Sony SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3 udkom i Oktober 2014 og fås i 5 forskellige farver og vejer blot 76 gram! Med et 420 mAh batteri der giver dig en brugstid på op til 2 dage slipper du for altid at skulle tage telefonen frem, men kan blot anvende dit smartwatch når der skal tjekkes notifikationer eller lign. Du har netop alt hvad du har brug for – tilgængeligt direkte fra dit håndled! Facebook, start musik mv. Alt synkroniseres automatisk til dit ur. Uret har en 1.8 tommers skærm med en opløsning på 320x320 og hele 283 pixels per inch. Det er vandtæt (IP68 certificeret) ned til 1 meter i 30 minutter og du kan tilpasse urets udseende præcis som du vil, hvad enten du ønsker en ny og smart rem eller et anderledes interface på selve uret. Der er indbygget GPS, kompas, accelerationsmåler og gyrometer og du kan forbinde via både NFC, WIFI og Bluetooth.

Hos Lux-case.dk har vi et bredt udvalg af tilbehør til dit Sony SmartWatch 3, hvad end du er på udkig efter en ny rem til at personliggøre dit ur, mangler et nyt ladekabel eller øget beskyttelse, så har vi det garanteret her! Husk at vi altid fremsender produkterne samme dag du bestiller, såfremt du bestiller inden kl 17 og at vi altid har gratis levering!

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Som noget nyt forhandler vi nu også tilbehør til alverdens smartwatches og vi har selvfølgelig derfor også tilbehør til din Sony SmartWatch 3! Er du ikke så tilfreds med den standard rem der medfølger, så kan du hos os finde et bredt udvalg af forskellige remme i mange farver! Personliggør din Sony SmartWatch 3 med dit eget touch og skil dig ud fra mængden. Det er også altid en god ide yderligere at beskytte dit smartwatch end hvad det kommer med. Vi forhandler derfor også et udvalg af beskyttelsesglas dit ur. Det er en lille investering som sagtens kan betale sig, fremfor at skulle punge ud for en reperation af dit ur eller i værste tilfælde at skulle erstatte uret eller købe et nyt!

Foruden denne tilføjelse til vores sortimentet, så har vi selvfølgelig stadig et stort udvalg af tilbehør til smartphones og tablets. Så mangler du et kabel eller en oplader til din tablet eller smartphone, så kan du være sikker på at du også kan finde det her hos Lux-case.dk Vi har et bredt udvalg af forskellige farver og hastigheder og fra mange producenter, så det handler egentlig bare om at finde lige præcis det du står og mangler. Mangler du andet tilbehør til din tablet eller smartphone, så har vi selvfølgelig også det! Mangler du en smart og funktionel holder til bilen eller til kontoret? Vi har et bredt udvalg af holdere til din tablet eller smartphone såvel som universal holdere og i mange forskellige farver at vælge imellem. Mangler du et SDkort til at øge lagerpladsen, så har vi selvfølgelig også det og i enhver størrelse! Mangler du et sæt gode høretelefoner, så har vi også rigeligt at vælge imellem! De høretelefoner der følger med ved købet af tablets og smartphones er ikke altid pasformet eller af højeste kvalitet – find både on-ear og in-ear høretelefoner her på siden i høj kvalitet og nyd musikafspilning i højere grad!