Samsung Galaxy S4 Active

Samsung Galaxy S4 Active

Har du også købt en Samsung Galaxy S4 Active? Så er det muligvis fordi, du er håndværker eller bare gerne vil have en telefon, der er ekstra beskyttet mod vand og snavs. Men vil du også gerne have beskyttet den mod tab, ridser og slag? Ja, det er vi her på lux-case.dk sikker på, du gerne vil, og du er kommet til det HELT rigtige sted til at finde netop solide løsninger til at beskytte din Samsung Galaxy S4 Active. Vi har allerede nu fået de aller mest beskyttende covers på lager til Samsung Galaxy S4 Active. De er alle designet og udvalgt specielt til at yde den bedste beskyttelse til Samsung Galaxy S4 Active. Der er både silikonecovers og hårdt cover til Samsung Galaxy S4 Active. Så det er bare at beslutte sig for, hvilket det skal være :) Og husk; vi har fri levering på alle covers til Samsung Galaxy S4 Active. Find også tonsvis af covers og etuier til Galaxy S4, S4 Mini og S4 Zoom.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Galaxy S4 Active

Denne telefon er på mange måder identisk med Galaxy S4. Active modellen er dog yderligere støv- og vandfast. Den kommer naturligvis med den nyeste 4G teknologi og med en kraftig 4-kernet processer med 1,9 Ghz. Opløsningen er som på mange af de andre nyere smartphones på 1920 x 1080. Den har en intern hukommelse på 16 GB og et godt kamera på både for- og bagsideni hhv. 8 og 2 MP. Den bruger Micro SIM og kan holde batteritid i hviletilstand i 320 timer, mens den kan holde internet og taletid i 8 timer.

Der er overordnet tale om en rigtig god telefon, der ligger side om side med HTC One og Apple iPhone 5. Prisen er dog virkelig konkurrencedygtigt, hvor den billigste forhandler på nettet sælger den for under 3.500.

Telefonen er derfor et godt køb og rigtig mange af os har sikkert prøvet at tabe vores smartphone, hvor glasset er gået itu eller rammen gået i stykker. Det er et næsten uundgåelig for os alle før eller siden ikke at tabe vores telefon og for ikke at risikerer at der går noget i stykker beskytter de fleste af os den med et cover og beskyttelesfilm til smartphone.

Samsung forsøger med deres S4 Active at gøre selve telefonen mere sikker, så risici ved tab minimeres yderligere. Dette er bl.a. gjort ved at gøre telefonen vandtæt.

Men men men.... Selv om de fleste nyere smartphones bliver udstyret med tykkere glas og med en mere solid ramme beskytter det naturligvis ikke mod tab meget mere end de første modeller. Smartphones er i deres natur skrøbelige og skal behandles varsomt samtidig med, at bliver beskyttet af et kvalitets cover, så deres dyre teknologi beskyttes.

Derfor har lux-case.dk også købt ind af covers i rigelige mænger og modeller til Samsung Galaxy S4 Active. Vi har covers og tilbehør til galaxy S4 Active. Af covers til Galaxy S4 Active kan næves, at vi har både silikone og hårde covers i forskellige farver og typer alt efter, hvad du finder mest handy og praktisk i forhold til dine behov.