Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1
Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1 kom på markedet i april 2017, vejer 143 gram og er blot 8mm tynd. Den har en flot og imponerende 5.0 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 720x1280 og hele 294 pixels presset sammen per tomme. Sony Xperia XA1 understøtter multi-touch (op til 4 fingre) og kører Android 7.0 (Nougat). Den har et Mediatek MT6757 Helio P20 chipset, en octa-core processor samt et Mali-T880MP2 GPU og 3 GB. Alt kører derfor også flydende og applikationer åbner og lukker uden problemer og forsinkelser. Som standard har Sony Xperia XA1 32 GB lagerplads, men dette kan udvides med op til 256 GB ved at tage et microSD kort i brug. Det er værd at fremhæve kameraet i denne smartphone. Det primære kamera er på hele 23 megapixels og optager 1080p ved 30 frames per second. Det sekundære kamera er på 8 megapixels og tager rigtig gode billeder – perfekt til selfies eller til at snapchatte med. Sony Xperia XA1 har indbygget accelerometer, nærhedssensor og kompas. Dets 2300 mAh batteri understøtter Pump Express+ 2.0 som sørger for at smartphonen bliver lynhurtigt opladet.

Hos Lux-case kan du finde et stort og spændende udvalg af tilbehør til Sony Xperia XA1. Vi har masser af covers, etuier, skærmbeskyttere, tasker, poser, powerbanks, mini-højtalere, biltilbehør, opladere, kabler og alt andet du kunne forestille dig. Gå på opdagelse i dag og find hvad end du måtte mangle. Vi sørger selvfølgelig for at du har det i hænderne hurtigst muligt, så du ikke skal vente alt for lang tid. Vi gør hvad vi kan, men vi kan desværre ikke garantere andet.

Hos Lux-case finder du et af Danmarks største udvalg af covers til Sony Xperia XA1. Du kan derfor også vælge imellem massevis af forskellige farver, motiver og materialer når du skal træffe dit valg. Vi forsøger så vidt som muligt altid at have et så varieret valg som muligt, så du som kunde har flest valgmuligheder. Beskyt din Sony Xperia XA1 med et cover inden uheldet er ude. Det kan altid betale sig!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Sony Xperia XA1

Beskyt din smartphone mod ridser og skrammer med et cover fra Lux-case. Vi har et af Danmarks største udvalg af covers til smartphone og naturligvis også covers til Sony Xperia XA1. Vælg imellem mange flotte farver og motiver og beskyt din smartphone med stil. Du kan også vælge imellem mange holdbare materialer såsom metal, silikone, kunstlæder, ægte læder og plastik. Vær på forkant inden uheldet er ude og skaden er sket. Det kan hurtigt blive en kostelig affære at skulle betale for at få sin smartphone repareret. Det handler sådan set bare om at du finder frem til dit nye cover til Sony Xperia XA1 og får det bestilt. Vi sørger selvfølgelig for at dit nye cover når frem til dig hurtigst muligt, så du ikke behøver at spekulere på uheld.

Holdbare etuier til Sony Xperia XA1

Vær på forkant inden skaden er sket og uheldet har været ude. Med et etui til Sony Xperia XA1 behøver du ikke at spekulere på småuheld eller at din smartphone får en ridse eller en skramme. Du kan naturligvis vælge imellem mange flotte modeller og da vi har et af Danmarks største udvalg, så kan du selvfølgelig også vælge dit nye etui til Sony Xperia XA1 i alle regnbuens farver og med ethvert motiv du måtte kunne tænke dig. Gå på opdagelse i vores store udvalg nu og find dit nye etui til Sony Xperia XA1. Vi har blandt andet etuier med indbygget kortholder og etuier som kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone når du skal se film. Hvad venter du på? Klik ind og find lige præcis det du leder efter i dag!

Bilholdere til Sony Xperia XA1

Hos Lux-case anbefaler vi altid vores kunder at de investerer i en holder til bilen til deres smartphone. Det har aldrig været nemmere at skifte sange eller at navigere ved hjælp af smartphonens GPS. Du har altid din smartphone placeret indenfor rækkevidde og kan koncentrere dig om trafikken – og ikke din smartphone. Vælg imellem mange flotte bilholdere til Sony Xperia XA1 her hos Lux-case og opbevar din smartphone præcis som du foretrækker. Vælg imellem mange flotte modeller, farver og monteringsløsninger. Du kan også finde bilholdere til børnene på bagsædet, så de kan se film og serier på de lange køreture. Uanset hvad du måtte foretrække, så har vi det helt sikkert lige her og da vi har masser af universelle modeller, så burde det være en smal sag at finde din nye bilholder til Sony Xperia XA1.

Sony Xperia XA1 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Sony Xperia XA1 covers og tilbehør https://lux-case.dk/sony-xperia-xa1.html