Sony SmartWatch 2

Sony SmartWatch 2
Med Sony Smartwatch 2 behøver du ikke længere altid at have din telefon ved hånden! Uret er lavet af alluminium og vejer blot 122.5 gram og har en tykkelse på kun 9 millimeter. Den er desuden vandtæt (IP57 certificeret) i op til 1 meters dybde i 30 minutter og er også ridsefast. Sony Smart Watch 2 har en 1.6” tommers skærm med en opløsning på 220x176 og hele 176 pixels per inch. Batteriet kan holde til 7 dage (ved lavt forbrug) hvor uret altid er tændt eller 3-4 dage med kraftig forbrug, såsom at tjekke facebook, twitter osv. hyppigt. Der findes mange forskellige apps til uret som blandt andet inkluderer Gmail, Facebook, Twitter, Walkmate, kalender og mange andre.

Vi har et stort udvalg af forskelligt tilbehør til dit ur lige her, hvad end du er på udkig efter en ny rem, beskyttelsesglas eller en ny oplader! Husk at vi altid har gratis forsendelse og at vi fremsender produkterne samme dag, såfremt du bestiller inden kl 17.
Vis som Grid Liste

7 varer

per page
Faldende orden
Filtre
Filtrér efter
Farve
 1. 0.3mm hærdet glasbeskyttelsesfilm til Sony SmartWatch 2
  Special Price 79,00 DKK Regular Price 99,00 DKK
 2. Sony SmartWatch 2 erstatnings urrem i blødt silikone-gummi materiale - Blå
  Special Price 259,00 DKK Regular Price 319,00 DKK
 3. Sony SmartWatch 2 erstatnings urrem i blødt silikone-gummi materiale - Tyrkis
  Special Price 259,00 DKK Regular Price 319,00 DKK
 4. Sony SmartWatch 2 erstatnings urrem i blødt silikone-gummi materiale - Lyserød
  Special Price 259,00 DKK Regular Price 319,00 DKK
 5. Sony SmartWatch 2 erstatnings urrem i blødt silikone-gummi materiale - Grå
  Special Price 259,00 DKK Regular Price 319,00 DKK
 6. Sony SmartWatch 2 erstatnings urrem i blødt silikone-gummi materiale - Hvid
  Special Price 259,00 DKK Regular Price 319,00 DKK
 7. Sony SmartWatch 2 erstatnings urrem i blødt silikone-gummi materiale - Sort
  Special Price 259,00 DKK Regular Price 319,00 DKK
Vis som Grid Liste

7 varer

per page
Faldende orden
Som noget nyt har vi udvidet vores sortiment til også at omfatte smartwatches og leder du derfor efter tilbehør til dit Sony Smartwatch 2 er du kommet til det rette sted! Vi har et bredt udvalg af forskellige typer remme i mange forskellige afskygninger, materialer og farver, hvis du ikke er alt for glad for standard udseendet på dit ur eller hvis du blot gerne vil skille dig lidt mere ud fra mængden. Mangler du ekstra beskyttelse eller en oplader til dit ur, så kan du også finde det lige her. Husk at vi altid har gratis fragt og at vi fremsender din bestilling samme hverdag, så længe du afgiver din bestilling inden kl 17!

Hos Lux-case.dk finder du et kæmpe udvalg af tilbehør til din smartphone! Vi har Danmarks største udvalg af covers til din telefon og uanset hvilket motiv eller farve du er på udkig efter, så har vi det garanteret her! Vi har også et stort udvalg af forskellige materialer du kan vælge imellem – vælger du for eksempel et TPU-cover, så er du garanteret beskyttelse mod både slag og stød og mod ridser og skrammer. TPU er et mellemhårdt materiale med mellemelastiske egenskaber der således er stødabsoberende. Vil du hellere opbevare din telefon i en taske eller i et etui, så har vi også rigtig mange at vælge imellem og igen i mange forskellige farver og materialer!