Sony Xperia Z2 Tablet

Sony Xperia Z2 Tablet

Her på siden finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør, covers og etuier til Sony Xperia Z2 Tablet. Xperia Z2 er en ny papirstynd tablet fra den japanske teknologi gigant. Papirstynd er måske en overdrivelse, men Z2 tablet er endnu tyndere end iPad Air, trods den 10.1 tommer store skærm, hvilket i sig selv er ret imponerende. Det er en topklasse tablet der skal konkurrere med det bedste fra Apple og Samsung, så selvfølgelig skal den også have det bedste udstyr fra Lux-Case.dk. Vi har gratis fragt på alle vores produkter – så det er bare med at bestille alt hvad du kan! Gå direkte til Sony Xperia Z2 eller Sony Xperia Tablet Z.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Sony Xperia Z2 Tablet Cover, Etui og Tilbehør

Sony Xperia Z2 Tablet er Sonys konkurrent til den populære Apple iPad Air. Og den er faktisk endnu lettere end iPad Air! Med en vægt på kun 439 gram og en skærm på 10.1 tommer føles den næsten faretruende tynd. Det er jo kun en ekstra god grund til at beskytte den og her på Lux-Case.dk har vi alt du skal bruge i covers, tilbehør og etuier til Sony Xperia Z2 Tablet. Det er virkelig en topklasse tablet med noget af det bedste hardware på markedet anno 2014 – det er virkelig en tablet vi tror kan blive populær i Danmark og som vi glæder os til at levere massevis af kvalitets produkter til.

Sony Xperia Z2 Tablet Cover

Som vi nævnte ovenfor er denne tablet faretruende tynd og let i vægten. Der har altså sjældent været en bedre grund til at passe godt på en tablet og her på Lux-Case.dk har vi lige det cover til Sony Xperia Z2 Tablet som du kan forelske dig i. Vi har massevis af forskellige design og materialer. Alle covers på den side er specielt fremstillede til Xperia Z2 – så får du nemlig den bedste beskyttelse, samtidig med du stadig har adgang til alle funktioner og knapper. Det er især en god ide med et cover (og beskyttelsesfilm for den sags skyld), hvis den tablet bliver brugt af familiens mindste – det kan spare dig for en dyr reparation eller en total smadret tablet.

Sony Xperia Z2 Tablet Etui

Etuier er virkelig populært tilbehør til alle former for tablets og her på siden finder du vores sortiment i lækre etuier til Sony Xperia Z2 Tablet. Her på Lux-Case er vi ret sikre på hvad der gør etuier så populære: Det er de indbyggede flipstativer. Med et flipstativ har du god beskyttelse til din tablet og displayet der kan foldes til et smart stativ. Det er især smart til 10.1 tommer skærm der er som bygget til at se video på. Det er også rart hvis du bruger din tablet til arbejde – så kan du nemlig skifte position fra tid til andet, hvilket er et sundt træk.

Sony Xperia Z2 Tablet Tilbehør

På Lux-Case.dk kan du finde et kæmpe sortiment i tilbehør til Sony Xperia Z2 Tablet. Det er ikke kun lækre covers og etuier vi har, du finder også høretelefoner, mini-højtalere, opladere, biltilbehør, touch-penne, standere, punge, poser og alt hvad du ellers kunne have brug for. Alle vores produkter er selvfølgelig i god kvalitet og vi har fuld tilfredshedsgaranti. Alle produkter du finder her på siden er på lager og klar til at blive sendt med det samme. Og for at gøre det endnu bedre er fragt 100 % gratis!