Sony Xperia Z3+

Sony Xperia Z3+
Sony Xperia Z3+ er Sonys nyeste lancering af den populære Xperia model, som de efterhånden har produceret i mange år nu. Men man må også give Sony ros for at blive ved med at være innovative og følge med deres konkurrenter, når det kommer til design og processor. Vi levere selvfølgelig altid gratis her hos Lux-case så tag endelig et kig her på siden og se om du finder noget der falder i din interesse.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Sony Xperia Z4 Covers, Etuier og Tilbehør

Elsker du at tage billeder og har du været så heldig at du har anskaffet dig den splinter nye Sony Xperia Z4 så ser det ud til at du har mange sjove timer foran dig. Med dens 20.7 MP kamera er du mere end garanteret for at du kan tage helt ekstraordinære billeder, og med nutidens moderne redigerings muligheder kan du også bruge et utal af timer på udelukkende at redigere de flotte billeder du har været ude at tage. Skulle det opstå at du skal tage en Selfie ind i mellem, så er frontkameraet faktisk også på hele 5.1 MP, så skynd dig ud at tage et hav af billeder og se verden fra et andet perspektiv.

Sony har været utrolig effektiv de seneste år med produceringen af deres Xperia modeller, men selvom de er hurtige om at producere nye modeller er det bestemt ikke ensbetydende med at de hviler på laurbærbladene. Hver gang de udgiver en ny Xperia model kan man altid forvente at de har lavet nogle væsentlige forbedringer, hvad angår processor, design og applikationer. Og specielt med Sony´s nye flagskib den nye Xperia Z4 model, er det tydeligt at de har lagt rigtig mange kræfter i at forbedre den på samtlige parametre. Specielt hvad angår design og processor.
Hvis du er en af de heldige der ejer en Sony Xperia Z4 så vil vi anbefale dig at kigge på noget beskyttende tilbehør til den, da det vil være en skam at få unødvendige skræmmer på en telefon i den kaliber! Og for at det ikke skal være løgn, så viser undersøgelser at optil 90 % af danskere har oplevet at deres telefon har fået skræmmer efter at have tabt den.
Her hos Lux-case.dk har vi selvfølgelig købt et stor lager hjem af alverdens finurlige gadgets, samt et hav af farverige covers og flotte etuier. Så står du i en situation hvor du er på udkig efter noget beskyttelse til din nye Sony Xperia Z4, så tag for endelig et kig her på siden, og mon ikke du finder et eller andet der falder i din interesse.
Sony Xperia Z4 vil komme til at lægge i den dyre ende, hvad angår smartphones hvilket vil sige at dens nærmeste konkurrenter bliver telefoner som iPhone 6, Samsung Galaxy 6 og HTC One M9, hvilket man også roligt kan kalde nogle sværvægtere på smartphone markedet. Men vil umiddelbart sige at Xperia Z4 modellen sagtens kan give de overstående modeller noget konkurrence.
Nu hvor du er på siden så har vi også et stort udvalg af tilbehør til din Sony Xperia Z4 som helt bestemt vil være med til at gøre din hverdag væsentlig nemmere og sjovere. Vi sælger alt fra Mini-højtalere du kan tage med dig overalt og kan afspille musik via Bluetooth til vores Bil holdere, som vil sørge for at du ikke bliver distraheret af din telefon når du befinder dig ude i trafikken, samt at du altid har den lige foran dig, hvilket gør det praktisk at benytte applikationer så som GPS.
Hvis du bestiller inden kl. 17.00 hos Lux-case så sørger vi for at din vare bliver sendt allerede den samme dag, og vi leverer selvfølgelig også gratis. Skulle der opstå nogle problemer med dit produkt, eller skulle der forekomme nogle spørgsmål, så er vores kundeservice åben alle hverdage hvor du frit kan ringe ind og få vejledning til din spørgsmål, vi hjælper med glæde til og finder forhåbentligt en løsning. Vi leverer selvfølgelig helt omkostnings frit så bestil endelig flere gange hvis du skulle have glemt noget den første gang.