Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Gummibelagt PC cover til Samsung Galaxy S7 Edge - Hvid
    Special Price 109,00 DKK Regular Price 139,00 DKK
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Der er intet værre end at tabe sin telefon og opdage at skærmen er gået itu. Vær på forkant og køb beskyttelse til din Galaxy S7 Edge. Hos Lux-case har vi Danmarks største udvalg og du kan derfor garanteret finde lige præcis det du er på udkig efter – uanset farve, motiv og materiale. Er du ikke så meget for at pakke din telefon for meget ind, kan du med fordel købe beskyttelsesfilm til din skærm og beskytte den mod ridser.

Højtalere og høretelefoner
Vil du gerne dele din musiksmag med omverdenen, så har vi et kæmpe udvalg af mini-højtalere og højtalere fra mange producenter, i mange forskellige farver og med mange funktionaliteter. Vil du derimod hellere fordybe dig i musikken selv eller lytte til musik når du er på farten, så har vi også et stort udvalg af høretelefoner – både in-ear og on-ear.

Til bilen
Uanset om du benytter din Galaxy S7 Edge til at lytte til musik i bilen eller til at bruge GPS systemet, så er en holder altid en smart og bekvem måde at udnytte din telefons fulde potentiale uden at skulle gå på kompromis med køresikkerheden. Vi har standere og holdere i enhver afskygning – hvad enten du vil montere den på bilens ventilationsanlæg, i CD-drevet, på forruden eller på instrumentbrættet.

Kabler, og SDkort
Leder du efter et ekstra kabel til kontoret eller til bilen, så du aldrig løber tør for strøm? Vi har mange forskellige typer – både opladere der understøtter hurtig opladning, opladere der kan oplade flere enheder på samme tid og alle med forskellige monteringsmuligheder. Vi har også mange varianter af SDkort – det handler blot om at gå på udkig. Husk at vi altid har gratis levering!