Lenovo IdeaTab S6000: Etuier, Covers og Skærmbeskyttelse

Lenovo IdeaTab S600 udkom i sommeren 2013 og vi er klar med alt hvad du har brug for i tilbehør, etuier og covers. IdeaTab S600 er en mellemklasse tablet der nu kan fås til en rigtig god pris i Danmark. Med 1.2 GHz Quad-core processor, 1GB RAM og 16/32 GB indbygget plads kan du ikke klage når den sælges helt ned til 1500 kr. i danske butikker. Displayet er på 10.1 tommer og har 1280 x 800 pixels, og vi har både covers, etuier og beskyttelsesfilm der passer perfekt til Lenovo IdeaTab S600.


Skulle det være en smækkert Lenovo IdeaTab S6000 cover? Herunder finder du i hvert fald vores udvalg – og mon ikke der er noget for dig? Vi har Danmarks største udvalg af covers til massevis af smartphone og tablet modeller. Covers er en super god investering da det både ser godt ud, giver din tablet eller smartphone et unikt look og drastisk nedsætter chancen for skader ved tab. Der er aldrig at samle sin tablet op igen og opdage en flækket skærm, og det kan du undgå med et cover. Klik dig lidt rundt her på Lux-Case.dk, du finder masser lækre covers til Lenovo IdeaTab S6000.

Læs mere
Vis mindre

Her finder du vores sortiment af etuier til Lenovo IdeaTab S6000. Denne tablet har en dejlig stor 10.1 tommer skærm, hvilket gør den rigtig god til video og andre medier. Med et lækkert etui til Lenovo IdeaTab S6000 kommer din tablet ikke bare til at se godt ud, du får også ekstra beskyttelse og ekstra funktioner. De ekstra funktioner er ofte flipstativ og magnetluk, og især flipstativ kan gøre det noget lettere at bruge din tablet til video.

På udkig efter en pung eller pose til Lenovo IdeaTab S6000? Så har du klikket dig ind på den helt rigtig side. Er du typen der ofte har din tablet med ud af huset, så er en pung eller pose en super måde at gøre det på en sikker og stilfuld måde.

Lækkert biltilbehør til Lenovo IdeaTab S6000. Her på Lux-Case er vi stolte af at have et kæmpe udvalg af tilbehør til tablets og smartphones. Her på siden finder du vores udvalg i biltilbehør – men vi har også massevis af andre spændene produkter. Tag et kig rundt på siden, der er helt sikkert noget du kan bruge.

Herunder kan du se vores udvalg i bilholdere til Lenovo IdeaTab S6000. Det er en smart og billig måde at forvandle din tablet til en GPS – og så skal du pludselig gøre dig umage for at fare vild. Bestiller du inden klokken 15.00, så sender vi inden vi holder fyraften. Vi sender med Postnord – Hurtigt, Sikkert og Nemt.

Bruger du selv eller dine unger en tablet meget? Med en biloplader til Lenovo IdeaTab S6000 kan du fortsætte brugen mens du er på vej sydpå. Det er virkelig let at sætte op – og så slipper du for skrål på bagsædet når strømmen slipper op.

Med en stander eller holder til Lenovo IdeaTab S6000 har du dig dit eget lille fjernsyn. Okay, du skal nok ikke stille det flere meter væk – men bruger du ofte din tablet i sofaen eller i sengen, så er en stander eller holder en rigtig god investering.

Er din Lenovo IdeaTab S600 løbet tør for strøm? Er opladeren blevet væk / smidt ud / stjålet af mindre søskende? Så vil vi meget gerne være behjælpelige her hos Lux-Case. Herunder ser du vores udvalg i opladere til Lenovo IdeaTab S6000. Vi sender samme dag hvis du bestiller inden klokken 15.00 – og så er der hurtig strøm på din tablet igen.

Højtalere i tablets og smartphones er sjældent noget at råbe hurra for. Derfor har vi et lækkert udvalg i høretelefoner og større headphones til Lenovo IdeaTab S6000. Vi har masser af forskellige modeller i alverdens størrelser og farver – alle med rigtig god lydkvalitet.

Hvis du gerne vil dele din musik men ikke altid er tæt på en computer eller et stereoanlæg, så er en mini-højtaler en rigtig smart ide. Herunder finder du vores udvalg i mini-højtalere til Lenovo IdeaTab S6000. Vi har masser af lækre designs og alle har selvfølgelig rigtig god lydkvalitet.

Er der et irriterende familiemedlem der har smidt dine kabler væk? Så lad Lux-Case.dk komme til redning. Vi har alt hvad du skal bruge i kabler til Lenovo IdeaTab S6000 (og massevis af andre tablets og smartphones for den sags skyld).