Ring til os 69 91 86 83

Danmarks største udvalg af mobil covers!

Dankort VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna

Samsung Gear S3

Samsung Gear S3

Samsung Gear S3

Samsung Gear S3 er af de nyeste ure fra Samsung og det er utrolig intuitivt. Det registrerer blandt andet hvilken sportsgren du er igang med, uden at du behøver at fortælle den det. Du kan også konkurrere med dine venner ved at dele dine resultater løbende, hvilket kan være med til at motivere jer begge til at svede endnu mere! Uret registrerer også dit søvnmønster og giver dig dermed mulighed for at forbedre det. Samsung Gear S3 har et 1.5” Touch Curved sAMOLED 216 x 432 display som er utrolig nemt at navigere på og skærmen store størrelse gør det nemt at se alt uden problemer. Uret har 4 GB lagerplads og 512 MB ram som er rigeligt til at holde denne type ur kørende uden problemer. Dets 200 mAh batteri holder typisk i 3-4 dage og du behøver derfor ikke at skulle lade det op hver dag – som med din smartphone. Uret kan parres med smartphones med minimum 1.5 GB ram og Android 4.3 og opefter. Samsung Gear S3 har indbygget GPS, HR, accelerometer, gyrometer og barometer.

Hos Lux-case kan du uden tvivl finde alt det tilbehør du står og mangler til Samsung Gear S3. Vi har både skærmbeskyttere og udskiftningsremme, hvis du gerne vil personliggøre uret yderligere. Gå på opdagelse og find det du mangler i dag! Bestiller du inden kl 17 på en hverdag, så afsender vi din bestilling samme dag og vi har naturligvis altid gratis levering!

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Skærmbeskyttere til Samsung Gear S3

Det kan altid betale sig at investere i en skærmbeskytter til dit smartwatch. Når først skaden er sket, så er der som regel ikke meget du kan gøre. Vær derfor på forkant og beskyt dit smartwatch inden uheldet er ude! Du kan både finde skærmbeskyttelsesglas og skærmbeskyttelsesfilm i vores sortiment, så der burde være noget for enhver. Begge dele er naturligvis nemme at montere og påvirker ikke touch-funktionen på dit smartwatch. Den største forskel er at skærmbeskyttelsesglas er en smule tykkere en skærmbeskyttelsesfilm og kan stikke en millimeter eller to op. Det er dog ikke noget du bemærker når skærmbeskyttelsesglasset først er blevet monteret.

Remme til Samsung Gear S3

Vil du gerne personliggøre dit smartwatch en smule? Hos Lux-case finder du et bredt udvalg af nye remme til dit Samsung Gear S3. Vælg imellem mange flotte farver og vis dit smartwatch frem med stil. Du kan også finde pakkeløsninger med mange forskellige farver, så du har lidt at vælge imellem og så du kan matche dit smartwatch med resten af dit outfit. Gå på opdagelse i vores sortiment og find din nye rem eller remme til dit smartwatch i dag! Hvad venter du på?