Samsung TabPro S

Samsung TabPro S

Samsung TabPro S er en letvægts og stilfuld tablet der kom på markedet i marts 2014 og som blandt andet giver dig mulighed for at streame direkte fra din Xbox til tabletten! Det giver dig en noget større mobilitet og du kan nyde dit indhold fra spillekonsol på farten. Tabletten har en 12 tommers sAMOLED skærm med en opløsning på hele 2160x1440 med 216 pixels per inch. Der et væld af apps tilgængelige fra Windows Store, så det burde ikke være et problem at finde programmer eller spil! Tabletten er en 2-i-1 og kører derfor også Windows 10 og en Intel Core M Dualcore 2.2 GHz processor såvel som hele 4GB ram - den er således pakket med ydelse og har en lynhurtig SSD harddisk på henholdsvis 128gb eller 256gb. Samsung TabPro S har to kameraer, begge på 5 megapixel og et batteri på imponerende 5200 mAh som giver dig en batteritid på op til 10½ time og som kan oplades på blot 1½ time, da den anvender Type C USB. Modellen fås med WIFI eller LTE.

Mangler du et beskyttende cover til din Samsung TabPro S eller en smart måde at bære den på når du er på farten? Hos Lux-case.dk har vi et kæmpe udvalg af etuier og covers til din tablet i et væld af farver og i mange forskellige materialer. Leder du efter andet tilbehør? Vi har et udvalg af kabler i enhver afskygning, bærbare højtalere, SDkort, holdere til bilen og meget andet! Husk at vi sender din bestilling samme dag, så længe du bestiller inden kl 17 og at vi altid har gratis levering!

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af tilbehør til tablets og til smartphones! Det giver lidt sig selv at du selvfølgelig gerne vil beskytte din Samsung TabPro S bedst muligt mod utilsigtede skader. Det kan hurtigt blive en dyr affære at skulle udskifte skærmen eller i værste fald hele tabletten. Vær derfor på forkant og beskyt den inden uheldet er ude! Vi har et stort udvalg af skærmbeskyttelsesfilm såvel som et bredt udvalg af covers og etuier til din tablet, som giver dig større frihed til at tage den med på farten uden at skulle være nervøs for uheld. Foruden beskyttelsesværdien, så kan du også personliggøre din tablets udseende ved at vælge imellem mange forskellige farver og motiver. Du kan også udbygge din tablets funktionaltiet ved at finde et cover der giver dig mulighed for at anvende tabletten i liggende tilstand.

Mangler du en højtaler til at dele din musik med omverdenen, så har vi et stort udvalg af forskellige bærbare højtalere fra mange producenter og i mange forskellige farver. Vil du derimod hellere fordybe dig i musikkens verden, så kan vi selvfølgelig også hjælpe der. Vi her mange høretelefoner i et væld af farver og både in-ear og on-ear, så det handler i bund og grund bare om at gå på opdagelse og om at finde lige præcis det du står og mangler. Leder du efter andet tilbehør til din tablet, så kan vi selvfølgelig også være behjælpelige. Vi har kabler i enhver afskygning, holdere til bilen eller kontoret og meget andet. Vi betaler som altid selvfølgelig for fragten og vi sender din bestilling samme hverdag, så længe du bestiller inden kl 17!