Sony Xperia X

Sony Xperia X

Sony Xperia X blev offentliggjort i februar 2016 og når den udkommer i juni, vil den erstatte Sony Xperia Z som den sender på pension. Smartphonen vejer blot 153 gram og er 7.9mm tynd og fås i fire forskellige farver. Den har et Qualcomm MSM8956 Snapdragon 650 chipset og henholdsvis en dual-core 1.8 GHz Cortex-A72 eller en quad-core 1.4 GHz Cortex-A53, alt afhængig af hvilken model du vælger. Med dette såvel som 3 GB ram får du en højtydende smartphone som kan klare det meste af hvad du smider i dens retning. Afhængig af hvilken model du vælger, så er der henholdsvis 32 eller 64 GB plads, som dog kan udvides op til hele 200 GB med den MicroSD slidse du finder i smartphonen. Sony Xperia X har en 5.0 tommers skærm med en opløsning på 1080x1920 pixels og imponerende 441 pixels per inch. Sony Xperia X har et ikke-udskifteligt batteri på 2620 mAh som dog er yderst strømbesparende. Telefonen kommer med et primært kamera på imponerende 23 megapixels og har et sekundært kamera på 13 megapixel, så der er rig mulighed for at tage gode billeder!

Hos Lux-case kan du altid finde et stort udvalg af covers til Sony Xperia X og uanset hvad du måtte lede efter, så er vi sikre på at du kan finde det i vores kæmpe sortiment! Mangler du fx en holder til bilen til Sony Xperia X, så har vi selvfølgelig også det! Skulle du derimod stå og mangle en powerbank, så du er sikker på at du altid har strøm på din nye smartphone, så kan du også finde et væld af forskellige powerbanks lige her! Køber du dit tilbehør til Sony Xperia X inden kl 17 på hverdage, så sender vi det selvfølgelig også samme dag og husk at vi altid betaler for fragten her hos Lux-case, så du som kunde udelukkende betaler for det produkt du bestiller!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Mini-højtalere og høretelefoner til Sony Xperia X

Leder du efter nogle nye høretelefoner til Sony Xperia X? Her hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af pasformet in-ear og on-ear høretelefoner og uanset hvilken farve eller ekstra funktion du er på udkig efter, så kan du uden tvivl finde det lige her! Vi har også høretelefoner med vævet ledning, der sikrer høj holdbarhed og at din ledning ikke bliver filtret. Mangler du ikke høretelefoner, men istedet en mini-højtaler til Sony Xperia X, så du kan tage musikken med på farten? Vi har et bredt udvalg af mini-højtalere her hos Lux-case og du kan således finde varierende størrelser og funktioner i vores sortiment. Vælg blandt andet en mini-højtaler til Sony Xperia X der kan oplade din smartphone samtidigt med at musikken spiller!

Covers til Sony Xperia X

Hos Lux-case finder du Danmarks største udvalg af covers til din smartphones og vi har derfor selvfølgelig også et kæmpe udvalg af covers til Sony Xperia X. Vores store udvalg giver dig mulighed for både at vælge imellem mange forskellige motiver, farver og materialer. Vi er dermed sikre på at du kan finde det cover til Sony Xperia X du leder efter. Vi anbefaler altid at du køber et cover og er på forkant inden uheldet er ude. Det er først bagefter at du ærgrer dig over at skulle af med en masse penge for at få repareret din smartphone. Vælg fx et beskyttende cover til Sony Xperia X i TPU, som er et mellemhårdt materiale som fungerer stødabsoberende på grund af dets elastiske egenskaber.

Etuier til Sony Xperia X

Vi anbefaler altid at du anskaffer dig et beskyttende etui til Sony Xperia X, så du kan få mest mulig glæde af din nye smartphone! Det er en god investering at være på forkant inden uheldet er ude, for det kan hurtigt blive en dyr affære at skulle erstatte sin smartphone eller betale for at få den repareret. Det er også altid beklageligt når man lige pludselig står uden en telefon på grund af et irriterende uheld. Du kan vælge imellem mange forskellige etuier til Sony Xperia X og i mange forskellige farver. Vælg fx et etui med et smartview, så du ikke behøver at åbne dit etui for at tjekke dine notifikationer og så din smartphone forbliver beskyttet. Dyk ned i vores kæmpe sortiment af etuier til Sony Xperia X og find lige præcis det du står og mangler!