Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact er en spritny smartphone fra den japanske kæmpe. Det er en lækker og kompakt smartphone med en 4.3 tommer skærm med 720 x 1280 pixels, 2.2 GHz Processor, 2GB RAM og 16 GB indbygget plads. Vi er allerede klar med alt hvad du skal bruge i covers, etuier og tilbehør til Sony Xperia Z1 Compact – så kan du gør en super smartphone endnu mere super. Det er en rigtig god investering at beskytte sin smartphone med et cover eller etui og beskyttelsesfilm, så giver du din telefon den bedste chance for at have mange gode år i sig. Her finder du covers og etuier til Sony Xperia Z1.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Sony Xperia Z1 Compact Covers

Her hos Lux-Case.dk finder du Danmarks største udvalg af covers til smartphone. Covers er den simpleste måde at beskytte sin smartphone på, et Sony Xperia Z1 Compact cover dækker bagsiden og siderne men tro ikke et sekund at det ikke giver super beskyttelse, for det gør det! Vores covers til Sony Xperia Z1 Compact fås i forskellige materialer som plasik, silikone, TPU, metal og uanset dit materialevalg er du garanteret et top kvalitets cover. Vi har tonsvis af forskellige farver og designs. Det kan være blå, grøn, gul, rød, pink, lilla, zebra stribede, leopard stribede, diverse flag osv. Tag et kig rundt og find lige præcis din stil og slip for en masse skader og ridser.

Sony Xperia Z1 Compact Etuier

Er du på udkig efter den absolut bedste beskyttelse til din smartphone? Så er det helt klart et Sony Xperia Z1 Compact etui du skal have fat i. Et etui dækker hele vejen rundt og fås med smart funktioner fx smartview, så du kan holde styr på opdateringerne selvom klappen er lukket, det kunne være flipstativ så du din smartphone nemt kan stå i behagelig position og du kan manøvre rundt med begge hænder frie eller måske kortholder og magnetisk lås. Magnetisk lås er det rigtig fedt funktion og meget brugbar, så klappen ikke bare lukket op i tilfælde af at din smartphone skulle svæve mod asfalten. Du kan blandt andet få et ægte læder etui til Sony Xperia Z1 Compact hvilket er utrolig robust og slidstærkt!

Sony Xperia Z1 Compact Tilbehør

For at få mest muligt ud af din smartphone kan du få tonsvis af forskelligt tilbehør til Sony Xperia Z1 Compact. Vores tilbehør giver dig fuldt udnytte af din smartphone, det kunne være i form af et microSD-kort, bilholder, biloplader, cykelholder, touch-penne, vinter touch handsker osv. Tag et kig rundt i vores brede udvalg. Her hos Lux-Case.dk er vi meget kvalitetsbevidste og derfor tilbyder vi også 100% tilfredshedsgaranti. Dag til dag levering med Post Danmark. Nemt, hurtigt og fragt frit!