Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia XA Ultra
Sony Xperia XA Ultra kom på markedet i maj 2016, vejer blot 202g og er 8.4 mm tynd! Den har en IPS LCD 6.0” skærm med en opløsning på 1080x1920 og hele 367 pixels per inch! Sony Xperia XA Ultra har 16 GB intern lagerplads, men understøtter dog brugen af microSD kort helt op til 256 GB så der er rig mulighed for at udvide for de der ønsker det. Smartphonen har et primært kamera på imponerende 21.5 megapixels og et sekundært kamera på 16 megapixels, så der er rigtig gode muligheder for at tage fremragende billeder når du er på farten. Med 3 GB ram og en Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 processor såvel som Mediatek MT6755 Helio P10 chipsettet behøver du aldrig at vente på at dine apps bliver åbnet. Telefonen er lynhurtig og med dets 2700 mAh batteri behøver du heller ikke at frygte at løbe tør for strøm lige pludselig. Telefonen fås i henholdsvis hvid, sort og guld.

Her hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte mangle til din nye smartphone! Vi har Danmarks største udvalg af covers og etuier til din smartphone og du kan selvfølgelig vælge imellem mange typer, farver og motiver. Er du på udkig efter noget andet tilbehør, så har vi selvfølgelig også det! Højtalere, høretelefoner, powerbanks, opladere, biltilbehør og alt andet du kan forestille dig! Det handler sådan set bare om at du går på opdagelse i vores sortiment!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Sony Xperia XA Ultra

Hos Lux-case har vi Danmarks største udvalg af covers og etuier! Vi er derfor også sikre på at du uden problemer vil kunne finde hvad du står og mangler! Vælg imellem mange forskellige motiver, materialer og farver! Vi har blandt andet både TPU, kunstlæder, plastik og hybrid covers at vælge imellem, så det handler sådan set bare om at du finder frem til det du mangler og får det bestilt! Er du træt af at skulle åbne dit cover hver gang du får en notifikation? Køb et etui med smart-view vindue, så du altid kan tjekke dine notifikationer hurtigt og nemt. Vi anbefaler altid at du anskaffer dig en eller anden form for beskyttelse til din smartphone - du kan hurtigt spare mange penge i længden og du kan anvende din smartphone præcis som du ønsker, velvidende om at den er godt beskyttet af et cover eller et etui.

Lydtilbehør til Sony Xperia XA Ultra

Mangler du et eller andet lydtilbehør til din nye smartphone? Her hos Lux-case finder du både mini-højtalere i enhver afskygning såvel som et væld af forskellige høretelefoner. Du kan fx finde en mini-højtaler til Sony Xperia XA Ultra som kan oplade din smartphone samtidigt med at musikken spiller, så du aldrig behøver at spekulere på om der er strøm nok på din smartphone til at festen kan fortsætte. Er du bekymret for regnvejr når du anvender din mini-højtaler udenfor? Vi har et stort udvalg af vandtætte og robuste modeller, så du ikke behøver at skulle spekulere på om et regnskyl sætter en stopper for festen. Du kan selvfølgelig vælge imellem mange forskellige farver som altid! Vi har som nævnt også mange forskellige høretelefoner og du kan derfor også vælge imellem både on-ear og in-ear modeller såvel som høretelefoner med udvidede funktioner. Vi har fx et par høretelefoner med indbygget fordeler, så du hurtigt og nemt kan dele musikken med en veninde eller en kammerat når i er på farten.

Tilbehør til bilen til Sony Xperia XA Ultra

Leder du efter noget udstyr til din smartphone til bilen? Vi anbefaler altid at du anskaffer dig en holder til din smartphone så du kan anvende din smartphone forsvarligt under kørsel og bevare dit fokus på vejene. Vi har mange forskellige monteringsløsninger og farver at vælge imellem, så det handler blot om at finde frem til det du mangler og om at få det bestilt! Vi har også et stort udvalg af opladere og meget andet til bilen!