Samsung Galaxy Trend Lite

Samsung Galaxy Trend Lite

Galaxy Trend Lite er en budget smartphone fra Samsung der udkom sidst i 2013. Det er ikke en overvældende telefon, men det kan man heller ikke forvente når prisen ligger lige omkring 1000 kr. i Danmark – og det er uden abonnement. Den har en 1 GHz processor, 512 MB RAM og 4 GB plads (som dog kan udvides med op til 64 GB med microSD kort). Skærmen er på 4 tommer og har 480 x 800 pixels. Du får altså ret meget for pengene hvis du ikke er på udkig efter en top præsterende smartphone. Her på Lux-Case.dk har vi alt hvad du skal bruge i tilbehør, covers og etuier til Samsung Galaxy Trend Lite – Vi har nemlig et af Skandinaviens største udvalg i smartphones tilbehør, så du finder helt sikkert noget du kan bruge. Var det ikke Lite modellen men Trend, Trend 3, Trend Plus og Trend 2 Duos tilbehør du var på udkig efter?


 

gratis levering med PostNord

Gratis levering

✔ Dagligt med PostNord

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Samsung Galaxy Trend Lite Tilbehør

Er du på udkig efter en Touch-Pen? Vi har det! Er det et smartphone værktøjssæt du er efter? Vi har det! Sådan kunne vi blive ved i længe, for vi har simpelthen et kæmpe udvalg i tilbehør til Samsung Galaxy Trend Lite – og til massevis af andre smartphones for den sags skyld. Du må ikke glemme at vi har gratis fragt på alle vores produkter, ligegyldig hvor stor din ordre er.

Samsung Galaxy Trend Lite Cover, Etui og Mobiltilbehør

Samsung Galaxy Trend Lite er en ny budget smartphone der udkom sidst i 2013. Den ligger helt nede omkring 1000 kr. i Danmark, uden abonnement, og derfor er indmaden heller ikke det vildeste. Galaxy Trend Lite har en 1 GHz processor, 512 MB RAM og 4 GB indbygget plads (kan dog udvides med op til 64 GB med microSD kort). Displayet er på 4 tommer og har 480 x 800 pixels. En standard smartphone hvor du får rigtig god værdi for pengene. Her på Lux-Case.dk har vi alt hvad du skal bruge i tilbehør til Samsung Galaxy Trend Lite.

Samsung Galaxy Trend Lite Cover

Covers er en rigtig god investering til alle smartphones – det kan drastisk forlænge telefonen levetid hvis du er typen der taber den en gang imellem. Der kan jo også ske andre uheld der ikke er din skyd, og der er et cover også en rigtig god ide. Her på siden finder du alt hvad vi har at tilbyde i covers til Samsung Galaxy Trend Lite. Da vi har et af Skandinaviens største udvalg i mobiltilbehør, er vi ret sikret på du kan finde noget du kan bruge!

Samsung Galaxy Trend Lite Etui

Etuier kan give din smartphone det sidste smarte du lige synes den mangler. De fleste etuier her også ekstra funktioner som magnetluk, flipstativ og kreditkortholder – alt det du skal bruge til din smartphone, i et enkelt produkt! Her finder du vores assortiment af etuier til Samsung Galaxy Trend Lite, alle i super kvalitet og i lækre farver. Det gode ved etuier er at de også yder telefonen ekstra beskyttelse. Vil du virkelig vil have sikret din Samsung Galaxy Trend Lite, skulle du også tage et kig på vores beskyttelsesfilm. Så er der god chance for at din smartphone kommer til at se godt ud i mange år endnu.