Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung er hvad alle taler om lige for tiden på smartphone markedet, hvilket der ene og alene skyldes lanceringen af Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Edge modellen. Efter lanceringen af Samsung Galaxy S6 var det lidt ligesom at iPhone 6 gik fra at være hvad alle talte om og alle ønskede sig, til at være bare endnu en smartphone. Samsung Galaxy S6 og S6 Edge modellen ligger nr.1 på et hav af forskellige lister som den bedste smartphone der er på markedet.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Samsung Galaxy S6 Edge Covers, Etuier og Alt Slags Tilbehør

Har du været ude at investere i den nye Samsung Galaxy S6 Edge så må jeg indrømme at jeg misunder dig lidt. Utallige top 10 lister angående smartphones rangere den nye Samsung Galaxy S6 Edge i toppen over telefoner som HTC One M9, Sony Xperia Z4 og iPhone 6. Dens utallige nye applikationer, revolutionerende skærm og 16 MP kamera er blot nogle af de mange ting der gør Samsung Galaxy S6 Edge til den bedste telefon der er på markedet i dag.

Samsung udgav fornyligt deres 2 nye flagskibe, hvad angår moderne smartphones og man må sige at de har formået at revolutionere markedet i den grad med lanceringen af Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Edge modellen. Ligesom vi kender fra iPhone 6 og iPhone 6 plus, så er Galaxy S6 Edge modellen lige en tand bedre end S6´eren, på flere forskellige parametre. Batteri tiden på Edge modellen er optil 1 time længere (ca. 13,5 timer i alt). Udover den forlænget levetid på batteri tiden, så er Edge modellen også forbedret kamera og skærmmæssigt, det er ikke markante forbedringer med de er der dog. Det der skiller Edge modellen allermest ud fra S6´eren er uden tvivl designet på telefonerne, specielt skærmen på den nye Edge model er en af årsagerne til at Galaxy S6 er en revolutionerende telefon på smartphone markedet. Samsung Galaxy S6 Edge modellen har et virkelig flot design med rene linjer og pæne farver, ved siden af det har den en bøjet skærm, hvilket der virkelig giver telefonen et ekstraordinært udseende. Både ved S6 og Edge modellen medfølger der en trådløs oplader, som kan give din nye telefon optil 4 timers strøm på blot 10 minutter.

Selvom man måske vil mene at det vil være en skam at dække en telefon som Samsung Galaxy S6 Edge i et cover eller etui på grund af dens lækre design, vil vi stadig anbefale at man anskaffer sig noget beskyttende tilbehør da det vil være en synd og en skam, hvis man skulle gå hen og få unødvendige skræmmer efter at have tabt den, hvilket der desværre sker ind i mellem. Rent faktisk viser undersøgelser at helt optil 90 % af danskere taber deres smartphone mindst én gang om måneden. Hvis du er helt modstander af at have et beskyttende cover eller etui på din Samsung Galaxy S6 Edge så sælger vi også skærmbeskyttelse der med garanti vil sørge for at din skærm ikke får ridser eller fedpletter og samtidig tager stødet hvis du skulle tabe den med skærmen vendt mod gulvet.

Her hos Lux-case har vi altid købt et stort lager ind af alverdens finurlige gadgets samt cover og etuier til din nye smartphone, og det er selvfølgelig ikke en udtalelse ved Samsung Galaxy S6 Edge modellen. Vi har en masse beskyttende etuier og covers, som med garanti vil forhindre din skærm i at gå i stykker eller få unødvendige ridser. Hvis du ikke ønsker et cover eller etui til din Galaxy S6 Edge så sælger vi også forskellige skærmbeskyttelses film, som ligeledes også med garanti vil yde en optimal sikkerhed for din nye smartphone. Vi har altså bunkevis af Samsung Galaxy S6 Edge Covers og Etuier til Samsung Galaxy S6 Edge. Så tag endelig et kig her på siden og se om du finder noget interessant der falder i din interesse.

Hvis du bestiller inden kl. 17.00 så sørger vi for at din vare allerede vil blive sendt til dig den samme dag, og vi levere selvfølgelig helt omkostningsfrit. Skulle der opstå nogen form for problemer eller lignende, så skal du være mere end velkommen til at ringe ind til vores kundeservice alle hverdage fra 10 til 16. Vi vil med glæde svare på dine spørgsmål og forhåbentligt finde en løsning til dit problem.