Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia XA1 Ultra
Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia XA1 Ultra kom på markedet i begyndelsen af 2017 og var uden tvivl værd at bemærke. Den vejer kun 188g og så er den blot 8.1mm tynd. Den har et flot og elegant slankt design som gør at den ligger utrolig godt i hånden. Sony Xperia XA1 Ultra har en flot 6.0 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 1080x1920 og imponerende 367 pixels per tomme. Smartphonen understøtter multi-touch (4 fingre) og har følgende sensorer: Accelerometer, gyrometer, nærhedssensor, kompas. Sony Xperia XA1 Ultra har et Mediatek MT6757 Helio P20 chipset, en octa-core Cortex-A53 processor, et Mali-T880MP2 GPU og hele 4 GB ram. Du kan derfor også forvente at den kører som en drøm og at du ikke behøver at vente på at dine applikationer bliver åbnet og lukket. Sony Xperia XA1 Ultra har et imponerende 23 megapixel kamera som tager fantastiske billeder og som har følgende funktioner: Laser autofokus, LED flash 1/2.3" sensor, geo-tagging, touch fokus, ansigtsgenkendelse, HDR og panorama. Det sekundære kamera er på utrolige 16 megapixels og tager fantastiske selfies. Sony Xperia XA1 Ultra har et stort og højt ydende 2700 mAh batteri og så fås den i hvid, sort, guld og pink.

Hos Lux-case kan du finde et stort og varieret udvalg af tilbehør til Sony Xperia XA1 Ultra. Vi har både skærmbeskyttere, etuier, covers, tasker, opladere, kabler, biltilbehør, powerbanks, mini-højtaler og alt andet du måtte være på udkig efter. Hvad venter du på? Tjek vores mange kategorier ud herunder og find lige præcis det du mangler af tilbehør til Sony Xperia XA1 Ultra.

Leder du efter en smart måde at beskytte din smartphone på? Hvad med et beskyttende cover fra Lux-case? Vi har et af Danmarks største udvalg af covers til Sony Xperia XA1 Ultra, så det burde være muligt at finde lige præcis det du går og leder efter her. Vores store udvalg giver dig også mulighed for at vælge imellem mange flotte farver og motiver. Beskyt din Sony Xperia XA1 Ultra med et cover – præcis som du ønsker!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Sony Xperia XA1 Ultra

Leder du efter en smart måde at beskytte din smartphone på? Du er kommet til det helt rette sted, for her hos Lux-case har vi samlet et af Danmarks største udvalg af covers – og det bliver kun større for hver dag der går.
Gå på opdagelse i vores store sortiment og find dit nye cover til Sony Xperia XA1 Ultra. Vi har masser af farver og motiver at vælge imellem. Du kan naturligvis også vælge dit nye cover til Sony Xperia XA1 Ultra i præcis det type materiale som du foretrækker. Vi har blandt andet ægte læder, kunstlæder, plastik, metal, silikone og meget andet at vælge imellem. Eller hvad med et etui til Sony Xperia XA1 Ultra med indbygget stødpuder, så du ikke behøver at spekulere på slag eller at din smartphone ryger på gulvet.

Etuier til Sony Xperia XA1 Ultra

Det kan altid betale sig at investere i et etui til din smartphone. Med et etui får du netop ikke blot vished om at din smartphone er forsvarligt beskyttet mod uheld såsom ridser og slag. Det er naturligvis også en oplagt mulighed for at personliggøre din smartphone en smule, så den ikke ligner alle andres. Vi har også etuier til Sony Xperia XA1 Ultra med kortholder, så du kan opbevare alt samlet på farten. Der er plads til både kort og småkontanter eller nøgler.
Gå på opdagelse og find dit nye etui til Sony Xperia XA1 Ultra i dag – vi har masser af farver og motiver at vælge imellem, så der er helt sikkert et etui som vil falde i din smag! Vis din smartphone frem med stil og slip for at bekymre dig om uheld. Det kan hurtigt blive dyrt at få repareret din smartphone.

Cykelholdere til Sony Xperia XA1 Ultra

Tager du af og til din smartphone med dig når du er ude og cykle? I så fald, så kan det kun anbefales at du investerer i en cykelholder til Sony Xperia XA1 Ultra. Med en cykelholder har du altid din smartphone praktisk placeret lige foran dig, så du kan nemt kan skifte sang eller følge GPS’en på din smartphone imens du cykler. Hos Lux-case finder du et stort udvalg af cykelholdere, så der er helt sikkert noget som vil falde i din smag. Hvad med en vandtæt cykelholder til Sony Xperia XA1 Ultra så du ikke behøver at lade regnvejr stoppe dig fra at hoppe op på sadlen. Find din nye cykelholder i dag og slip bekymringerne! Vælg imellem mange flotte farver og designs og opbevar din smartphone under cykelturen med stil.

Sony Xperia XA1 Ultra covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Sony Xperia XA1 Ultra covers og tilbehør https://lux-case.dk/sony-xperia-xa1-ultra.html