Samsung Galaxy Tab E 9.6

Samsung Galaxy Tab E 9.6
Med op til 95 timers musikafspilningstid og 7½ times taletid, er du garanteret at du ikke keder dig med denne tablet i hånden! Tabletten har et kraftigt 7350 mAh batteri og vejer under et halvt kilo, så den er nem at tage med på farten! Samsung Galaxy Tab E 9.6 har en fremragende refleksiv 9.6 tommers skærm med en opløsning på hele 1280 x 800 og med 157 pixels per inch. Samsung Galaxy Tab E 9.6 kan spille de nyeste spil og med en 1.3 GHz Quadcore processor er ventetid ikke noget du skal spekulere på.. Tabletten har desuden et fremragende kamera på bagsiden på hele 5 megapixel der kan optage [email protected], såvel som et frontkamera på 2 megapixel. Indbygget lager på 8 GB som kan udvides med MicroSD kort på op til 128 GB. Tabletten fås i hvid og sort og har en non-slip overflade, der sikrer dig et godt greb. Du har garanteret altid din tablet med på farten og det er derfor ikke utænkeligt at der skulle ske uheld og din tablet bliver beskadiget. Undgå skrammer, ridser og stød ved at købe et case eller et cover til din Samsung Galaxy Tab E 9.6 og nyd at bruge den uden at skulle være bekymret. Hos Lux-case.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige typer af covers og cases i mange farver og med forskellige motiver. Vælg mellem hårdt plastik, ægte læder, kunstlæder, TPU eller hybrid-covers. Mangler du tilbehør såsom højtalere og høretelefoner, så har vi også et stort udvalg af både in-ear og on-ear høretelefoner samt mini-højtalere, så du kan nyde musikken fra din Samsung Galaxy Tab E 9.6. Uanset hvad tilbehør du er på udkig efter, så har vi det hos Lux-case.dk – både kabler, opladere, tasker, sleeves, holdere m.m.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Covers til Samsung Galaxy Tab E 9.6
Det er selvfølgelig vigtigt at beskytte sin tablet og hos Lux-case.dk har vi Danmarks største udvalg af covers og etuier til din tablet. Vi har covers i enhver afskygning, både når det kommer til materiale, farve, motiv og funktioner. Vi har bl.a tri-fold covers, der beskytter din tablet mod utilsigtede skader og skrammer og som samtidigt fungerer som en stander til din tablet. Andre covers har stå-funktion eller flip-funktion. Det handler blot om at finde den rette for dig! Der er dog også andre måder at beskytte din tablet på end et cover - hvis du fx helst ikke vil pakke den for meget ind. Vi har et stort udvalg af tasker i mange farver og mønstre. Sleeves er også en god måde at beskytte din tablet på – dem har vi også i ægte læder, kunstlæder og TPU. Valget er dit! Et tredje alternativ er at købe skærmbeskyttelsesfilm der hjælper med at beskytte din tablet mod skrammer og ridser og som ikke fjerner tabletens stilfulde design.

Ladere og holdere til Samsung Galaxy Tab E 9.6
Uden strøm er en tablet desværre ikke meget værd. Køb en ekstra oplader til kontoret eller en cigarettænder-lader til bilen og vær sikker på at du altid har strøm. Vi har mange forskellige varianter, så du kan være sikker på at du kan finde en der passer til netop den her tablet! På farten er det også vigtigt at din tablet er fastmonteret, så den ikke bliver udsat for utilsigede skader såsom stød eller ridser. Vi har mange varianter af bilholdere – sugekopsholdere, ventilationsholdere, clip-on holdere m.m. Du kan være sikker på at finde en pålidelig holder der passer lige nøjagtigt til formål.

Høretelefoner, højtalere og kabler til Samsung Galaxy Tab E 9.6
De høretelefoner der medfølger når du køber en tablet er oftest ikke af særlig god kvalitet og har en elendig pasform. Hos Lux-case.dk har vi mange forskellige typer af høretelefoner såsom in-ear høretelefoner i høj kvalitet, der garanterer en god pasform. Det er beklageligt at have en tablet med ekstrem god lyd, hvis dine høretelefoner ikke yder den retfærdighed. Er dette ikke nok, så har vi også et kæmpe udvalg af eksterne højtalere der passer til din Samsung Galaxy Tab E 9.6. Mangler du et ekstra kabel eller mangler du et kabel til på farten, så har vi også det! Søg og du skal finde! Hos Lux-case.dk er der gratis levering, direkte til din dør!