Sony Xperia L1

Sony Xperia L1

Sony Xperia L1 blev annonceret i marts 2017 og kom på markedet i april 2017. Dimensionerne på denne smartphone er 151 x 74 x 8.7mm og så vejer den blot 180 gram. Skærmen er på Sony Xperia L1 er en IPS LCD 5.5 tommer touchskærm med 16M farver, som desuden er med et ridsefrit glas, Opløsningen på skærmen er helt suveræn 720 x 1280 pixels. Sony Xperia L1 er en Android smartphone, der har et kraftig chipset som er et Mediatek MT6737T samt en kraftig CPU (Quad-core 1.45 GHz Cortex-A53) og GPU (Mali-T720MP2. Sony Xperia L1 har 16 GB hukommelse som standard, men føler du ikke dette er nok til dit behov, kan du udvide hukommelsen med et mikro-SD kort op til 256 GB, det er nemlig muligt at bruge en af simkortholderne til et mikro-SD kort. Sony Xperia L1’s primære kamera er et 13 MP, som både besidder Geo-tagging og HDR, mens det sekundære kamera er et 5 MP, så er du sikker på dine selfies står lige i skabet. Batteriet er et Li-lon 2620 mAh, med en taletid på hele 13 timer. Sony Xperia L1 fås i 3 farver sort, hvid og pink.

Mangler du en eller anden form for tilbehør til din Sony Xperia L1? Hos Lúx-case finder du alt hvad du måtte mangle af tilbehør til din Sony Xperia L1. Vi har blandt andet covers, etuier, tasker, punge, minihøjtalere, powerbanks og meget andet! Hop in på Lux-case.dk og find netop det du måtte mangle i dag!

Står du og mangler et beskyttende cover til din Sony Xperia L1? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af cover. Vi har blandt andet cover som er lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget mere! Så uanset hvad du måtte søge kan du helt sikker finde det i vores udvalg. Beskyt din Sony Xperia L1 i dag og slip for uforudsete skader.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Sony Xperia L1

Mangler du et cover til Sony Xperia L1? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af flotte og beskyttende covers. Vi har blandt andet covers som er lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik, metal, aluminium og meget andet. Samt massevis af covers som har flotte prints, farver, motiver og mønstrer! Så hvad end du skulle være på udkig efter kan du helt sikkert finde det i vores store udvalg. Det vil altid kunne betale sig at beskytte din Sony Xperia L1 mod eventuelle skrammer og slag, da det ofte hurtigt kan gå hen og blive meget dyrt at reparere din smartphone eller hvis i værste fald skal ud og investere i en ny. Med et cover kan du altid være helt sikker på at din Sony Xperia L1 forsvarligt. Beskyt din smartphone i dag med et cover og slip for bekymringerne. Hop ind på Lux-case og surf dig igennem vores kæmpe udvalg og find netop det cover som skulle falde i din smag.

Etuier til Sony Xperia L1

Beskyt din Sony Xperia L1 med et beskyttende cover fra Lux-case. Vi har Danmarks største udvalg af etuier, så du kan helt sikkert finde et etui som falder i din smag. Med et etui til Sony Xperia L1 kan du personliggøre og beskytte din smartphone samtidigt. Vi har et stort udvalg af covers - du finder blandt andet covers som er lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget andet! Mange af vores etuier har enten indbygget kortholder der har plads til det hele eller hvad med en smart flipfunktion så du kan nemt kan se film, serier og sport på din smartphone? Vi har også etuier der har begge dele. Hos Lux-case finder du også et kæmpe udvalg af etuier med massevis af flotte motiver, farver og mønstre. Hop ind på vores hjemmeside og find dit etui i dag, så du kan slippe for uheldige skader og dyre reparations egninger. Beskyt din Sony Xperia L1 i dag før uheldet er ude.

Bilholdere til Sony Xperia L1

Hos Lux-case anbefaler vi altid vores kunder at investere i en bilholder til din Sony Xperia L1 så du ikke bliver forstyrret under kørsel. Med en bilholder til din Sony Xperia L1 kan du også meget nemmere bruge din smartphone til GPS-navigation og spille musik. Derudover kan du også nemmere oplade din Sony Xperia L1 uden at kablet bliver bøjet i enden. Vi har et stort udvalg af bilholdere til Sony Xperia L1 som alle sammen er super nemme at montere. Find din nye bilholdere og slip for bøder og trælse situationer hvor din smartphone ryger på gulvet midt under GPS-navigation.

Sony Xperia L1 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Sony Xperia L1 covers og tilbehør https://lux-case.dk/sony-xperia-l1.html