Samsung Galaxy A5 (2016) Covers, Etuier og Skærmbeskyttelse

Samsung Galaxy A5 (2016) er en opdateret version af forgængeren fra 2015. En ting som der er værd at fremhæve og som ejere af telefonen er ellevilde med er dets fremragende batteritid! Med et 2900 mAh og den strømeffektive Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 Exynos 7580 Octa får du op til 16 timers taletid over 3G og hele 75 timers musikafspilning! Under normal brug behøver du derfor ikke oplade din telefon hver aften, som efterhånden er blevet standard med smartphones. Derudover oplades telefonen utroligt hurtigt – fra 30% til 100% på blot en time! Samsung Galaxy A5 (2016) er blot 7.3 mm i tykkelsen og har en 5.2 tommers skærm der dækker 72.5% af telefonens front og har en opløsning på 1080 x 1920 og med hele 424 ppi. Telefonen vejer blot 155g, har 16 Gb internt lagerplads med plads til MicroSD kort op til 128 GB (enten dedikeret slids eller SIM2) og 2 GB ram. Kameraet er på 13 megapixel og tager glimrende billeder, men er selvfølgelig ikke en af de bedste, men som smartphone-kamera er der ikke meget at klage over. Fingeraftryksskanneren gør det nemt at tilgå din telefon hurtigt og nemt og med OTG er det nemt at kommunikere med andre enheder. Det eneste minus ved denne telefon synes at være at Samsung har valgt ikke at inkorporere gyroskop og at der ikke er LED-nofikationslys. Sidstnævnte kan dog omgås ved at aktivere telefonens ”smart alarm”, der gør at telefonen vibrerer når du tager den frem, hvis du vel og mærke har fået en besked eller lign.


Mangler du et MicroSD kort til din Samsung Galaxy A5 (2016) så du kan tage musiksamlingen med på farten? Hos Lux-case har vi tilbehør af enhver art til din smartphone og hvad enten du er på udkig efter et nye opladningskabel, USBkabel, USBadapter eller et andet kabel, så kan du være sikker på at du kan finde det her! Vi har også et kæmpe udvalg af covers og etuier til din smartphone – faktisk Danmarks største! Det er altid en god ide at beskytte din telefon – det er en lille investering der sikrer dig at du ikke skal punge ud med flere tusinde kroner for at få den repareret såfremt uheldet skulle være ude. Vi har covers i mange motiver, farver og af forskellige materialer – noget for enhver! Er du derimod ikke så glad for at din telefon bliver gemt væk bag et cover, så har vi også beskyttelsesfilm der beskytter din telefon mod skrammer og ridser. Kabler, højtalere, høretelefoner, SDkort, holdere – du kan finde det hel hos Lux-case!



Samsung Galaxy A5 (2016) Covers



Mangler du et cover til Samsung Galaxy A5 (2016)? Så er du havnet det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af covers til din smartphone og mange andre! Vi anbefaler et cover til Samsung Galaxy A5 (2016), så du uden bekymringer kan anvende din smartphone i ro og mag. Der er ikke noget værre end at opdage at ens smartphone er gået i stykker og det kan hurtigt blive en dyr affære at skulle erstatte din smartphone eller at skulle betale for at få den repareret. Med et cover til Samsung Galaxy A5 (2016) er du sikret mod ridser og skrammer og med vores store udvalg kan du finde præcis det du leder efter. Vi har mange forskellige farver, motiver og materialer at vælge imellem. Det handler sådan set bare om at gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og finde det du mangler! Skulle vi mod forventning ikke have det cover til Samsung Galaxy A5 (2016) du leder efter, så må du meget gerne skrive til os og så skal vi nok se om vi ikke kan få det hjem på lager!
Læs mere
Vis mindre
chevron-down
0.3mm hærdet glasbeskyttelsesfilm til Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) Arc Edge

0.3mm hærdet glasbeskyttelsesfilm til Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) Arc Edge

49,00 DKK Original 129,00 DKK
Gummibeklædt hårdt cover til Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Sort

Gummibeklædt hårdt cover til Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Sort

59,00 DKK Original 149,00 DKK
Moberg Læder-etui med kortholder og stander til Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Sjalsmønster

Moberg Læder-etui med kortholder og stander til Samsung Galaxy A5 SM-A510F (2016) - Sjalsmønster

99,00 DKK Original 239,00 DKK

Samsung Galaxy A5 (2016) Etuier

Leder du efter et beskyttende etui til Samsung Galaxy A5 (2016), så er du havnet det helt rette sted! Hos Lux-case har vi Danmarks største udvalg af etuier til din smartphone såvel som et kæmpe udvalg af enhvert tænkeligt tilbehør til din smartphone. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find det etui til Samsung Galaxy A5 (2016) i den farve, materiale og det motiv som du leder efter. Vi anbefaler altid at folk beskytter deres Samsung Galaxy A5 (2016) med et etui, så de kan få mest mulig glæde ud af den og ikke skal bekymre sig om ridser eller skrammer. Du kan også finde etuier til Samsung Galaxy A5 (2016) med forskellige funktioner; vælg fx mellem et etui med indbygget kortholder så du kan have alt samlet når du er på farten eller et etui med indbygget stander til når du skal se film eller videoer på Youtube!

Samsung Galaxy A5 (2016) Armbånd

Har du tit din smartphone med når du er ude og løbe? I så fald, så anbefaler vi at du anskaffer dig et armbånd til Samsung Galaxy A5 (2016) så du ikke behøver at frygte at den falder ud af lommen og bliver beskadiget. Det kan hurtigt blive en dyr løbetur hvis du skal punge ud for at få din smartphone repareret eller i værste fald helt skulle erstatte den med en ny! Se et armbånd til Samsung Galaxy A5 (2016) som en investering der giver din smartphone længere levetid! Vi har et stort udvalg af forskellige armbånd i vores sortiment og det burde således ikke være et problem at kun nefinde noget der falder i din smag! Skulle du være bekymret for det lunefulde danske vejr, så har vi selvfølgelig også vandtætte armbånd til Samsung Galaxy A5 (2016) så du ikke behøver at lade regnvejr afskrække dig fra at tage din smartphone med ud og købe. Bestiller du dit nye armbånd til Samsung Galaxy A5 (2016) i dag, så sørger vi selvfølgelig for at sende det til dig hutigst muligt så du kan tage det i brug!

Samsung Galaxy A5 (2016) Punge og poser

Vi anbefaler altid at du beskytter din smartphone så du ikke behøver at bekymre dig om skrammer eller ridser! Hos Lux-case finder du et stort udvalg af poser og punge til Samsung Galaxy A5 (2016). Er du ikke for meget for at pakke din smartphone ind i et cover eller et etui og gemme den væk, så er en pung et godt alternativ. Din smartphone er altid lige ved hånden og det er nemt at tage den ud af pungen når du har behov for det. Med en pung til Samsung Galaxy A5 (2016) skiller du dig også ud blandt alle andre som har et cover eller et etui! I vores sortiment finder du punge og poser til Samsung Galaxy A5 (2016) i mange forskellige afskygninger og du burde således kunne finde noget der falder i din smag! Bestiller du din nye pung eller din nye pose til Samsung Galaxy A5 (2016) i dag, så sørger vi selvfølgelig for at sende den i din retning, så du har den hurtigst muligt!

Samsung Galaxy A5 (2016) Beskyttelsesfilm

Er du på udkig efter en smart måde at beskytte din skærm på? Her hos Lux-case kan du finde både skærmbeskyttelsesglas og skærmbeskyttelsesfilm til Samsung Galaxy A5 (2016) og vi anbefaler selvfølgelig altid at du anskaffer dig en af delene, så du skåner din smartphone fra ridser og skrammer. Det er som regel først efter at skaden er sket at man ærgrer sig over at man ikke var ude i tide! Bestil en skærmbeskyttelsesfilm til Samsung Galaxy A5 (2016) og slip for at skulle bekymre dig! Det er selvfølgeligt pasformet og nemt at påføre, så du ikke skal brug tid eller besvær på at tage det i brug. Leder du efter lidt mere robust beskyttelse til din skærm, så har vi også skærmbeskyttelsesglas til Samsung Galaxy A5 (2016) som giver dig bedre beskyttelse mod ridser og skrammer. Det stikker en smule i forhold til skærmbeskyttelsesfilmen, men det giver dig også bedre beskyttelse! Det er ikke noget du bemærker under brug. Bestil din skærmbeskyttelsesfilm eller dit skærmbeskyttelsesglas til Samsung Galaxy A5 (2016) i dag!

Samsung Galaxy A5 (2016) Biltilbehør

Mangler du et eller andet tilbehør til Samsung Galaxy A5 (2016) til din bil? Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af forskelligt biltilbehør og du burde derfor uden tvivl også kunne finde det du mangler her hos os! Vi har blandt andet bilopladere til Samsung Galaxy A5 (2016) som kan oplade flere enheder på samme tid og bilopladere der lynende hurtigt sørger for at din smartphone bliver opladet! Dyk ned i vores udvalg og find den biloplader du mangler! Vi har også et stort udvalg af holdere til bilen til Samsung Galaxy A5 (2016), så du kan anvende den forsvarligt under kørsel. Anvender du GPS navigation når du er ude at køre, så er det selvfølgelig oplagt med en holder til din smartphone, så du kan bibeholde fokus på vejene. Uanset hvad du måtte vælge at bestille af biltilbehør til Samsung Galaxy A5 (2016), så sørger vi selvfølgelig for at det er på vej til dig hurtigst muligt!

Samsung Galaxy A5 (2016) Bilholdere

Anvender du tit din smartphone når du er på farten? I så fald, så anbefaler vi at du anskaffer dig en holder til din Samsung Galaxy A5 (2016) så du kan anvende den forsvarligt underkørsel og bibeholde dit fokus på vejene. Anvender du GPS til at navigere med, så er det selvfølgelig også oplagt med en holder! Slip for at skulle sidde med din smartphone i hænderne når du skal se film med en holder til Samsung Galaxy A5 (2016) til bilen! Vi har holdere i mange forskellige afskygninger og du burde således uden problemer kunne finde noget der falder i din smag! Vi har mange forskellige farver at vælge imellem såvel som mange forskellige monteringsløsninger, så du kan montere din nye holder til Samsung Galaxy A5 (2016) som du ønsker. Vi sørger selvfølgelig for at du modtager din nye holder til Samsung Galaxy A5 (2016) hurtigst muligt, så bestil den i dag!

Samsung Galaxy A5 (2016) Bilopladere

Leder du efter en biloplader til Samsung Galaxy A5 (2016)? Her hos Lux-case har vi et stort udvalg af forskellige bilopladere til din smartphone! Vi har også en masse universelle bilopladere, så vi er sikre på at du kan finde noget der falder i din smag! Du kan derfor også vælge imellem mange forskellige farver af bilopladere. I vores sortiment kan du finde bilopladere til Samsung Galaxy A5 (2016) der kan oplade flere enheder på samme tid, så du ikke behøver at vente på at din tablet er færdig med at blive opladet! Eller hvad med en biloplader til Samsung Galaxy A5 (2016) der lynende hurtigt sørger for at din smartphone bliver opladet, så du ikke behøver at vente? Uanset hvad du måtte finde af bilopladere til din Samsung Galaxy A5 (2016), så skal vi selvfølgelig nok sørge for at sende den til dig hurtigst muligt så du ikke behøver at mangle strøm når du er på farten.

Samsung Galaxy A5 (2016) Standere & holdere

Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af holdere til din Samsung Galaxy A5 (2016)! Vi har både modeller med udtrækkelige arme og modeller der med silikonepuder sikrer at din smartphone forbliver forsvarligt monteret i holderen. Du kan selvølgelig finde din nye holder til Samsung Galaxy A5 (2016) i hvilken som helst farve du måtte ønske dig og da vi også har massevis af universelle holdere, er vi sikre på at du kan finde en der falder i din smag! Vælg imellem forskellige monteringsmuligheder såsom med sugekop, clip-on eller stick-on. Gå på opdagelse i vores store sortiment af holdere til Samsung Galaxy A5 (2016) og find din nye holder i dag! Anvender du tit din smartphone til håndfri opkald eller til konference opkald, så er det selvfølgelig også oplagt med en holder til Samsung Galaxy A5 (2016)! Bestiller du i dag, så sørger vi selvfølgelig for at den er på vej til dig inden længe!

Samsung Galaxy A5 (2016) Opladere

Mangler du en oplader til Samsung Galaxy A5 (2016)? Her hos Lux-case har vi ikke blot Danmarks største udvalg af covers og etuier til smartphones; vi har også alt andet tilbehør du måtte mangle og selvfølgelig en masse opladere i vores sortiment! Du kan blandt andet finde opladere til Samsung Galaxy A5 (2016) der kan oplade flere enheder på samme tid, så du ikke behøver at vælge hvilken enhed der skal have strøm! Eller hvad med en oplader der lynende hurtigt sørger for at din smartphone bliver opladet? I vores sortiment finder du mange varianter af opladere og vi er derfor også sikre på at du kan finde noget der falder i din smag her hos os! Vi har mange forskellgie farver at vælge imellem, så du kan få det præcist som du vil! Bestiller du din nye oplader til Samsung Galaxy A5 (2016) i dag, så sørger vi selvfølgelig for at den er på vej til dig hurtigst muligt!

Samsung Galaxy A5 (2016) Høretelefoner

Er dine gamle høretelefoner til Samsung Galaxy A5 (2016) gået i stykker eller blevet væk? Eller vil du bare gerne have et ekstra par ved hånden? Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af høretelefoner og det burde således være en smal sag at finde noget der falder i din smag! Vi har blandt andet høretelefoner til Samsung Galaxy A5 (2016) med vævet ledninger så du ikke behøver at være bekymret for filtret ledninger eller at dine nye høretelefoner går til lige foreløbigt! Du kan som altid hos Lux-case finde det du leder efter i mange varianter og vælge imellem mange forskellige farver! Hvad med et par høretelefoner til Samsung Galaxy A5 (2016) med en fordeler, så du kan dele din musik med en ven når i sidder i bussen? Uanset hvad du måtte finde frem til, så sender vi selvfølgelig dine nye høretelefoner til Samsung Galaxy A5 (2016) så hurtigt som muligt!

Samsung Galaxy A5 (2016) Mini-højtalere

Leder du efter en mini-højtaler til Samsung Galaxy A5 (2016)? Hos Lux-case kan du finde en masse forskellige mini-højtalere, så vi er selvfølgelig sikre på at du kan finde lige nøjagtigt det du mangler her hos os. Vi har mini-højtalere til Samsung Galaxy A5 (2016) i mange forskellige varianter og du kan derfor både finde en der kan oplade din smartphone samtidigt med at musikken spiller! Er du bekymret for om den bliver vandskadet på grund af det danske sommervejr, så har vi selvfølgelig også et udvalg af vandtætte og robuste mini-højtalere til Samsung Galaxy A5 (2016). Eller hvad med en mini-højtaler som afgiver et formidabelt lysshow i takt med at musikken spiller? Vi har det hele, så det handler blot om at du dykker ned i vores store udvalg og finder det du mangler! Vi sender selvfølgelig din nye mini-højtaler til Samsung Galaxy A5 (2016) hurtigst muligt, så du kan begynde at nyde musikken on-the-go!

Samsung Galaxy A5 (2016) Tilbehør

Mangler du et eller andet tilbehør til Samsung Galaxy A5 (2016)? Hos Lux-case kan du finde alt hvad du burde mangle og vi har selvfølgelig mange forskellige varianter at vælge imellem. Vi har Danmarks største udvalg af covers og etuier til Samsung Galaxy A5 (2016) og vi anbefaler altid at du beskytter din smartphone bedst muligt, så du kan få mest mulig gavn ud af den ved at forlænge dets levetid. Er du træt af at løbe tør for strøm, så har vi et stort udvalg af powerbanks til Samsung Galaxy A5 (2016)! Vælg blandt andet en powerbank der kan oplade din smartphone lynhurtigt eller en powerbank der kan oplade flere enheder samtidigt! Mangler du noget helt andet, så har vi også det! Mini-højtalere, høretelefoner, opladere, bilopladere, holdere og alt andet tilbehør til Samsung Galaxy A5 (2016)! Bestil i dag og så skal vi nok sørge for at det er på vej til dig hurtigst muligt.

Samsung Galaxy A5 (2016) Cykelholdere

Har du tit din smartphone med når du er ude og cykle? Så anbefaler vi at du anskaffer dig en cykelholder til Samsung Galaxy A5 (2016) så du ikke behøver at frygte at din smartphone bliver beskadiget. Det er først efter at skaden er sket at du vil ærgre dig over at du ikke beskyttede din smartphone i tide! Med en cykelholder til Samsung Galaxy A5 (2016) forbliver din smartphone forsvarligt monteret på din cykel! Vi er sikre på at du kan finde det du mangler her hos os, for vi har et kæmpe udvalg af forskellige cykelholdere og da vi har mange universelle modeller også burde det ikke være problematisk at finde noget der falder i din smag. Du kan selvfølgelig finde din nye cykelholder til Samsung Galaxy A5 (2016) i mange forskellige farver da vi altid påstræber os på at give vores kunder flest mulig valgmuligheder! Bestiller du din nye cykelholder til Samsung Galaxy A5 (2016) i dag, så sørger vi selvfølgelig for at du får den hurtigst muligt!

Samsung Galaxy A5 (2016) Kabler

Leder du efter kabler til Samsung Galaxy A5 (2016)? Velkommen til Lux-case hvor du kan finde alt hvad du måtte mangle til din smartphone! Foruden Danmarks største udvalg af covers og cases til smartphones, så har vi selvfølgelig også et kæmpe udvalg af alt andet tilbehør! I vores udvalg kan du finde alle de kabler du leder efter og vi har både microUSB kabler, opladekabler og dataoverførselskabler i varierende længder og forskellige specifikationer. Vælg fx et kabel til dataoverførsel til Samsung Galaxy A5 (2016) som giver dig mulighed for hurtigt at overføre de data du måtte have behov for. Eller hvad med et ekstra opladekabel til Samsung Galaxy A5 (2016) så du aldrig behøver at gå uden strøm? Er du træt af at dine kabler går i stykker, så har vi selvfølgelig også kabler med vævet ledning som giver dig en god holdbarhed og som ikke bliver filtret. Uanset hvad du bestiller, så sender vi selvfølgelig dine nye kabler til Samsung Galaxy A5 (2016) så hurtigt som muligt!

Samsung Galaxy A5 (2016) Power Banks

Er du træt af at løbe tør for strøm? Bestil en powerbank til Samsung Galaxy A5 (2016) og undgå at skulle bekymre dig om hvorvidt der er batteri nok tilbage på din smartphone! Det er som regel altid på det værste tænkelige tidspunkt at ens smartphone løber tør for strøm - som regel når der ikke er en stikkontakt i syne! Du kan finde mange forskellige powerbanks til Samsung Galaxy A5 (2016) i vores sortiment. Vælg blandt andet imellem en powerbank der kan oplade flere enheder på samme tid - noget som dine venner uden tvivl vil blive begejstret for! Er du utålmodig, så har vi selvfølgelig også powerbanks til Samsung Galaxy A5 (2016) der understøtter hurtig opladning af din smartphone! Du kan sågar finde en powerbank som oplades via solceller! Dyk ned i vores kæmpe sortiment og find din nye holder til Samsung Galaxy A5 (2016) i dag! Vi sørger selvfølgelig for at du modtager den hurtigst muligt, så du ikke skal gå foruden strøm