Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium er tilgængelig på markedet fra d. 1 juni 2017 og er i sandhed en smartphone som kan lidt af hvert. Den vejer blot 195 gram og er imponerende 7.9mm tynd. Dette betyder dog ikke at den ikke er spækket med gode specifikationer. Skærmen i sig selv er en højt ydende 5.46” IPS LCD skærm med en opløsning på hele 3840x2160. Derudover er skærmen utrolig flot at kigge på og detajlerne er utrolge. Der er hele 807 pixels per tomme! Sony Xperia XZ Premium er IP68 certficeret og dermed vandtæt. Som standard har smartphonen masser af lagerplads – hele 64 GB. Er dette ikke nok, så kan du dog udvide det med yderligere 256GB ved at tage et microSD kort i brug. Smartphonen har et Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 chipset, en octa-core processor, et Adreno 540 GPU og 4 GB ram. Så der er i høj grad tale om en smartphone som kan håndtere alt hvad du måtte sætte den til. Sony Xperia XZ Premium har et 19 megapixel kamera og et frontkamera på 13 megapixel. Begge tager meget flotte billeder. Smartphonen anvender USB Type-C og understøtter QuickCharge 3.0. Dets 3230 mAh store batteri bliver dermed opladet lynhurtigt. Smartphonen fås i grå og i sort. Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af alverdens tilbehør til Sony Xperia XZ Premium.

Vi har både skærmbeskyttere, etuier, covers, mini-højtalere, powerbanks, høretelefoner, tasker, poser og meget andet! Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find lige præcis det du mangler i dag!

Mangler du et nyt cover til din smartphone? Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af alverdens typer covers til Sony Xperia XZ Premium. Du burde derfor uden problemer kunne finde frem til lige præcis det du leder efter. Vælg imellem mange flotte farver og spændende motiver og beskyt din smartphone med stil! Det kan altid betale sig at investere i et beskyttende cover til Sony Xperia XZ Premium!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Sony Xperia XZ Premium

Leder du efter en smart måde at beskytte din smartphone på? Hvad med et cover til Sony Xperia XZ Premium som sørger for at din smartphone er beskyttet mod ridser og skrammer? Hos Lux-case kan du finde et af Danmarks største udvalg af covers, så der burde være noget for enhver. Du kan vælge imellem masser af forskellige farver, motiver og et væld af materialer. Vi har fx covers til Sony Xperia XZ Premium lavet af ægte læder, kunstlæder, plastik, metal og meget meget andet. Vi kan kun anbefale at du investerer i et cover – det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse hvis du taber din smartphone og den bliver beskadiget. Som regel er der ikke meget at gøre udover at sende den til reparation.

Med et cover til Sony Xperia XZ Premium er du på forkant og behøver ikke at bekymre dig om uheld og småskader. Hvad venter du på? Find lige præcis det du mangler i dag her hos Lux-case!

Beskyttende etuier til Sony Xperia XZ Premium

Invester i et beskyttende etui til Sony Xperia XZ Premium fra Lux-case og slip for at bekymre dig om uheld og småskader såsom ridser og slag. Det kan altid betale sig at være på forkant inden uheldet er ude. Når først skaden er sket, så er der som regel desværre ikke meget man kan gøre. Det betyder som regel også at du er nødt til at betale for at få den repareret, eller i værste fald at du er nødt til at investere i en ny. Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af etuier.

Vi har mange farver og motiver at vælge imellem, så du burde uden problemer kunne finde lige præcis det etui til Sony Xperia XZ Premium du mangler. Bestiller du dit nye etui til Sony Xperia XZ Premium i dag, så sørger vi selvfølgelig for at du har det i hænderne hurtigst muligt. Beskyt din smartphone i dag inden uheldet er ude!

Powerbanks til Sony Xperia XZ Premium

Leder du efter en holdbar og robust powerbank til Sony Xperia XZ Premium? Eller hvad med en powerbank med høj kapacitet? Der er rigtig mange muligheder hos Lux-case, så det handler sådan set bare om at du går på opdagelse i vores kæmpe sortiment og finder din nye powerbank. Vi har mange forskellige designs, farver og funktioner at vælge imellem, så du burde uden problemer kunne finde en powerbank som falder i din smag. Vi har tilmed powerbanks som er perfekte til at tage med på campingturen eller når du er ude og vandre – der er indbygget solceller som gør at powerbanken nemt kan sættes på din rygsæk og oplade imens du er ude og gå.

Find din nye powerbank til Sony Xperia XZ Premium her!

Sony Xperia XZ Premium covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Sony Xperia XZ Premium covers og tilbehør https://lux-case.dk/sony-xperia-xz-premium.html