Sony Xperia XZs

Sony Xperia XZs
Sony Xperia XZs

Sony Xperia XZs landede på markedet d. 5 april 2017 og er en utrolig flot og stilfuld smartphone som ligger godt I hånden. Den har en imponerende 5.2” IPS LCD skærm med en opløsning på 1080x1920 og 424 pixels per tome, så er der her tale om en smartphone som du kan se film og serier på I timevis uden at blive irriteret. Den vejer blot 161g og så er den 8.1mm tynd, så du kan sagtens tage den med dig uden at føle at den fylder. Sony Xperia XZs er IP68 certificeret og dermed vandtæt og du behøver derfor ikke bekymre dig om vandskader. Smartphonen har et Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 chipset, en Quad-core processor, et Adreno 530 GPU og 4 GB ram. Som standard har den enten 32 eller 64 GB lagerplads – dette kan dog udvides med helt op til 256 GB ved at tage et microSD kort I brug. Sony Xperia XZs har et imponerende 19 megapix kamera som tager fremragende billeder og et sekundært kamera på 13 megapixel der er velegnet til at tage selfies. Med et 2900 mAh batteri, USB Type-C og QuickCharge 3.0 behøver du ikke at bekymre dig om at løbe tør for strøm lige foreløbigt. Skulle det ske, så kan du hurtigt få den opladet igen. Sony Xperia XZs fås I tre farver; sort, sølv og blå. Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af alverdens tilbehør til Sony Xperia XZs.

Vi har skærmbeskyttere, covers, etuier, powerbanks, mini-højtalere, tasker, opladere, kabler, biltilbehør og meget andet. Gå på opdagelse I vores store sortiment I dag og find lige præcis det du står og mangler!

Mangler du et smart cover til Sony Xperia XZ? Her hos Lux-case finder du et af Danmarks største udvalg af covers, så det burde være muligt at finde noget som falder i din smag. Vi har mange forskellige farver, motiver og materialer at vælge imellem. Find dit nye cover til Sony Xperia XZ i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Sony Xperia XZs

Hos Lux-case kan du finde et af Danmarks største udvalg af covers. Uanset hvad du måtte være på udkig efter, så kan du helt sikkert finde det lige her. Vælg dit nye cover i alle regnbuens farver eller imellem alverdens motiver. Du kan tilmed finde covers med indbygget stødpuder, så du ikke behøver at bekymre dg om stød og slag. Invester i et cover til Sony Xperia XZs i dag og slip for at bekymre dig om ridser og skrammer.

Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment i dag og find frem til lige præcis det du står og mangler. Vi sørger selvfølgelig for at du har dit nye cover til Sony Xperia XZs i hænderne hurtigst muligt, så du ikke behøver at bekymre dig om småskader og uheld.

Etuier til Sony Xperia XZs

Mangler du et smart etui til din smartphone? Hos Lux-case har vi samlet et af Danmarks største udvalg af etuier. Det burde derfor være muligt at finde frem til et etui til Sony Xperia XZs som falder i din smag. Vores store udvalg giver dig mulighed for at vælge imellem mange forskellige farver, motiver og tilmed materialer. Vi har fx etuier lavet af ægte læder, kunstlæder, metal, silikone og plastik. Vil du gerne tage alt med dig på farten, så er et etui til Sony Xperia XZs også det oplagte valg. Vi har etuier med indbygget kortholder med plads til alle dine kreditkort og småkontanter. Du kan tilmed bruge holderen til at holde din smartphone, så du slipper for altid at skulle sidde med den i hænderne.

Det kan altid betale sig at investere i et etui til Sony Xperia XZs – når først uheldet har været ude, så er der som regel ikke meget man kan gøre. Det betyder oftest at du er nødt til at punge ud i dyre domme for at få den repareret. Tjek vores store udvalg ud i dag og find lige præcis det du mangler!

Kraftige powerbanks til Sony Xperia XZs

Vi kan kun anbefale dig at du investerer i en powerbank til Sony Xperia XZs. Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af powerbanks. Du kan derfor også vælge imellem mange flotte designs, farver og funktioner. Vi har blandt andet en powerbank med indbygget solceller som kan blive opladet af solens stråler – perfekt når du er ude og cykle eller vandre. Du kan også finde powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid. Det er helt sikkert noget som dine venner vil sætte pris på, når de selv er ved at løbe tør for strøm. Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg i dag og find din nye powerbank til Sony Xperia XZs!

Vi har også powerbanks med høj kapacitet, powerbanks som er utrolig mobile og meget andet – det handler sådan set bare om at du finder frem til det du står og mangler og får det bestilt. Vi sørger naturligvis for at du har din nye powerbank i hænderne hurtigst muligt.