Suunto Core Alu Black

Suunto Core Alu Black
Suunto Core Alu Black

Suunto Oy er et finsk firma, der fremstiller og markedsfører sportsure, dykkedatamaskiner, kompasser og præcisionsinstrumenter.

Suunto har hovedsæde i Vantaa, Finland og beskæftiger over 300 mennesker i hele verden. Dens produkter sælges i mere end 100 lande. Selvom det er globalt aktivt, er hovedkvarteret placeret ved siden af fabrikken, hvor de fleste arbejdsstadier stadigt er håndlavede.

Selskabets navn kommer fra det finske ord "suunta", der betyder "retning" eller "sti".

Suunto Core Alu Black er et udendøres ur, der kombinerer et moderne design med væsentlige udendørsfunktioner Den er fremstillet i et stift naturligt rustfrit stål med safir krystalglas for at øge holdbarheden og som giver mindre vægt på håndleddet.

Suunto Core Alu Black har en højdemåler, der sporer dine lodrette bevægelse, et barometer der fortæller om lufttryk og et kompas der viser vejen Uret sporer desuden både vejret og solen for dig Uret har en vejr-graf og en stormalarm, der viser forudindstillede solopgang / solnedgang for over 400 steder.

Den hjælper dig med at planlægge dine aktiviteter. Uret har et stilfuldt design, så du er sikker på det passer til din stil Uret har har desuden højdemåler, barometer, kompas og vejrindikator Højdeindikator viser aktuelt højde og viser stigning eller nedstigning samt optagesession. Den har intelligente storm-alarmsensor der giver dig besked om kommende storme. Barometeret hjælper dig med at forudsige skiftende forhold med dens indbygget vejrindikator. Vi har her hos Lux-Case et af Danmarks største udvalg af tilbehør til Suunto Core Alu Black. Det burde være muligt at finde noget som falder i din smag. Vi har blandt andet remme og skærmbeskytterer.

Hvad venter du på? Find det du mangler i dag! Det handler sådan set bare om at du går på opdagelse i vores store udvalg og får tilbehøret du mangler bestilt.
Vis som Grid Liste

16 varer

per page
Faldende orden
Filtre
Filtrér efter
Farve
 1. Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Purple
  Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Purple
  Special Price 299,00 DKK Regular Price 369,00 DKK
 2. Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Blue
  Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Blue
  Special Price 299,00 DKK Regular Price 369,00 DKK
 3. Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Cyan
  Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Cyan
  Special Price 299,00 DKK Regular Price 369,00 DKK
 4. Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Green
  Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Green
  Special Price 299,00 DKK Regular Price 369,00 DKK
 5. Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Orange
  Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Orange
  Special Price 299,00 DKK Regular Price 369,00 DKK
 6. Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Rose
  Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Rose
  Special Price 299,00 DKK Regular Price 369,00 DKK
 7. Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Red
  Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Red
  Special Price 299,00 DKK Regular Price 369,00 DKK
 8. Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Black
  Suunto Core Alu Black metal buckle silicone watchband - Black
  Special Price 299,00 DKK Regular Price 369,00 DKK
Vis som Grid Liste

16 varer

per page
Faldende orden

Flotte remme til Suunto Core Alu Black

Mangler du en ny rem til din Suunto Core Alu Black ?. Så kig ikke længere. Her hos Lux-case har vi et af danmarks største udvalg af urremme til Suunto Core Alu Black . Vi har remme i silikone og rustfri stål, der er solide. Remme er justerbar og let at skifte. Vores remme er utrolig slidstærk og kommer i mange flotter farver. Køb en ny rem i dag og modtag den med posten om kort tid. Vi har altid masser af gode tilbud her på Lux-case. Tjek vores side for vores store udvalg.

Smarte beskyttelsesskærme til Suunto Core Alu Black

Suunto Core Alu Black er et lækkert ur men også et dyrt ur. Det kan altid betale sig at købe en beskyttelsesskærm til din Suunto Core Alu Black . Vi har her hos Lux-case et af danmarks største udvalg af beskyttelsesskærme til Suunto Core Alu Black. Vores beskyttelsesskærme har blandt andet anti-eksplosions funktion og er HD klart. Skærmen er fremstillet i kemisk forarbejdet ægte glas. Tjek vores store udvalg og bestil i dag. Så modtager du den snart med posten..

Opladningskabel til Suunto Core Alu Black

Mangler du et opladningskabel til Suunto Core Alu Black?. Her hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af oplaningskabler. Vores opladningskabler er også effektive. De er op til 1 meter lang og vægten er omkring de 23 gram. De yder en høj hurtig opladningshastighed, og har lang levetid samt lav arbejdstemperatur. Tjek vores store udvalg og bestil i dag,