Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy 4S Mini er den mindre version af den populære Galaxy S4. Selvom den ikke er helt så stor eller kraftig som sin fader, så er det stadig en telefon med noget smæk i. Vi er selvfølgelig klar med alt hvad du skal bruge i cover, etui og tilbehør til Samsung Galaxy S4 Mini. Vi har alt hvad du skal bruge for at dække dine smartphone behov – beskyttelsesfilm, høretelefoner, holdere, opladere... vi kunne blive ved. Alle produkter her på Lux-Case er i høj kvalitet og som en ekstra bonus har vi gratis levering på alle ordre. Bestiller du inden klokken 15.00, så sender vi endda samme dag med Post Danmark. Du kan gå direkte til de andre S4 modeller som Galaxy S4, S4 Active og S4 Zoom her.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Samsung Galaxy S4 Mini Cover, Etui og Tilbehør

Samsung Galaxy 4S Mini er en miniversion af den populære Galaxy 4S. Det er ikkke en topmodel ligesom dens fader, men det er en virkelig stabil mellemklasse smartphone. Designet af Mini er næsten det samme som hos den store S4 – skærmen er bare kun på 4.3 tommer. Det er rart at der stadig udkommer mere kompakte telefoner med rigtig fine specs, da smartphone markedet i høj grad bevæger sig mod de større ”phablet” modeller. Med 1.7 GHz Dual-core processor, 1.5 GB RAM og 8 GB indbygget plads er det en kompakt smartphone der kan klare det meste du vil have den til. S3 Mini har været virkelig populær i Danmark og vi er helt sikre på at Samsung Galaxy 4S Mini også bliver det.

Samsung Galaxy S4 Mini Cover

Lux-Case.dk har et af Skandinaviens største udvalg i smartphones covers – og vi har et kæmpe udvalg af covers til Samsung Galaxy S4 Mini. Vi har her med en rigtig lækkert smartphone at gøre, så vi anbefaler virkeligt at du beskytter den med et kvalitets cover fra Lux-Case.dk. Vi har massevis af covers i forskellige materialer og designs: Bumpers, Hard Shell og Soft Shell covers, vi har det hele! Det er en super måde at sætte dit eget præg på din smartphone samtidig med du beskytter mod ridser og større skader.

Samsung Galaxy S4 Mini Etui

Et populært alternativ til covers er et af vores lækre etuier. Til den kvalitets bevidste forbruger der vil have det aller bedste til sin smartphones, er et etui til Samsung Galaxy S4 Mini det helt rigtige valg. Tag for eksempel et kig på vores lækre Wall Street modeller – stilfulde læder etuier med flipstativ og kreditkortholder. Det gode ved etuier er at det både yder super beskyttelse til din smartphone og giver dig mulighed for at sætte et stilfuldt præg på din telefon. Som med alle produkter her på Lux-Case.dk er alle vores etuier i høj kvalitet og yder super beskyttelse til din smartphone.

Samsung Galaxy S4 Mini Tilbehør

Her på Lux-Case.dk er vi helt vilde med tilbehør til smartphones og tablets – og vi har alt hvad du skal bruge i tilbehør til Samsung Galaxy S4 Mini. Hvis du leder efter biltilbehør, høretelefoner, mini-højtalere, headsets, touch-penne eller beskyttelsesfilm så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har også massevis af andre produkter, du kan bare klikke dig rundt på siden – du finder helt sikkert noget du kan bruge. Noget andet du også kan bruge er vores 100 % gratis fragt på alle produkter.