Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 er en helt vild smartphone fra den japanske giga producent. 5.2 tommer skærm, 1080 x 1920 pixels, 2.3 GHz Quad-core processor og 3 GB RAM. Sådan. Det er et monster af en smartphone og fortjener virkelig det bedste tilbehør på markedet. Her på Lux-Case.dk har vi alt hvad du skal bruge i covers, etuier og tilbehør til Sony Xperia Z2. Vi anbefaler især at du beskytter en så fantastisk telefon med et fantastisk cover eller etui og beskyttelsesfilm. Så sikrer du dig nemlig lang levetid i den bedste stand for din smartphone. Det er en super god investering – især når vi snakker om at beskytte en smartphone i absolut topklasse. Bestil bare så meget du har lyst til, der er gratis fragt på alle ordre! Var det covers og etuier til Sony Xperia Z, Xperia Z1Xperia Z1 CompactXperia Z2 Compact eller Xperia Z3 du ledte efter?

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Sony Xperia Z2 Cover, Etui og Tilbehør

Mindre end 6 måneder efter Xperia Z1 udkom er Sony nu klar med med Xperia Z2. Det er Sonys nye topmodel og der er virkelig snak om en lækker smartphone. 5.2 tommer display, 1080 x 1920 pixels, 2.3 GHz Quad-core processor, 3GB Ram, 16 GB og 20.7 MP kamera. Det er virkelig en drømme mobil og fortjener det bedste markedet kan tilbyde i tilbehør. Og det finder du liger her på Lux-Case.dk. Vi har alt hvad du kan drømme om i tilbehør, covers og etuier til Sony Experia Z2. Indtil iPhone 6 og Samsung Galaxy S5 rammer markedet kan Xperia Z2 godt tillade at kalde sig kongen af smartphones.

Sony Xperia Z2 Cover

Når vi snakker om en telefon i denne klasse er der virkeligt noget at passe på. Vi anbefaler stærkt at du beskytter din Sony Xperia Z2 med et cover fra Lux-Case.dk. Alle covers du finder i denne kategori er specielt designede så de passer perfekt til Z2 – så får du nemlig den bedste beskyttelse mens der stadig er tilgang til alle knapper og funktioner. Vi har massevis af forskellige stile og designs, samt flere forskellige materialer: Hard Shell, Soft Shell, Bumpers, plastik og aluminium – vi har det hele!

Sony Xperia Z2 Etui

Når Xperia Z2 er noget af det bedste smartphone markedet har at byde på, så fortjener den også noget af det bedste Lux-Case.dk har at byde på: Med et etui til Sony Xperia Z2 sikrer du ikke bare at din smartphone er godt beskyttet – du giver et din smartphone et unikt og stilfuldt look. Designet er det eneste som Z2 får lidt hug for i anmeldelser, så hvorfor ikke rette op på det med et lækkert etui? Med i købet får du også smart ekstra funktioner som flipstativ, magnetluk og kreditkortholder – alle funktioner der gør at du får endnu mere ud af en fantastisk smartphone.

Sony Xperia Z2 Tilbehør

Lux-Case.dk har et af Skandinaviens største og bedste udvalg i tilbehør til smartphones og tablets. Derfor har vi selvfølgelig også alt hvad du skal bruge i Sony Xperia Z2 tilbehør. Det er ikke bare covers og etuier vi har, vores sortiment tæller også opladere, mini-højtalere, touch-penne, biltilbehør og massevis af andre produkter. Klik meget gerne lidt rundt på vores side, vi er sikrer på du finder noget der falder i din smag. For lige at gøre det hele lidt bedre, har vi gratis på alle ordre – ligegyldigt hvor meget du bestiller.