Sony Xperia XA

Sony Xperia XA
Sony Xperia XA blev offentligjort februar 2016 og vil udkomme på de fleste markeder i juni 2016. Smartphonen vejer blot 137.4 gram, er imponerende 7.9mm tynd og så fås den i fire forskellige farver, så der er noget for enhver. Sony Xperia XA har en 5.0 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 720x1280 og har 294 pixels per inch. Med Mediatek MT6755 Helio P10 chipsettet og Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 processoren og 2 gb ram, kører alt flydende på smartphonen. Sony Xperia XA har som standard 16 GB lagerplads som dog kan udvides via microSD slidsen op til 200 GB! Smartphonen har et primært kamera på 13 megapixel og et sekundært kamera på 8 megapixel og begge kameraer gør deres arbejde som tiltænkt og som vi kender fra Xperia serien. Trods Sony Xperia XA kun har et batteri på 2300 mAh som ikke lyder af så meget, så gør smartphonen brug af den nyeste Qnova teknologi som giver batteriet et velfortjent skub og som understøtter lynhurtig opladning. Da Qnova løbende holder øje med batteriets kapacitet under opladning og justerer udgangsstrømmen, kan du få 2 timers batteritid ud af blot 5 minutters opladning eller 6 timer efter 15 minutters opladning!

Hos Lux-case kan du finde alverdens tilbehør til Sony Xperia XA og allerede inden smartphonen er udkommet! Vær på forkant og køb et beskyttende cover til Sony Xperia XA, så du fra start kan bruge den uden at være bekymret for ridser eller skrammer. Vi har også microSD kort til Sony Xperia XA i alle størrelser og holdere og hvad du ellers måtte mangle. Dyk ned i vores kæmpe sortiment og find det du mangler allerede i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Alt i covers til Sony Xperia XA!

Hos Lux-case finder du Danmarks største udvalg af covers til smartphones og tablets og vi har derfor selvfølgelig også en masse covers til Sony Xperia XA! Vi anbefaler altid at man anskaffer sig et beskyttende cover til sin telefon, for det er først efter at uheldet har ramt at man ærgrer sig. Det kan hurtig blive dyrt at skulle erstatte sin smartphone eller at skulle betale for at få den repareret! I vores sortiment kan du finde alverdens covers til Sony Xperia XA og uanset hvilken farve eller motiv du er på udkig efter, så burde det ikke være et problem at finde! Du kan også vælge imellem forskellige materialer såsom kunstlæder, plastik og TPU. Sidstnævnte er et mellemhårdt materiale, så hvis du vælger et cover til Sony Xperia XA i dette materiale, så får du ikke blot et cover der beskytter mod ridser - du får også et cover som på grund af dets elastiske egenskaber også beskytter din smartphone mod slag og stød.

Massevis af etuier til Sony Xperia XA

Står du og mangler en smart måde at beskytte din nye smartphone på? Her hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af etuier til Sony Xperia XA og med mange forskellige funktioner! Vælg fx et etui der har en indbygget stander, så du hurtigt og nemt kan anvende din smartphone i liggende tilstand til fx at se film på uden at du behøver at sidde med den i hænderne. Vi har også etuier til Sony Xperia XA der har smartview, så du ikke behøver at fjerne det beskyttende etui for at tjekke dine notifikationer. Dyk ned i vores kæmpe srotiment og vælg imellem mange forskellige farver, materialer og motiver og find det etui til Sony Xperia XA som passer til dig.

Kabler og høretelefoner til Sony Xperia XA

Er dit gamle kabel blevet væk eller vil du bare gerne have et liggende som reserve? Her hos Lux-case finder du et af Danmarks største udvalg, når det kommer til kabler. Vi er derfor sikre på at du kan finde lige det du står og mangler af kabler til Sony Xperia XA hos os! Leder du fx efter et MicroUSB kabel der hurtigt kan oplade din smartphone, så har vi selvfølgelig også kabler der imødekommer dette. Er du træt af filtrede kabler som hurtigt går til? Find et vævet kabel til Sony Xperia XA i vores sortiment og undgå de problemer! Leder du efter høretelefoner til Sony Xperia XA? Du kan selvfølgelig finde lige det du mangler her! Vi har mange forskellige høretelefoner i et væld af farver og du kan vælge imellem både on-ear og in-ear modeller.