Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9
Er det en Samsung Galaxy S9 du er ude efter at investere i – eller måske har du allerede købt den fordi du synes det er en helt igennem fantastisk telefon. Og nu skal du så bruge mobiltilbehør.
Du er kommet til den helt rette hjemmeside: Lux-Case.dk - vi kan hjælpe dig med at finde dit mobiltilbehør, som du uværgeligt vil få brug for til din nye telefon. Det vil uden tvivl være en god idé at beskytte din telefon ved at beklæde den med et cover, som beskytter mod skrammer. Det er altid en billigere løsning at købe et cover til din mobil end at skulle være nødt til at investere i en ny telefon blot fordi den ikke har været beskyttet.
Hos Lux-Case.dk finder du alt fra skærmbeskyttelse, høretelefoner, etuier, covers m.m.. Så vælg et cover og personliggør din mobil med det skønneste cover, der kommer i alle afskygninger. Bestil allerede i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Tilbehør til Samsung Galaxy S9

En fantastisk ny telefon giver fantastisk opmærksomhed! Og det er da også bare med at flashe sin telefon, som har så mange fine kvaliteter. Her lidt oplysninger om hvad din Samsung Galaxy 9 kan: F.eks kan det indbyggede og utrolige kamera med Dual Aperture-linse selv skabe de lysforhold der er brug for, når man tager et billede dvs. skabe lyset i mørket, så hvis det f.eks er nat og du ligger i din seng og så får du måske en pludselig indskydelse til at tage et billede, fordi du har fået øje på noget i dit rum, selv om der ingen lamper er tændt vil kameraet kunne få nok lys til billedet og give dig en rigtig skarp kvalitet.
Du kan også agere instruktør og aktivere den såkaldte super-slowmotion f.eks i en video og give denne video musik. Så lav lidt sjov og vær legende med din telefon og del dine oplevelser med vennerne.
Når du nu leger med det her super-slowmotion anvend da også Motion Detection, som er den funktion, der får kameraet til at indspille så snart en bevægelse registreres.
Du kan tage skarpe portrætfotos med Live Focus og give hoved-motivet et særligt fremhævet liv ved at udnytte det såkaldte bokeh-filtre, der slører baggrunden.
Benyt dig ydermere af Google Fotos og gem dine helt særlige slowmotion videoer i høj opløsning – Google Fotos sørger for ubegrænset lagringsplads. Dine billeder og videoer organiseres automatisk – så du har hurtig adgang til dem, når du behøver dem frem.

Gør dit køb af mobiltilbehør allerede i dag og få beskyttet din telefon! - Gratis levering!