Samsung Xcover 4

Samsung Xcover 4
Samsung Xcover 4

Samsung Galaxy Xcover 4 kom på markedet i April 2017 og er til prisen en utrolig god smartphone. TOMMER Den er blot 9.7mm tynd og vejer kun 172 gram. Den har en utrolig IPS LCD 2.0 5.0 tommers skærm med en opløsning på 720 x 1280 og hele 294 pixels pakket ind på hver tomme. Samsung Galaxy Xcover 4 er IP 68 certificeret og dermed utrolig godt beskyttet. Smartphonen har en 1.4 GHz quadcore processor og 2 GB ram. Det er dermed en utrolig god smartphone i prisklassen. Som standard har smartphonen 16 GB plads, som dog kan udvides med helt op til 256 GB ved at tage et microSD kort i brug. Kameraet i smartphonen er på 13 megapixels og har følgende funktioner: geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama. Det optager desuden video i 1080p ved 30 frames per second. Frontkameraet er på 5 megapixel og tager finde selfies og er perfekt til dig der snapchatter meget. Samsung Xcover 4 har indbygget accelerometer, nærhedssensor og kompas og dets 2800 mAh store Li-ion batteri er der rigelig med strøm til at du ikke behøver at bekymre dig. Smartphonen fås i grå.

Er der et eller andet du mangler af tilbehør til Samsung Galaxy Xcover 4? Hos Lux-case kan du finde et af Danmarks største udvalg af tilbehør til din smartphone. Uanset om du mangler et cover eller et etui, så kan du finde det lige her! Vi har også et bredt udvalg af skærmbeskyttere, tasker, poser, mini-højtalere, powerbanks, kabler, opladere, biltilbehør og meget andet! Find det du mangler i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Samsung Galaxy Xcover 4

Her hos Lux-case kan du finde et af Danmarks største udvalg af covers. Vi er derfor også sikre på at du uden problemer vil kunne finde frem til det cover som du står og mangler. Det kan altid betale sig at investere i et cover til din smartphone. Når først skaden er sket, så er der som regel ikke meget man kan gøre – udover naturligvis at betale i dyre domme for at få den repareret. Hos Lux-case har vi samlet et stort udvalg af covers hvilket giver dig mulighed for at vælge blandt masser af farver og motiver og materialer. Vi har fx covers til Samsung Galaxy Xcover 4 af kunstlæder, ægte læder, plastik, silikone, metal og meget andet. Find dit nye cover til Samsung Galaxy Xcover 4 i dag og slip for at bekymre dig om uheldige skader og småskrammer! Det er helt sikkert noget du ikke vil fortryde. Det kan altid betale sig at være på forkant.

Flotte og holdbare etuier til Samsung Galaxy Xcover 4

Er du på udkig efter et etui til at beskytte din smartphone mod uheld og småskader? Hos Lux-case har vi et af Danmarks største udvalg af etuier til Samsung Galaxy Xcover 4. Det burde derfor være en smal sag at finde frem til lige præcis det du er på udkig efter. Vi har etuier i alle regnbuens farver og alle de motiver du måtte kunne tænke dig til. Gå på opdagelse i vores store sortiment og bestil dit nye cover til Samsung Galaxy Xcover 4 i dag. Du kan også finde etuier til din smartphone som har indbygget kortholder til dine kort og småkontanter. Eller hvad med et etui som kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone?

Perfekt til når du skal se Youtube videoer eller film. Find dit nye etui til Samsung Galaxy Xcover 4 i dag!

Kraftfulde powerbanks til Samsung Galaxy Xcover 4

Er du træt af at du altid løber tør for strøm? Bare rolig – det er ikke kun dig. De fleste oplever at de er nødt til at oplade deres smartphone mindst en gang om dagen, for at være sikker på at de ikke løber tør for strøm. Slip for besværet og invester i en powerbank til Samsung Galaxy Xcover 4 fra Lux-case. Vi har et af Danmarks største udvalg og du kan derfor naturligvis vælge imellem mange kapaciteter, flotte modeller og masser af forskellige farver.

Vi har både powerbanks til Samsung Galaxy Xcover 4 som kan oplade to enheder på samme tid, såvel som powerbanks som understøtter hurtig opladning. Find din favorit i dag!

Samsung Xcover4 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Samsung Xcover4 covers og tilbehør https://lux-case.dk/samsung-xcover-4.html