Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 Plus blev lanceret i April 2017 og er Samsung nye flagskib inden for smartphones. Samsung Galaxy S8 Plus måler dimensionerne 159.5 x 73.4 x 8.1 mm og så vejer den blot 173 gram. Den har en utrolig flot 6.2 tommer AMOLED touchskærm der har 16M farver og en opløsning på hele 1440 x 2960 pixels, hvilket giver dig en helt fantastisk oplevelse om du skal se film eller spille spil på din smartphone. Samsung Galaxy S8 Plus har et super primære kamera som er på hele 12 MP og har blandt andet autofocus, geo-tagging, simultaneous 4K video, panorama og meget andet! Det sekundære kamera er et 9 MP kamera som tager rigtig gode selfies. Megapixel snyder dog lidt, da der her er tale om rigtig gode kameraer! Smartphonen er født med 64 GB hukommelse og 4 GB RAM, men er de 64 GB hukommelse ikke nok til dig, så er det muligt at udvide hukommelsen med hele 2 mikroSD kort som kan rumme helt op til 256 GB per styk.

Samsung Galaxy S8 Plus fås i 4 flotte farver som er Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver, Coral Blue, Maple Gold Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af alt det tilbehør, hvad end du måtte mangle til Samsung Galaxy S8 Plus. Vælg imellem mange covers, etuier, skærmbeskyttere, powerbanks, mini-højtaler og alt andet du måtte være på udkig efter. Vores store udvalg giver dig masser af valgmuligheder!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Samsung Galaxy S8 Plus

Beskyt din Samsung Galaxy S8 Plus med et cover fra Lux-case.dk. Du finder massevis af covers lige her! Vælg imellem mange flotte farver og motiver og beskyt din smartphone præcis som du vil. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige materialer såsom kunstlæder, spaltlæder, ægte læder, plastik, silicone og meget meget andet. Det kan kun anbefales at investere i et cover til Samsung Galaxy S8 Plus for når først uheldet har været ude og skaden er sket, så er der ikke meget man kan gøre. Det kan derfor altid betale sig at være forkant inden da. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find lige præcis det du står og mangler – vi har et af Danmarks største udvalg af covers til Samsung Galaxy S8 Plus!

Etuier til Samsung Galaxy S8 Plus

Mangler du et smart etui til at beskytte din smartphone mod uheld og skader? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af etuier til Samsung Galaxy S8 Plus. Vælg imellem massevis af farver og motiver og personliggør din smartphone samtidigt med at du beskytter den mod utilsigtede skader. Du kan naturligvis også vælge imellem mange forskellige slags materialer når du skal finde dit nye etui. Vi har blandt andet etuier af ægte læder, kunstlæder, spaltlæder, plastik, silicone og meget andet! Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige præcis det du mangler. Vi har fx etuier med indbygget kortholder med plads til dine kort og nogle kontanter. Eller hvad med et etui som kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone når du skal se film? Mulighederne er mange, så tjek endelig vores store udvalg ud og find dit nye etui til Samsung Galaxy S8 Plus!

Powerbanks til Samsung Galaxy S8 Plus

Mangler du en kraftig og holdbar powerbank til Samsung Galaxy S8 Plus? Hos Lux-case finder du et stort udvalg af powerbanks og du burde derfor uden problemer kunne finde lige præcis det du står og mangler. Vi har fx powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid – fx din tablet og din smartphone. Du kan selvfølgelig også give en ven en hjælpende hånd, hvis de er ved at løbe tør for strøm. Vi har tilmed powerbanks med indbygget solceller som bliver opladet af solens varme stråler når du er på farten – perfekt til dig der er meget på camping eller skal ud i naturen over en længere periode.

Tjek vores store udvalg af powerbanks til Samsung Galaxy S8 Plus i dag!

Samsung Galaxy S8+ covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Samsung Galaxy S8+ covers og tilbehør https://lux-case.dk/samsung-galaxy-s8-26.html