Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ
Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ kom på markedet i oktober 2016 og vejer blot 161g og er 8.1mm tynd. Med dets 5.2 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 1080x1920 pixels og hele 442 pixels per inch er den oplagt at se film på og skærmen skuffer ikke på nogen områder. Smartphonen har et Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 chipset, 3 GB ram og en quadcore processor og alt kører derfor også flydende og applikationer åbnes og lukkes øjeblikkeligt og du kan køre alle nyere applikationer! Som standard har Sony Xperia XZ enten 32 eller 64 GB lagerplads (afhængig af modeltype) som dog kan udvides med yderligere 256 GB ved at tage et microSD kort i brug i den dedikerede slidse. Du kan sågar udvide det med yderligere 256 GB ved at bruge et microSD kort i SIM2-slidsen. Der burde således være rigelig med plads til at du kan tage både din filmsamling og din musiksamling med på farten! Smartphonen har et 23 megapixels primært kamera som tager fantastiske billeder og et sekundært kamera på 13 megapixels som er perfekt til selfies og videoopkald. Sony Xperia XZ anvender et Type C USB stik og dets 2900 mAh batteri oplades lynhurtigt ved hjælp af Quick Charge 3.0 teknologi. Den har både fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor, barometer og kompas. Smartphonen er IP 68 certificeret (vandtæt ned til 1.5 meter i 30 minutter) og fås i farverne: mineral black, platinum, forest blue og deep pink.

Mangler du et eller andet tilbehør til din smartphone? Hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte stå og mangle! Vi har både etuier, covers, skærmbeskyttere, høretelefoner, mini-højtalere, kabler, opladere, holdere til bilen og cyklen og meget andet! Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find det du mangler i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Mangler du et cover eller et etui til Sony Xperia XZ?

Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af covers og etuier til din smartphone. Vi anbefaler altid at der investeres i en eller anden form for beskyttelse til din smartphone - det kan meget vel betyde at din smartphone holder dét længere! Betragt det derfor som en investering som kan spare dig for at skulle betale for at få repareret din smartphone når uheldet er ude. Vælg imellem mange forskellige etuier og find det med den farve eller det motiv som falder i din smag! Vi har også mange etuier der har indbygget kortholdere og som nemt og bekvemt kan foldes ud og bruges som en stander når du skal se film. Hvad med et læderbelagt cover med aluminiumsbumper? Eller et bling-bling cover med pailetter? Der er masser at vælge imellem, så gå på opdagelse i vores sortiment og find det du mangler i dag!

Mini-højtalere til Sony Xperia XZ

Vil du gerne tage musikken med dig og dele den med omverdenen? Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af mini-højtalere, så der er uden tvivl en som falder i din smag! Du kan blandt andet vælge imellem mange vandtætte mini-højtalere, så du ikke behøver at bekymre dig på kanoturen eller når det regner. Mange af vores mini-højtalere fungerer på sin vis også som powerbanks da du kan oplade din smartphone fra højtaleren. Du er dermed også sikker på at du altid har strøm nok til at festen kan fortsætte! Hvad med en mini-højtaler som afgiver et imponerende LED lysshow i takt med at musikken spiller? Du kan naturligvis også lave dine egne lysshows eller downloade flere fra internettet! Mulighederne er mange! Find din nye mini-højtaler i dag!

Powerbanks til Sony Xperia XZ

Er du træt af altid at løbe tør for strøm? Med en powerbank har du altid en strømkilde lige ved hånden og behøver ikke at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Vi har mange forskellige varianter at vælge imellem såvel som farver. Vi anbefaler altid at man anskaffer sig en powerbank. Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for strøm når man befinder sig langt fra en stikkontakt. Er du typen som tager meget på camping eller på vandreture, så har vi tilmed en powerbank som kan blive opladet ved hjælp af solens stråler! Eller hvad med en powerbank som kan oplade flere smartphones eller tablets på samme tid? Det er uden tvivl noget som dine venner vil sætte pris på!