Sony

Sony producerer en masse telefoner og tablet med et super fedt design, derfor er det også vigtigt at beskytte sin Sony mobil med et cover og en beskyttelsesfilm. Hos Lux-Case sørger vi altid for at der er en masse af vælge imellem når det drejer sig om tilbehør til en Sony smartphone. Etuier, opladere, Etuier, beskyttelsesfilm, læder etuier og meget andet kan du finde her på siden. Vi har noget til alle Sony mobiler og Sony Tablets. Leder du efter tilbehør til Sony Ericsson? Kom direkte til siden her!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Alt til Sony - Covers, Etuier og alt slags tilbehør

Alt det bedste tilbehør til Sony mobiler og tablets. Herunder alle deres Xperia modeller, såsom Sony Xperia Z3 Compact, den vandtætte Xperia M4 Aqua, Z3 Plus og Xperia E4G. Vi har endda også tilbehør og mobil covers til Sony Ericsson, hvis du skulle ligge inde med nogle af de ældre modeller. Vores lager bliver tit opdateret. Da vi vil og Er Danmarks største udvalg - Det er et mål, lux-case hele tiden har haft for øjet og vi har bibeholdt det lige siden. Alt det tilbehør du finder her på siden, som cases og covers er designet til hverdagens slitage, og de uheld der kunne ske. Se du er sikret din smartphones holdbarhed.

Lidt historie om Sony Smartphone

Siden 2008 har Xperia været en del af Sony udvalg af tablet og smartphones - Xperia kommer fra ordet: Experience - Så det er nogle telefon modeller med brugeren for øjet. Hvis du er rigtig retro, så har du en Xperia X1. Dette var den første Xperia model der kom. Vi har naturligvis også tilbehør til denne model. Sony Xperia kører iøvrigt på Android.