Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3 er en super lækker tablet som kom på markedet første gang I marts 2017. Denne tablet måler 237.3 x 169 mm og er kun 6 mm tynd, samt den vejer ikke andet end 429 gram. Skærmen på Samsung Galaxy Tab S3 er en Super AMOLED 9.7 tommer med 16M. Samsung Galaxy Tab S3 er med 32 GB hukommelse og 4 GB RAM. Hukommelsen kan dog udvides med mikro-SD kort på 256 GB. Det primære kamera er et 13 MP kamera med autofokus. Det sekundære kamera er et 5 MP kamera. Batteriet i Samsung Galaxy Tab S3 er et 6000 Li-lon batteri som holder helt fanstastisk strøm. Hvis du leder efter en kraftig tablet er Samsung Galaxy Tab S3 den perfekte løsning for dig, med dets super stærke CPU Chipset og GPU bliver du aldrig skuffet over ydelsen. Tablet fås I 2 farver, som er hvid og sort.

Står du og mangler et eller andet tilbehør til din Samsung Galaxy Tab S3? Hos Lux-casse finder du et kæmpe udvalg af blandt andet covers, etuier, powerbank, minihøjtalere, bilholdere, bilopladere, og meget mere. Gå på opdagelse I vore sortiment og find netop det du måtte mangle!.

Mangler du et smart cover til Samsung Galaxy Tab S3 til at beskytte din tablet mod ridser og skrammer? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af covers I alverdens farver. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige typer materialer, så du kan beskytte din Samsung Galaxy Tab S3 præcis som du vil! Gå på opdagelse I dag og find det du mangler.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Beskyt din Samsung Galaxy Tablet S3 med et cover

Din nye Samsung Galaxy Tablet S3 er en utrolig lækker tablet og den fortjener naturligvis at blive beskyttet med de bedste materialer.
Her hos Lux-Case.dk har vi lidt forskelligt, når det kommer til tilbehør. Er det f.eks et cover, du er ude efter har vi virkelig mange at vælge imellem – utrolig mange flotte farver og motiver så der er rig mulighed for, at din tablet kan passe til din smag ved at vælge netop det, du synes om.
Der findes flere forskellige materialetyper såsom kunstlæder, plastik og silikone m.fl.. Der findes også mange etuier det er bare at finde det, der falder i din stil.
Hos Lux-Case.dk finder du et bredt udvalg af super flotte og beskyttende etuier til din Samsung Galaxy Tab S3.

Personliggør din lækre S3 Tablet

Vælg et etui i en flot farvekombination eller et smart motiv. Her gælder det også, at der findes mange lækre materialetyper såsom kunstlæder, plasik og silikone m.fl..
Der findes bl.a. etuier med indbygget kortholder med plads til kort. Du finder også etuier, der kan foldes ud på en måde så du kan bruge det som holder til når du skal se film.

Opladere og Powerbanks til Tab S3

h3>

På Lux-Case.dk finder du også powerbanks, der kan oplade flere enheder på samme tid som f.eks din smartphone og din Samsung Galaxy Tablet S3. 
Der findes powerbanks, der har indbygget solceller, der oplades af solens stråler det er således ideelt for dig, der har et aktivt udendørsliv og er på farten med f.eks camping eller bare ude og bruge tid i naturen. 


Se det store udvalg af powerbanks på Lux-Case.dk og gør en handel allerede i dag! Gratis levering!

Samsung Galaxy Tab S3 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Samsung Galaxy Tab S3 covers og tilbehør https://lux-case.dk/samsung-galaxy-tab-s3.html