Samsung Galaxy Pocket Neo

Samsung Galaxy Pocket Neo

Samsung Galaxy Pocket Neo er en lille telefon i den laveste ende af smartphone klassen. Den lille telefon kører på Androids 4.1 Jelly Bean, har en 850 MHz processor, 512 MB RAM og 4 GB plads. Displayet er på 3 tommer med 240 x 320 pixels. Det er altså ikke en telefon du skal forvente dig det vilde billede eller regnekraft, men er du på udkig efter en prisbillig smartphone der kan det den skal, så kan Galaxy Pocket Neo sagtens være telefonen på dig. Her på Lux-case.dk har vi alt hvad du skal bruge i covers og tilbehør. Vores covers er alle tilpassede til hver enkelt telefon, så bliver alle funktionerne nemlig bevaret. Bestiller du inden klokken 15.00, så sender vi med Post Danmark inden vi holder fyraften – og det koster dig ikke en krone.

 

gratis levering med PostNord

Gratis levering

✔ Dagligt med PostNord

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Samsung Galaxy Pocket Neo Tilbehør

Her på siden finder du alt hvad vi har i tilbehør til Samsung Galaxy Pocket Neo. Vi har et af Skandinaviens største udvalg i mobilcovers, etuier og tilbehør – så du finder helt sikkert det du er på udkig efter. Som en ekstra bonus her på Lux-case.dk, så har vi gratis fragt med Post Danmark på alle ordrer. Bestiller du inden klokken 15.00 sender vi endda samme dag.

Samsung Galaxy Pocket Neo Cover, Etui og Mobiltilbehør

Samsung Galaxy Pocket Neo kom på markedet i sommeren 2013 som et tilbud til dem der gerne vil have en lille og prisbillig smartphone. Den kan fås flere steder i Danmark til under 1000 kroner, men det betyder også at telefonens hardware ikke ligefrem er imponerende: 0.85 GHz, 512 MB RAM, 4 GB plads og 2 MP Kamera. Displayet er på 3 tommer, meget småt for en smartphone, og med 240 x 320 pixels. Leder du efter tilbehør til din Samsung Galaxy Pocket Neo, eller en anden smartphone model, så er du kommet til det rigtige sted – Lux.case.dk har et af Skandinaviens største udvalg i covers, etuier og tilbehør.

Samsung Galaxy Pocket Neo Cover

Samsung Galaxy Pocket Neo er ikke den mest sete model her i Danmark – Men bare rolig! Her på Lux-case.dk har vi stadig alt hvad du skal bruge i covers til din telefon. Tag især et kig på vores S-line serie, det er nogen rigtig gode covers til en rigtig god pris. Et cover er en rigtig god investering, det formindsker skader ved fald og andre uheld, samtidig med at det ser super smart ud. Så klik lidt rundt her på siden, du finder helt sikkert det du er på udkig efter!

Samsung Galaxy Pocket Neo Etui

Skal din Samsung Galaxy Pocket Neo lige have lidt ekstra? Så er et etui en super god ide. Et etui giver ekstra beskyttelse, det ser elegant ud og indeholder ofte smarte funktioner. Det er virkelig irriterende at tabe mobilen på gulvet, samle den op igen og have lyst til at skrige over en flækket skærm. Med et etui til din Samsung Galaxy Pocket Neo fra Lux-case.dk er du godt på vej til at spare dig selv en flækket skærm. Er du også træt af slid og lommeridser på din skærm, så tag eventuelt et kig på vores beskyttelsesfilm – Det finder du nemlig også her på siden.