Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3 er en super lækker tablet som kom på markedet første gang I marts 2017. Denne tablet måler 237.3 x 169 mm og er kun 6 mm tynd, samt den vejer ikke andet end 429 gram. Skærmen på Samsung Galaxy Tab S3 er en Super AMOLED 9.7 tommer med 16M. Samsung Galaxy Tab S3 er med 32 GB hukommelse og 4 GB RAM. Hukommelsen kan dog udvides med mikro-SD kort på 256 GB. Det primære kamera er et 13 MP kamera med autofokus. Det sekundære kamera er et 5 MP kamera. Batteriet i Samsung Galaxy Tab S3 er et 6000 Li-lon batteri som holder helt fanstastisk strøm. Hvis du leder efter en kraftig tablet er Samsung Galaxy Tab S3 den perfekte løsning for dig, med dets super stærke CPU Chipset og GPU bliver du aldrig skuffet over ydelsen. Tablet fås I 2 farver, som er hvid og sort.

Står du og mangler et eller andet tilbehør til din Samsung Galaxy Tab S3? Hos Lux-casse finder du et kæmpe udvalg af blandt andet covers, etuier, powerbank, minihøjtalere, bilholdere, bilopladere, og meget mere. Gå på opdagelse I vore sortiment og find netop det du måtte mangle!.

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Covers til Samsung Galaxy Tab S3

Beskyt din tablet med et cover fra Lux-case.dk. Du finder massevis af covers lige her! Vælg imellem mange flotte farver og motiver og beskyt din tablet præcis som du vil. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige materialer såsom kunstlæder, spaltlæder, ægte læder, plastik, silicone og meget meget andet. Det kan kun anbefales at investere i et cover til Samsung Galaxy Tab S3 for når først uheldet har været ude og skaden er sket, så er der ikke meget man kan gøre. Det kan derfor altid betale sig at være forkant inden da.

Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find lige præcis det du står og mangler – vi har et af Danmarks største udvalg af covers til Samsung Galaxy Tab S3!

Etuier til Samsung Galaxy Tab S3

Mangler du et smart etui til at beskytte din tablet mod uheld og skader? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af etuier til Samsung Galaxy Tab S3. Vælg imellem massevis af farver og motiver og personliggør din tablet samtidigt med at du beskytter den mod utilsigtede skader. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige slags materialer når du skal finde dit nye etui. Vi har blandt andet etuier af ægte læder, kunstlæder, spaltlæder, plastik, silicone og meget andet! Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige præcis det du mangler. Vi har fx etuier med indbygget kortholder med plads til dine kort og nogle kontanter. Eller hvad med et etui som kan foldes ud og bruges til at holde din tablet når du skal se film? Mulighederne er mange, så tjek endelig vores store udvalg ud og find dit nye etui til Samsung Galaxy Tab S3!

Powerbanks til Samsung Galaxy Tab S3

Mangler du en kraftig og holdbar powerbank til Samsung Galaxy Tab S3? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af powerbanks og du burde derfor uden problemer kunne finde lige præcis det du står og mangler. Vi har fx powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid – fx din smartphone og din tablet. Du kan selvfølgelig også give en ven en hjælpende hånd, hvis de er ved at løbe tør for strøm. Vi har tilmed powerbanks med indbygget solceller som bliver opladet af solens stråler når du er på farten – perfekt til dig der er meget på camping eller skal ud i naturen over en længere periode. Tjek vores store udvalg af powerbanks til Samsung Galaxy Tab S3 i dag!

Samsung Galaxy Tab S3 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Samsung Galaxy Tab S3 covers og tilbehør https://lux-case.dk/samsung-galaxy-tab-s3.html