Sony Xperia M5

Sony Xperia M5
Sony Xperia M5
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Tasker, etuier og covers til Xperia M5

På trods af at Xperia M5 er vandtæt, er den ikke uforgængelig og når uheldet er ude, så går det som regel altid helt galt. En smadret skærm er noget af det værste man kan forestille sig når telefonen ved et uheld ryger på gulvet og det øjeblik hvor du vender telefonen for at tjekke er nervepirrende. Undgå sådanne øjeblikke ved at være på forkant og købe beskyttelse til din telefon. Vi har Danmarks største udvalg af covers og etuier og du kan derfor være sikker på at finde lige præcis det du leder efter. Vi har mange forskellige farver, motiver og materialer at vælge imellem. Vi forhandler fx covers i kunstlæder, hårdt plastik (PC) og TPU. Sidstnævnte beskytter mod både ridser, skrammer, stød og slag, da det er et mellemhårdt materiale med stødabsoberende kvaliteter. Foruden den øgede beskyttelse, giver mange covers og etuier din telefon større funktionalitet med indbyggede standere og kortholdere! Er du ikke så glad for tanken om at pakke din telefon for meget ind eller vil du gerne vise den frem til omverdenen, så har vi også beskyttelsesfilm der påføres nemt og bekvemt på din telefons skærm og beskytter den mod ridser og skrammer.

Powerbanks

Uden strøm er din telefon ikke meget værd og fungerer allerhøjest som brevvægt. Undgå at løbe tør for strøm og at være afhængig af at være i nærheden af stikkontakter og køb en powerbank så du altid er sikker på at have strøm lige ved hånden. Vi har et stort udvalg af powerbanks i forskellige farver og med varierende kapacitet, så det handler blot om at finde lige præcis det du leder efter og bestille det.

Kabler, høretelefoner, højtalere og SDkort

Hos Luxcase har vi et kæmpe sortiment af tilbehør til din Xperia M5 og uanset om du er på udkig efter højtalere, høretelefoner, højtalere eller SDkort, så har vi det her! Skulle vi mod forventning ikke have det du leder efter, så kontakt os og vi vil se om vi ikke kan få det hjem på lager. Vi har både in-ear og on-ear høretelefoner i mange forskellige farver, højtalere i forskellige størrelser og farver og enhvert kabel du skulle stå og mangle. Det samme gør sig gældende med SDkort som idag findes i mange varianter.