Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance
Sony Xperia X Performance vejer blot 164.4g, er 8.7mm tynd og fås i fire farver! Den har en IPS LCD 5.0 tommers skærm med en opløsning på 1090x1920 pixels og imponerende 441 pixels per inch! Den kommer med 32 GB lagerplads som dog kan udvides via MicroSD slidsen helt op til 200 GB, så du kommer ikke til at mangle plads lige foreløbigt. Med et Snapdragon 820 chipset, 2 dual-core processorer og 3 GB ram er der heller ikke meget at klage over ydelsesmæssigt. Sony Xperia X Performance har et imponerende kamera på 23 megapixel der har fokus på hurtighed og kvalitet samtidigt og et sekundært kamera til at tage selfies på hele 13 megapixel! Smartphonen har et 2700 mAh batteri som giver dig rigelig med strøm indtil du når næste stikkontakt og med dets IP68 certificering er den vandtæt ned til 1 meters dybde i op til 30 minutter! Alt i alt en fremragende telefon hvor der ikke er meget at sætte en finger på.

Uanset hvad du måtte mangle til din nye smartphone, så kan du selvfølgelig finde det her hos Lux-case! Vi har Danmarks største udvalg af covers og cases til din smartphone og vi er derfor sikre på at du kan finde det du mangler i vores sortiment! Vi har også powerbanks til din smartphone som sørger for at du ikke behøver at kigge efter den næste stikkontakt. Vi har både powerbanks til Sony Xperia X Performance der kan oplade din enhed lynende hurtigt og en powerbank der kan oplade flere enheder på samme tid! Uanset hvad du måtte stå og mangle, så sender vi det selvfølgelig til dig samme hverdag som du bestiller, så længe vi har modtaget bestillingen inden kl 17. Vi har som altid selvfølgelig gratis fragt, så du ikke betaler for andet end det produkt du bestiller!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Mangler du et etui eller et cover til Sony Xperia X Performance?

Hos Lux-case kan du finde alverdens covers og etuier til din smartphone og vi er derfor sikre på at du kan finde lige præcis det du leder efter her hos os! Vælg imellem mange forskellige farver og materialer og du kan sågar finde etuier med en indbygget holder, så du ikke behøver at sidde med din smartphone i hænderne når du skal se film. Det er som regel først efter at skaden er sket at man ærgrer sig over at man ikke handlede i tide og sørgede for at beskytte sin smartphone. Køb et beskyttende cover til Sony Xperia X Performance og slip for at skulle bekymre dig om ridser og om skader. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle erstatte sin smartphone med en ny eller at skulle betale for at få den repareret. Husk at vi altid sender dit nye cover eller etui samme hverdag som du bestiller det, så længe vi har modtaget din bestilling inden kl 17!

Højtalere, høretelefoner og alt andet lydtilbehør til Sony Xperia X Performance!

Mangler du et par nye høretelefoner til din smartphone eller vil du blot gerne have et par ekstra ved hånden? Vi har både on-ear og in-ear høretelefoner til Sony Xperia X Performance i vores sortiment og du kan selvfølgelig også vælge imellem forskellige farver, funktioner og selv ledningstype! Er du træt af at dine høretelefoner går i stykker eller bliver filtret? Vælg et par høretelefoner med en vævet ledning med hold højbarhed! Mangler du istedet en mini-højtaler til Sony Xperia X Performance? Vi har både vandtætte mini-højtalere, såvel som mini-højtalere der kan oplade din smartphone samtidigt med at musikken spiller. Du kan sågar finde en mini-højtaler som afgiver et formidabelt lysshow i takt med at musikken afspilles. Vi har som altid gratis levering, så du udelukkende betaler for det produkt du bestiller.

Alt i kabler til Sony Xperia X Performance!

Mangler du et opladekabel til din smartphone eller et kabel til lynhurtigt at overføre data? Vi har alt hvad du måtte mangle i vores sortiment og vi er derfor også sikre på at du uden problemer kan finde frem til det du mangler! Vi har kabler i mange forskellige længder og farver, så du altid vil kunne finde frem til dit kabel blandt andres! Vi har mere end 10 års erfaring på markedet og er selvfølgelig E-mærket, så du trygt kan handle hos os!