Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact
Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact er en af de nyeste modeller fra Xperia-serien som udkom i 2016 i september. Den vejer blot 135 gram og er blot 9.5 mm tynd og så kører den Android 6.0 (Marshmallow). Den har en imponerende 4.6 tommers IPS LCD skærm med en opløsning 720x1280 pixels og hele 319 pixels per inch! Det er dermed en højtydende skærm som er både behagelig at se film på og at browse på. Sony Xperia X Compact har et Qualcomm MSM8956 Snapdragon 650 chipset, 3 GB ram og en hexa-core processor åbner og lukker alle applikationer øjeblikkeligt og alle applikationer kører som en drøm. Som standard har smartphonen 32 GB plads som dog kan udvides med op til 256 ved at tage et microSD kort i brug. Den har et imponerende primært kamera på hele 23 megapixels som tager imponerende billeder og et 5 megapixels sekundært kamera som er oplagt til videoopkald og til at tage selfies med.

Den har både fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor, barometer, kompas og meget andet og dets 2700 Mah LI-Ion batteri kan oplades lynhurtigt ved hjælp af Quick Charge 3.0. Sony Xperia X Compact bruger USB Type-C 1.0 og fås i farverne hvid, universe black og mist blue.

Mangler du tilbehør til din smartphone, så er du havnet det helt rette sted! Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks, mini-højtalere, høretelefoner, kabler, holdere og meget andet! Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find det du mangler i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Sony Xperia X Compact

Mangler du et cover eller et etui til din smartphone? Hos Lux-case har vi massevis af covers og etuier til din smartphone, så der er helt sikkert en som vil falde i din smag! Vælg imellem mange forskellige farver og materialer og beskyt din smartphone præcis som du vil. Du kan blandt andet finde etuier med indbygget kortholdere som kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone så du kan sætte den fra dig når du skal se film på den. Er du ikke så glad for at skulle pakke din smartphone alt for meget ind, så har vi også et kæmpe udvalg af covers som er nemme at montere og som ikke fjerner fokus fra din smartphones design. Find dit nye cover eller etui i dag og slip for at bekymre dig om utilsigtede skader!

Mini-højtalere til Sony Xperia X Compact

Vil du gerne tage musikken med dig når du er på farten? Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af mini-højtalere i forskellige designs. Vælg blandt andet en mini-højtaler som foruden at kunne afspille musik i høj kvalitet, også kan oplade din smartphone samtidigt og som dermed også fungerer som en powerbank. Er du bekymret for regnvejr, så har vi naturligvis også et udvalg af vandtætte og robuste mini-højtalere som du kan tage med dig i al slags vejr. Eller hvad med en mini-højtaler der af giver et imponerende LED lysshow i takt med at musikken spiller? Du kan vælge imellem forskellige lysshows og tilmed downloade flere eller designe dine egne!

Powerbanks til Sony Xperia X Compact

Er du træt af at løbe tør for strøm når du er på aften? Med en powerbank i hånden behøver du ikke længere at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm og kan i stedet bruge din smartphone lige så tosset som du vil. Der er ikke noget værre end at løbe tør for strøm når man står og skal finde vej via GPS eller når man er ved at se en spændende film og ens smartphone lige pludselig går ud. Tager du tit på camping eller på vandreture hvor der ikke nødvendigvis er en stikkontakt i nærheden? Vi har en powerbank med indbygget solceller som bliver opladet ved hjælp af solens stråler! Vælg imellem mange forskellige farver og modeller og slip for at bekymre dig om strømproblemer fremadrettet!