Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5
Find Samsung Galaxy S5 Cover, etuier og alt andet mobilt tilbehør til Samsung Galaxy S5 Her. Den flotte smartphone fra den sydkoreanske producent. Samsung imponerer med en telefon der har rigtig flotte specs – 2.5 GHz Quad-core processor, 2 GB RAM, 16/32 GB indbygget plads og et 5.1 tommer Full HD display med 1080 x 1920 pixels. Udover dette har Galaxy S5 også fingeraftryks scanner og er vandtæt i 30 minutter ned til 1 meter. Alt i alt er det en smartphone i topklasse og her på Lux-Case.dk har vi massevis af topklasse tilbehør til Samsung Galaxy S5. Du finder et kæmpe udvalg i smarte covers, lækre etuier og høj kvalitets Samsung Galaxy S5 tilbehør –
Husk at vi altid har 100% Gratis levering af Samsung Galaxy S5 etui og covers! Gå direkte videre til  S4 og S5 Mini her.

Alt tænkeligt Samsung Galaxy S5 tilbehør hos lux-case.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Samsung Galaxy S5 Cover, Etui og Tilbehør

Samsung Galaxy S5 er den nyeste telefon fra den sydkoreanske gigant. Der er tale om deres nye flagskibs model – det bedste Samsung har at tilbyde på markedet lige nu. Det er selvfølgelig en dyr telefon, da den skal tage kampen op mod de nyeste modeller fra Apple, HTC og Nokia. Men du får altså også noget for pengene. 2.5 GHz Quad-core processor, 2 GB RAM og 16/32 GB indbygget plads. Displayet er på 5.1 tommer og har hele 1080 x 1920 pixels (Full HD). Der er ikke mange anmeldere der har haft fat i telefonen endnu, men de er dog enige om at Samsung Galaxy S5 er en bundsolid smartphone der tilbyder flere nye funktioner, men uden at være decideret ”next-generation”. Her på Lux-Case.dk har vi længe glædet os til at S5 kom på markedet og vi er klar med alt hvad du skal bruge i etui, cover og tilbehør til Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 Cover

Lux-Case.dk har Danmarks største udvalg af covers til smartphones – langt over 10.000 modeller. Så er du på udkig efter et cover til Samsung Galaxy S5 er vi selvfølgelig også klar med et rigtig lækkert udvalg. Vi har hard shell, soft shell, bumpers og aluminium modeller (for bare at nævne et udvalg), så vi er sikre på du kan finde noget til din Samsung Galaxy S5. Det er en super god investering at beskytte sin smartphone, især når man snakker om en topklasse smartphone. Alle vores mobilcovers er i høj kvalitet og passer perfekt til Galaxy S5. Find et Samsung Galaxy S5 Cover i dag og nyd godt af Gratis Levering hos Lux-case

Samsung Galaxy S5 Etui

Vi har massevis af kanon produkter her på Lux-Case.dk, men noget af det bedste vi har at byde på er vores etuier. Vi har et kæmpe udvalg af Samsung Galaxy S5 Etuier i flere forskellige slags materiale, men altid i den bedste kvalitet. Få dig et Samsung Galaxy S5 etui, og giv din mobil endnu længere levetid. Husk at hvis du bestiller dit etui i dag, får du 100% Fri fragt! Du finder helt sikkert et lækkert etui til Samsung Galaxy S5 og det kan giver både ekstra stil og ekstra beskyttelse. Mange af vores etuier har også ekstra funktioner som flipstativ, magnetluk og kreditkortholder. Det giver endnu mere funktionalitet til din smartphone – det eneste den mangler er næsten at kunne lave bacon.

Samsung Galaxy S5 Tilbehør

Vi har et helt vildt udvalg i tilbehør til massevis af smartphones – og selvfølgelig også til Samsung Galaxy S5. Vi har et af Skandinaviens største udvalg i tilbehør, covers og etuier, og vi er rigtig stolte af vores sortiment. Vi har produkter i rigtig mange kategorier: Biltilbehør, Mini-højtalere, høretelefoner, touch-penne, smartphone poser, standere... Alt sammen er tilbehør til Samsung Galaxy S5. Vi har det hele. Hvad vi også har er gratis fragt på alle ordre hvis du bestiller i dag.