Samsung Galaxy Tab A 7.0

Samsung Galaxy Tab A 7.0
Samsung Galaxy Tab A 7.0 kom på markedet i marts 2016, vejer kun 283 gram og er imponerende 8.7mm tynd. Den har en flot 7 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 800x1200 og hele 216 pixels per inch! Afhængig af modellen, så har den en Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 eller en Quad-core 1.5 GHz Cortex-A7 processor og et Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 eller et Spreadtrum SC9830 chipset. Tabletten har 1.5 GB ram hvilket er rigeligt til at kunne klare de fleste opgaver. Den har kun 8 GB indbygget lagerplads som dog kan udvides helt op til 256 GB ved at gøre brug af den dedikerede MicroSD slidse. Tabletten har et primært kamera på 5 megapixels til at tage billeder med og et sekundært 2 megapixels kamera til at at tage selfies med eller til videoopkald. Med et Li-Ion 4000 mAh batteri får du helt op til 11 timers taletid og op til 100 timers musikafspilning! Du kommer således ikke til at løbe tør for strøm lige foreløbigt. Fås i farverne Pearl White og Metallic Black.

Hos Lux-case kan du finde alt det tilbehør som du måtte stå og mangle til din tablet! Vi har både tasker, etuier, covers, skærmbeskyttere, høretelefoner og meget andet! Mangler du en ny powerbank eller en ny mini-højtaler så du kan tage musikken med dig på farten? Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find det du mangler i dag! Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det du mangler, så ring endelig til vores kundeservice! De sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem 10 og 16.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Beskyt din Samsung Galaxy Tab A 7.0 med et etui

Det er altid en god ide at beskytte din tablet mod utilsigtede skader. En ridse eller skramme kan hurtigt blive et irritationsmoment hver gang du tager din tablet i brug. Med et etui får du rigtig god beskyttelse og med vores etuiet med indbyggede holder kan du også nemt stille din tablet i stående position når du skal se film, så du slipper for at skulle sidde med den i hænderne. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige typer etuier, farver og materialer - det handler derfor også blot om at du finder frem til det du mangler i vores sortiment og får det bestilt. Er der noget vi mangler? Vi vil altid gerne høre fra vores kunder og have det mest relevante udbud i vores sortiment. Ring til vores kundeservice alle hverdage mellem 10 og 16 - de sidder klar ved telefonerne.

Mini-højtalere til din Samsung Galaxy Tab A 7.0

Her hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af mini-højtalere til alverdens formål! Det er altid rart at kunne tage en god højtaler med på farten, så du altid har musikken klar. Vi har mange forskellige farver og modeller at vælge imellem - du kan blandt andet finde en vandtæt model, så du ikke behøver at lade regnvejret spolere stemningen. Vi har også mini-højtalere der afgiver et flot lysshow i LED i takt med at musikken spiller. Du kan naturligvis vælge præcis det lysshow som du foretrækker, downloade nye og endda lave dit eget selv! Gå på opdagelse i vores udvalg og find det du står og mangler!

Powerbank til Samsung Galaxy Tab A 7.0?

Det kan kun anbefales at anskaffe sig en powerbank og i dag er det næsten umuligt at undvære! Der er ikke noget mere irriterende end når man løber tør for strøm og der ikke er en stikkontakt i nærheden. Med en powerbank er du sikker på at du altid har strøm lige ved hånden og at folk kan komme i kontakt med dig. Vores store udvalg giver dig rigtigt meget at vælge imellem! Vi har både powerbanks som kan blive opladet ved hjælp af solens stråler, højtydende powerbanks, powerbanks som kan oplade op til 4 enheder på samme tid og meget andet! Hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find den powerbank du leder efter og i den farve du foretrækker.