Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Samsung Galaxy Tab A 10.1” kom på markedet i maj 2016 og vejer blot 525 gram og er imponerende 8.2mm tynd! Tabletten har en PLS LCD 10.1” skærm med en opløsning på 1200x1920 og hele 224 pixels per inch! Du får dermed en tablet med en høj opløsning som står knivskarpt. Som standard har den 16 GB plads, dette kan dog udvides helt op til 256 GB via et MicroSD kort. Tabletten har en octa-core processor (4x1.6 GHz Cortex-A53 & 4x1.0 GHz Cortex-A53) og med dets 2 GB ram kører alt flydende og uden problemer. Det er således en højtydende og kraftig tablet og der er ikke meget du kan kaste efter den, som den ikke vil kunne klare. Når det kommer til at tage billeder, så halter teknologien lidt efter i tablets (da de netop ikke er beregnet til at kunne erstatte et kamera) og det samme gør sig gældende ved denne tablet. Den har en primært kamera på 8 megapixels som tager fine billeder og et sekundært kamera på 2 megapixels til selfies og videoopkald. Samsung Galaxy Tab A 10.1” har et 7300 mAh batteri som er rigeligt til en dags almindelig brug uden at du behøver at oplade tabletten. Den fås i farverne Pearl white og i Metallic black.

Mangler du et eller andet til din Samsung Galaxy Tab A 10.1? Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af tilbehør til din tablet og du kan helt sikkert finde det du leder efter her! Uanset om du er på udkig efter et etui, skærmbeskyttelse, kabler, powerbanks, mini-højtalere eller noget helt andet, så kan du finde det her! Bestiller du inden kl 17 på alle hverdage, så afsender vi bestillingen samme dag og vi har naturligvis som altid gratis levering!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier til Galaxy Tab A 10.1 (2016)

Mangler du et etui til din nye tablet? Hos Lux-case finder du massevis af etuier til din tablet og da vi også har et stort udvalg af universelle etuier som passer til din tablet, burde det være en smal sag at finde noget som falder i din smag. Der er mange forskellige farver, motiver og materialer at vælge imellem, så det handler sådan set blot om at du går på opdagelse i vores sortiment og finder frem til det du mangler! Betragt et etui som en investering som sørger for at din tablet har en lang levetid. Et uheldigt stød eller en slem ridse kan hurtigt blive en dyr fornøjelse og oftest kan det ikke betale sig at reparere din tablet. En lille investering kan hurtig spare dig for mange omkostninger, så det kan sagtens betale sig! Du kan også finde etuier med indbygget holdere, så du nemt kan se film på din tablet uden at du behøver at sidde med den i hænderne.

Powerbanks til Galaxy Tab A 10.1 (2016)

Der er ikke meget der er mere irriterende end når man løber tør for strøm og opdager at der ikke er en stikkontakt I nærheden. Med en powerbank er du altid sikker på at du har strøm lige ved hånden, så du altid kan komme i kontakt med omverdenen og så du ikke pludselig løber tør for strøm midt i et spil eller en samtale. Vi har mange forskellige powerbanks i vores sortiment. Du kan blandt andet finde modeller som er robuste, modeller med høj kapacitet og tilmed en model som også kan blive opladet ved hjælp af solens stråler. Sidstenævnte er perfekt til dig som tit er på vandreture eller som tager på camping. Du kan også finde modeller som giver dig mulighed for at oplade flere enheder samtidigt. Find din nye powerbank i dag og vælg imellem mange forskellige farver og funktioner i vores udvalg.

Mini-højtalere til Galaxy Tab A 10.1 (2016)

Mangler du et par nye mini-højtalere til at tage med på farten? Det er altid rart at have højtalere lige ved hånden til at skabe en hyggelig stemning. Du kan naturligvis finde mange forskellige varianter i vores sortiment, så gå på opdagelse og find frem til det du mangler! Vi har både mini-højtalere som kan oplade din tablet samtidigt med at musikken spiller såvel som mini-højtalere som afgiver et imponerende lysshow i takt med at musikken spiller. Du kan tilmed finde en mini-højtaler som er vandtæt, hvis du er bekymret for vandskader m.m.