Sony Xperia E5

Sony Xperia E5
Sony Xperia E5 er kommet på markedet! Den vejer blot 147g, er imponerende 8.2mm tynd og fås i hvid og sort. Den har en 5 tommers IPS skærm med en opløsning på 720x1280 og hele 294 pixels per inch. Med 16 gb internt lagerplads og en dedikeret slidse til et microSD kort på op til 256 GB er der rigeligt med plads til dine fotos, dine apps og til din musiksamling. Smartphonens 2700 mAh batteri sørger for at du kan afspille musik i helt op til 65 timer! Sony Xperia E5 har et fornuftigt primært kamera på 13 megapixel og et sekundært kamera til selfies og videoopkald på 5 megapixels. Med en Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 processor og et Mediatek MT6735 chipset kører det meste som en drøm og dets 1.5 GB ram er optimeret til at yde mere end hvad det umiddelbart ser ud til. Sony Experia E5 har indbygget accelerometer, nærhedssensor og kompas og kører Android V6.0 (Marshmallow).

Hos Lux-case kan du finde alt det tilbehør som du måtte mangle til din smartphone og vi har selvfølgelig et stort udvalg af det hele! Vi har alt i powerbanks, covers, etuier, mini-højtalere, kabler, holdere, tilbehør til bilen og meget andet! Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find frem til det du mangler! Vi sørger selvfølgelig for at du har det i hænderne hurtigst muligt!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Leder du efter et cover eller et etui til Sony Xperia E5?

Det er altid en god ide at beskytte sin smartphone. Det kan hurtigt spare dig for mange penge og det er en god og billig investering som sikrer dig at din smartphone varer længere tid. Hos Lux-case kan du finde mange forskellige covers til din smartphone. Du kan blandt andet vælge imellem massevis af farver, motiver såvel som materialer når du skal finde dit nye cover! Vælg blandt andet imellem TPU, kunstlæder, ægte læder, plastik og meget andet! Du kan også finde mange forskellige etuier! Vi har både etuier til din smartphone som har indbygget kortslidser så du kan have alt med dig samlet på farten. Du kan også finde etuier med en indbygget holder så du slipper for altid at skulle sidde med din smartphone i hænderne når du skal se film. Du kan naturligvis også vælge imellem mange farver, motiver og materialer når det kommer til vores etuier!

Mini-højtalere til Sony Xperia E5!

Er du klar til den næste fest? Eller mangler du en mini-højtaler til den næste campingtur? Hos Lux-case kan du finde et væld af mini-højtalere til din smartphone og vi har selvfølgelig mange forskellige modeller at vælge imellem! Du kan blandt andet finde en mini-højtaler som kan afspille musik og oplade din smartphone på samme tid! Er du bekymret for at din mini-højtaler går i stykker eller bliver ødelagt af regnvejr? Vi har både vandtætte og robuste modeller i vores sortiment, så det handler blot om at du går på opdagelse og finder det du mangler!

Mangler du en powerbank til Sony Xperia E5?

Det er altid en god ide at investere i en powerbank, for der er ikke noget der er mere irriterende end når man er langt fra den nærmeste stikkontakt og ens smartphone løber tør for strøm. Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem i vores sortiment, så det handler sådan set blot om at du går på opdagelse og finder din nye powerbank! Vi har blandt andet en model som kan blive opladet ved hjælp af solen stråler, så du altid har strøm ved hånden - selv hvis du ikke er i nærheden af en stikkontakt. Du kan også finde en powerbank som lynhurtigt oplader din smartphone eller en som kan oplade helt op til 4 enheder på samme tid. Vi sørger selvfølgelig altid for at sende din nye powerbank til dig hurtigst muligt, så du fremover slipper for at skulle spekulere på om du har strøm nok på din smartphone eller ej.