Galaxy J5. Vi har massevis af høretelefoner som er kompatible med din smartphone. Du kan blandt andet finde høretelefoner med indbygget mikrofon så du kan foretage håndfri telefonopkald. Du kan også finde høretelefoner med en indbygget fordeler som giver dig mulighed for at dele musik med kæresten. Vi har både stilfulde såvel som opsigtsvækkende høretelefoner i vores sortiment, så der er uden tvivl lidt for enhver!

Bestiller du dine nye høretelefoner til Samsung Galaxy J5 (2016) i dag, så sørger vi for at du har dem i hænderne inden længe!

Samsung Galaxy J5 (2016) Mini-Speakers

Løber du rundt og leder efter en mini-højtaler til Samsung Galaxy J5 (2016) så du altid kan tage musikken med dig på farten? Frygt ikke længere, her hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af mini-højtalere til din smartphone! Du kan både finde mini-højtalere som kan oplade din smartphone mens den afspiller musik såvel som mini-højtalere som afgiver et flot og imponerende LED lysshow i takt med at musikken. Der er mange valgmuligheder, så det handler blot om at du går på opdagelse i vores sortiment og finder frem til en som dækker dit behov. Bestiller du din mini-højtaler til Samsung Galaxy J5 (2016) i dag inden kl 17, så sørger vi selvfølgelig for at sende den til dig allerede i dag.

Samsung Galaxy J5 (2016) Accessories

Går du og mangler noget tilbehør til Samsung Galaxy J5 (2016)? Hos Lux-case kan du finde næsten alt hvad du måtte gå og lede efter. Vi har alt i covers og etuier til din samsung smartphone som sørger for at beskytte den mod ridser og skrammer. Er du træt af at løbe tør for strøm, så kan du finde powerbanks og opladere hos os! Hvad med et par nye høretelefoner eller en mini-højtaler?

Der er rigtig mange muligheder, så det handler bare om at du går på opdagelse og finder det du mangler af tilbehør til Samsung Galaxy J5 (2016). Vi sørger selvfølgelig altid for at sende din bestilling hurtigst muligt.

Samsung Galaxy J5 (2016) Bike Holders

Tager du af og til din smartphone med når du er ude og cykle? Så anbefaler vi at du anskaffer dig en cykelholder til Samsung Galaxy J5 (2016), så du er sikker på at den er forsvarligt monteret under cykelturen. Skulle det ske at din smartphone ved et uheld falder ud af lommen, så kan det meget hurtigt blive en dyr omgang enten at betale for at få den repareret eller helt at skulle købe en helt ny. Vi har cykelholdere i mange varianter og du kan tilmed finde en vandtæt model som sørger for at beskytte din smartphone mod vandskader skulle det blive en våd cykeltur. Gå på opdagelse i vores sortiment og find din nye cykelholder til Samsung Galaxy J5 (2016) i dag!

Samsung Galaxy J5 (2016) Cables

Mangler du et specifikt kabel til Samsung Galaxy J5 (2016)? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af kabler til din smartphone! Vi er derfor også sikre på at du ikke er gået forgæves og at du nemt kan finde det kabel som du leder efter! Er du træt af kabler som alt for hurtigt går i stykker? I vores sortiment har vi blandt andet holdbare kabler der er lavet med en vævet ledning som sikrer dig en lang levetid. Du kan selvfølgelig også finde dit nye kabel i præcis den farve som du foretrækker. Bestil dit nye kabel til Samsung Galaxy J5 (2016) i dag! Vi sørger naturligvis for at sende det til dig hurtigst muligt.

Samsung Galaxy J5 (2016) Power Banks

Det er altid irriterende at løbe tør for strøm og især når man er langt væk fra den nærmeste stikkontakt. Bestiller du en powerbank til Samsung Galaxy J5 (2016) kan du altid være sikker på at du har en strømkilde lige ved hånden. Vi har blandt andet en powerbank som er ideel til dig som ofte er ude i naturen da den kan blive opladet ved hjælp af solens stråler. Du kan selvfølgelig finde din nye powerbank til Samsung Galaxy J5 (2016) i præcis den farve som du foretrækker. Der er mange muligheder, så gå på opdagelse i vores sortiment og find din nye powerbank til Samsung Galaxy J5 (2016) i dag!