iPhone 4 Covers

iPhone 4 Covers

iPhone 4 cover - Her finder du alt hvad du skal bruge i mobilcovers. Vi har både hårde plast covers og bløde silikone iPhone 4 covers. Stort udvalg af covers i alle farver mønstre, motiver og materialer heriblandt læder covers til iPhone 4. Kort sagt alle slags mobil covers til iPhone 4. Her på siden finder du alt du skal bruge for forlænge din smartphones levetid. Med et kvalitets cover fra Lux-Case.dk reducere du stærkt chancen for skader ved tab og fald. Det kan virkelig spare dig penge når du slipper for at skulle udskifte en flækket skærm. Alle vores mobil covers til iPhone 4 sendes med 100% fri fragt til hele landet. Køb dit cover til iPhone 4 inden kl. 15:00 og få det leveret i morgen. Danmarks største udvalg af iPhone 4 Covers! Har du en iPhone 5 eller iPhone 5S? Så Klik Her!

1 til 72 af 1855

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 72 af 1855

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

iPhone 4 cover

Den stadig meget populære 4'er i Apples serie klarer sig stadig godt mod middelklasse telefoner. Vi har derfor kontinuerligt tilføjet nye modeller til vores produktkatalog af covers. Vi håber meget, du kan finde et, du gerne vil have ellers er du altid velkommen til at skrive til os på Facebook for mere information om, hvordan du får fat i lige netop det cover som du leder efter!

Vores cover til iPhone 4 er alle af suverænt kvalte sammenlignet med prisen. Vi tilstræber at kunne levere de bedste produkter til vores kunder, så levetiden på din iPhone bliver så lang som overhovedet muligt. Du skal ikke gå galt i byen igen. Køb hellere dit nye cover til iPhone 4 her i dag os sikre dig et af de fedeste og flotteste, mest beskyttende covers til dato. Husk at Lux-case.dk altid tilbyder betaler for fragten, så du får fri fragt!

iPhone 4 hårdt cover

Disse covers er typisk fremstillet af en art plast eller af aluminium. Vi er meget glade for at kunne tilbyde dig som kunde disse meget beskyttende covers. Du får dem til en super god pris og er du abonnent på vores nyhedsbrev har vi også løbende kampagner og gode tilbud på iPhone 4 cover og andre ting til dine Apple produkter. Tilmeld dig på forsiden af lux-case.dk.

Blødt cover til iPhone 4

Disse er fremstillet af enten silikone eller af det nye materiale, TPU. Det er begge fremragende materialer, der gør det som beskyttelse for en lang række ting. Heriblandt disse dejlige cover til iPhone 4. Vi har dem i virkelig mange varianter, så du har så meget som overhovedet muligt at kigge rundt blandt og forhåbentlig vælge. Problemet er snarere at kunne beslutte dig blandt de mange de er blevet varm på end at finde et der passer ind med din stil. Vi har nemlig rigtig mange covers. Hvoraf vi har alle i et stort farveudvalg også.

Dobbeltbeskyttende cover til iPhone 4

Dette er de meget omtalte kombi covers (eller kombinationscovers) som de også kaldes. Disse covers består af hele to separate dele. Udvendigt består coveret af en hård del og indvendigt er der en blød, så din telefon bliver beskyttet af både en hård og en blød del for maksimal beskyttelse.

Vi har også denne type cover med et ekstra batteri, så din telefon kan holde strøm i endnu længere tid. Du afmonterer det gamle batteri og påmonterer hele dette cover. Så har du længere driftstid + stor sikkerhed.