Sony Xperia Z4 Tablet

Sony Xperia Z4 Tablet
Sony Xperia Z4 Tablet
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Sony Xperia Z4 Tablet

Sony har lavet denne tablet med henblik på at underholde. Derfor har de gjort meget ud af billedekvaliten og lyden.

Xperia Z4 er en 10.1”- tablet med 2K display (Opløsning 2560x1600), så du har et kniv skarp billede, der er hele 40% klarere end forgængeren Sony Xperia Z2. Når billedet er blevet betydligt bedere på denne Android-tablet, så må lyden vel også få sig en tuning. Sony har deres egne lydforbedringsteknologi, der giver lyd i høj opløsning, så alle detaljer i lydbilledet gør sig klart. Vil du få mest ud af underholdningen, kan vi klart anbefale et par hovedtelefoner til Sony Xperia Z4 Tablet, end dem der fulgte med fra fabrikkens side af, de er sjældent særligt gode.
Z4 er en af de letteste tablets - 389g. med en stærk skærm af hærdet glas.

Vandtæt Tablet fra Sony - Xperia Z4

Xperia Z4 tablet har IP65/68, på det danske menneskelig sprog, betyder det at Sony Xperia Z4 tablet er vandtæt og støvtæt.
Bliver der spildt på tabletten, kan du vaske den af under hanen. Regner det, så bliv bare udenfor og surf rundt på nettet.
Men Pas på! - Alle porte og dæksler skal være helt lukket. Og inden du tager den med ud på dykkerferie, så kan den ikke tåle at blive sænket helt ned I vand, havvand, klorvand og andre væsker i længere tid.