Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3
Find alt slags tilbehør til Samsung Galaxy Xcover 3 - Lux-case.dk har alt i covers, etuier, høretelefoner, mini-højtalere, vandtætte cover, bilholdere...
Vi kunne blive ved. Velkommen til Danmarks største udvalg af mobil tilbehør.
Især mobil covers, er en af vores mærkesager. Covers til Samsung Galaxy Xcover 3 er bestemt ingen undtagelse! Hvis du lige har fået din Samsung Xcover, er da det trist at efter en uge, kan du allerede se de første ridser. Med et cover til Xcover 3, er din Samsung beskyttet. Kombinerer du det, med et beskyttelsesfilm, så er du allerede dækket godt ind. Vi ligger også inde med et bredt udvalg af etuier med b.la kortholder til Samsung Galaxy Xcover 3. Udover din telefon er beskyttet, så kan du også gøre den helt personlig, unik og letgenkendelig.
Xcover 3 er en robust og holdbar mobil, med IP-67 rating, der betyder at den er vand og støvtæt. Derudover har den også MIL-STD 810G, en standard der bliver brugt indenfor den amerikanse hær. Alt dette gør at Samsung Xcover, er en perfekt håndværkermobil. Men den er altså stadigvæk modtagelig overfor ridser.
Find alt hvad du nogensinde kommer til at bruge til Samsung Galaxy Xcover 3 her på siden.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.