Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4 kom på markedet i August i 2016 og vejer blot 175g og er 8.4mm tynd. Den har en flot og imponerende 5.5” IPS LCD skærm med en opløsning på 1080x1920 og hele 401 pixels per inch. Med dets Deca-core 2.1 GHz processor og Mediatek MT6797 Helio X20 chipset er det en højtydende smartphone. Afhængig af modellen, så har Xiaomi Redmi Note 4 16 GB lagerplads og 2 GB ram eller 64 GB lagerplads. Lagerpladsen kan dog blive udvidet på begge modeller med op til 256 GB ved at anvende et MicroSD kort i SIM2 slidsen. Li-Po batteriet på 4100 mAh i Xiaomi Redmi Note 4 sørger for at du har strøm nok ved hånden når du er på farten og så oplades det lynende hurtigt. Det primære kamera i Xiaomi Redmi Note 4 er på 13 megapixels og tager fremragende billeder og optager 1080p ved 30 fps, mens det sekundære kamera på 5 megapixel er perfekt til at foretage videoopkald med eller til at tage selfies med. Xiaomi Redmi Note 4 har både fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor og kompas og så fås den i sølv, grå eller i guld.

Leder du efter noget bestemt tilbehør til Xiaomi Redmi Note 4? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af covers, etuier, skærmbeskyttere, høretelefoner, powerbanks, opladere, kabler, holdere til bilen og meget andet. Husk at hvis du bestiller inden kl 17 alle hverdage, så afsender vi samme dag! Vi har altid gratis fragt – hvad venter du på?
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier og covers til Xiaomi Redmi Note 4

Leder du efter en smart måde at beskytte din smartphone på? Hos Lux-case kan du finde robuste og holdbare etuier og covers som er perfekte til at beskytte din smartphone mod ridser og skrammer og mod stød og slag. Vælg imellem mange forskellige modeller og personliggør din smartphone samtidigt med at du beskytter den! Vi har mange forskellige typer covers og etuier med et væld af motiver, mange farver og mange materialer at vælge imellem. Vælg blandt andet et smart etui af kunstlæder med indbygget kortholder og som kan foldes ud og bruges som kickstand til din smartphone når du skal se film m.m. Hvad venter du på? Find dit nye cover eller etui i dag og slip for at bekymre dig om ridser og skrammer!

Skærmbeskyttere til Xiaomi Redmi Note 4

Skån skærmen på din Xiaomi Redmi Note 4 med en skærmbeskytter. Når først der er kommet en ridse eller en skramme er der ikke meget du kan gøre og det kan ofte blive meget dyrt at skulle udskifte skærmen. I værste fald er du nødt til at investere i en helt ny smartphone. Med en skærmbeskytter monteret på din smartphone behøver du ikke at bekymre dig om ridser eller skrammer og når skærmbeskytteren er godt beskadiget kan du blot skifte det med et nyt velvidende at skærmen nedenunder forbliver som ny. Du kan derfor også finde pakkeløsninger her hos Lux-case med henholdsvis 3 eller 5 styk, så du altid har en ved hånden. Vælg imellem både skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas i vores store udvalg. Begge dele påvirker ikke touch-funktionaliteten på din smartphone og er nemme at tage i brug.

Powerbanks til Xiaomi Redmi Note 4

Er du træt af altid at løbe tør for strøm? Med en powerbank i hånden er du sikker på at du altid har strøm nok. Hos Lux-case kan du vælge imellem mange forskellige typer powerbanks, så der er helt sikkert en som vil falde i din smag! Vælg imellem mange kapaciteter, farver og forskellige funktioner og slip for at bekymre dig om strømproblemer. Vi har blandt andet en powerbank som kan oplade flere enheder samtidigt – uden tvivl en funktion som dine venner eller dine kollegaer vil sætte pris på når de er ved at løbe tør for strøm og der ikke er en stikkontakt i syne. Find din nye powerbank i dag – hvad venter du på?