Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 blev lanceret i April 2017 og er Samsungs nye flagskibsmodel inden for smartphones. Samsung Galaxy S8 har dimensionerne 148.9 x 68.1 x 8 mm og så vejer den blot 155 gram. Den har en utrolig flot og imponerende 5.8 tommer AMOLED touchskærm med 16M farver og en helt vanvittig opløsning på hele 1440 x 2960 pixels, hvilket giver dig en helt fantastisk oplevelse uanset om du skal se film eller spille spil på din smartphone. Samsung Galaxy S8 har et super primært kamera som er på hele 12 MP og har blandt andet autofokus, geo-tagging, 4K video, panorama og meget andet! Det lyder ikke af meget, men megapixels er blot en ud af mange specifikationer som et kamera bør bedømmes ud fra – især i smartphones. Det sekundære kamera er et 9 MP kamera som tager rigtig gode selfies. Smartphonen er født med 64 GB hukommelse og 4 GB RAM, men er de 64 GB hukommelse ikke nok til dig, så kan du udvide hukommelsen med hele 2 micro-D kort som kan rumme helt op til 256 GB pr. stk. Samsung Galaxy S8 fås i 4 flotte farver som er Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver, Coral Blue, Maple Gold.

Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af alt det tilbehør. Vi har alt hvad du måtte mangle til Samsung Galaxy S8. Vælg imellem mange covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks, mini-højtaler og alt andet du måtte være på udkig efter. Vores store udvalg giver dig masser af valgmuligheder!

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Covers for Samsung Galaxy S8

Det vil altid kunne betale sig at beskytte din Samsung Galaxy S8 med et cover, da det hurtigt kan blive dyrt at reparere eller i værste fald at du skal helt ud og investere i en ny smartphone. Hos Lux-case finder du Danmarks største udvalg covers til Samsung Galaxy S8. Vi har blandt andet covers lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget mere. Alt dette fås naturligvis i flotte farver, motiver og mønstre. Så uanset hvad du søger efter, så finder du det helt sikkert hos Lux-case. Det eneste du skal er at gå på opdagelse i vores store udvalg. Vi har også covers med indbygget kickstand eller hvad med et cover der har indbygget kortholdere med plads til alle dine kort? Beskyt din smartphone i dag med et smart cover og slip for at bekymre dig om skrammer og slag.

Cases for Samsung Galaxy S8

Mangler du et smart etui til at beskytte din Samsung Galaxy S8? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af flotte etuier, som naturligvis fås i mange forskellige farver, motiver og mønster, så du kan personliggøre din smartphone. Vi har blandt andet etuier med indbygget pung så du har plads til både kort og kontanter. Vi har også etuier lavet i massevis af forskellige materialer såsom ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget mere. Materialerne er udvalgt til at beskytte din smartphone mod eventuelle skrammer og slag. Det kan altid betale sig at investere i et etui til din smartphone, for er uheldet først ude så kan det hurtigt blive dyrt at skulle reparere eller i værste fald hvis skal der købes en ny smartphone. Så find dit nye etui til din Samsung Galaxy S8 i dag og slip for bekymringerne!

Powerbanks for Samsung Galaxy S8

Er du også træt af din Samsung Galaxy S8 løber tør for strøm under turen? Så er en investering i en powerbank måske ikke så dum en ide. Hos Lux-case finder du et bredt udvalg af powerbanks. Vi har blandt andet powerbanks som kan oplade flere enheder på en gang fx din smartphone og din smartphone samtidig. Hvad med en powerbank som oplades via solen stråler? Vi har powerbanks som klare alt lige fra 1 opladning og helt op til 4-5 opladninger. Så uanset hvad du måtte mangle kan du helt sikkert finde det i vores sortiment af powerbanks. Det er som regel altid under de mest vigtige ting at din smartphone er ved at løbe tør for strøm.

Slip bekymringerne og køb en powerbank til din Samsung Galaxy S8. Find din nye powerbank hos Lux-case i dag!

Samsung Galaxy S8 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Samsung Galaxy S8 covers og tilbehør https://lux-case.dk/samsung-galaxy-s8.html