Samsung Gear S2

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2 er et letvægts smartwatch på kun 51 gram der har et fremragende display og af udsøgt kvalitet. Det udkom i 2015 og er både intuitiv og brugervenligt! Rotationsringen optimerer i høj grad navigeringen på uret og giver dig større frihed når du bruger det! Uret har en 1.2 tommers AMOLED skærm med en opløsning på 360x360 og hele 302 pixels per inch! Der anvendes Tizen styresystemet som er optimeret til netop smartwatch-brug og med understøttelse af GPS, opkald og e-SIM, er det i sandhed et ur der ikke blot fungerer som et bindeled til din smartphone, men som rent og skær kan erstatte det i kortere perioder. Uret er beskyttet af det velkendte Gorilla Glass 3 og kan forbindes via både WIFI og Bluetooth.og så understøtter det også trådløs opladning! Beskyttet, forbundet og brugervenligt! Derudover er uret lynhurtig med dets 512 ram og har hele 4 gb lagerplads til billeder, mp3 mv. og har en brugstid på op til 48 timer!

Hos Lux-case har vi et stort udvalg af tilbehør til din Samsung Gear S2, hvad enten du leder efter yderligere beskyttelse, en ny og smart rem eller en ny oplader! Vi sender ligeledes din bestilling samme dag, så længe du bestiller inden kl 17 og så har vi altid gratis levering! Det er ret lige til.

45 vare(r)

pr. side

45 vare(r)

pr. side

Som noget helt nyt er vi hos Lux-case.dk hoppet med på smartwatch-bølgen og vi forhandler derfor nu enhvert tænkeligt tilbehør hertil. Vil du gerne beskytte din Samsung Gear S2 mod utilsigtede skader, så er du kommet til det rette sted! Vi har et bredt udvalg af skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas til dit ur. Det kan altid betale sig at være på forkant og investere i beskyttelse end at skulle ud og erstatte urets skærm og i værste fald hele uret.Vi har også et stort udvalg af forskellige typer remme til dit ur, så du kan personliggøre det og gøre det til dit eget. Der er ikke så mange der er hoppet med på smartwatch-bølgen endnu, men det betyder vel ikke at du ikke skal tilpasse uret til netop din stil? Vælg mellem mange forskellige farver og materialer. Husk at vi altid betaler for forsendelsen og at vi afsender din bestilling samme hverdag, så længe du bestiller inden kl 17!

Foruden de nye produkter til smartwatches, har vi selvfølgelig stadigvæk Danmarks største udvalg af covers til din smartphone såvel som et kæmpe udvalg af alt det tilbehør du måtte mangle til din telefon. Vi har alt i kabler, skærmbeskyttelse, holdere, powerbanks, højtalere, høretelefoner og meget andet! Det handler blot om at gå på opdagelse og finde lige præcis det tilbehør du mangler og sikkert også en masse som du slet ikke anede at du manglede til din telefon! Udvid fx. din telefons funktioner med et cover med smartview, der sikrer dig (som smartwatches) at du ikke skal have fat i din telefon hele tiden for at tjekke notifikationer.