Blade III

Blade III

Blade III er en budget smartphone fra kinesiske ZTE. Den kinesiske producent er fuldt i fodsporene på Huawei, og er begyndt at sende budget smartphones til Europa – og de gør det ret godt. Du får rigtig meget værdi for pengene i ZTE Blade II: 1 GHz Snapdragon processor, 512 MB RAM og 4 GB indbygget plads (der dog kan udbygges med op til 32 GB gennem microSD kort). Displayet er på 4 tommer og har en resolution på 480 x 800 pixels. Kameraet er på 5 MP og styresystemet er Androids 4.0 Ice Cream Sandwich. Det er på alle måder en i orden budget smartphone og her hos Lux-Case.dk har vi selvfølgelig alt hvad du skal bruge i covers, etuier og tilbehør til ZTE Blade III.

ZTE Blade III Covers (4)

 

ZTE Blade III Etuier (3)

 

ZTE Blade III Armbånd (87)

 

ZTE Blade III Punge og Poser (134)

Viser 1-5 af 134 Klik her for at vise alle
 

ZTE Blade III Tilbehør (137)

Viser 1-5 af 137 Klik her for at vise alle
 

ZTE Blade III Opladere (47)

 

ZTE Blade III Høretelefoner (311)

Viser 1-5 af 311 Klik her for at vise alle
 

ZTE Blade III Mini-højtalere (141)

Viser 1-5 af 141 Klik her for at vise alle
 

ZTE Blade III Standere & Holdere (109)

Viser 1-5 af 109 Klik her for at vise alle
 

ZTE Blade III Biltilbehør (275)

Viser 1-5 af 275 Klik her for at vise alle
 

ZTE Blade III Bilholdere (183)

Viser 1-5 af 183 Klik her for at vise alle
 

ZTE Blade III Cykelholdere (29)

 

ZTE Blade III Kabler (188)

Viser 1-5 af 188 Klik her for at vise alle
 

ZTE Blade III Power Banks (53)

 

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

ZTE Blade III Tilbehør, Cover & Etui

ZTE Blade III er en budget smartphone fra den Kinesiske producent der er rimelig ny på det Europæiske marked. Vi snakker dog her om en rigtig spændene nyhed, og ligesom med Huaweis smartphones, er der tale om budget telefoner med rigtig god værdi for pengene. ZTE Blade III kan fås uden abonnement til omkring 900 kr. i Danmark, men imponerer med sine specs i forhold til prisen: 1 GHz Snapdragon processor, 512 MB RAM og 4 GB indbygget plads. Displayet er på 4 tommer og har respektable 480 x 800 pixels. Lux-Case.dk har et kæmpe udvalg i tilbehør, etuier og covers til ZTE Blade III – det er bare med at klikke rundt her på siden!

ZTE Blade III Cover

Kunne du bruge et lækkert cover til ZTE Blade III? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på Lux-Case.dk har vi Danmarks største udvalg i smartphone covers – Softshell, Hardshell, Bumbers, Silikone, Plastik, Træ, vi har det hele og rigtig mange flotte designs. Med et cover til ZTE Blade III sikrer du ikke bare at din smartphone ser smart ud, du beskytter også mod skader ved tab eller andre uheld. Det er alt i alt bare en rigtig god investering.

ZTE Blade III Etui

ZTE Blade III får rigtig gode anmeldelser med på vejen og sådan en telefon fortjener altså et lækkert etui. Med et etui til ZTE Blade III beskytter du din telefon mod skader, du sikrer dig at din smartphone skiller sig fra mængden og du får ofte smarte ekstra funktioner som magnetluk, flipstativ og kreditkortholder. Vi har et kæmpe udvalg i etuier til massevis af smartphone modeller, så mon ikke du kan finde et etui til ZTE Blade III også? Med et fantastisk etui fra Lux-Case.dk har du en glad smartphone langt ud i fremtiden.

ZTE Blade III Tilbehør

Vi har massevis af tilbehør til ZTE Blade III. Touch-penne, Mini-højtalere, beskyttelsesfilm, høretelefoner og et bredt udvalg af andre lækre ting. Alt er selvfølgelig i den gode Lux-Case.dk kvalitet – vores kunder fortjener nemlig det bedste. De fortjener også den bedste pris, derfor har vi både prisgaranti og gratis fragt på alle ordre.